reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mamusia super, że będziesz miała prackę i to jeszcze w takich godzinach:tak: No i do ludzi pójdziesz eh, ja to już w głowę dostaję od tego gnicia w domu :-(

dunia ja slyszalam ze wysylalas dziewczynom jakies bajki na meila :confused: czy cosik mi sie pomylilo:cool2:musze sobie jakies skombinowac bo dobranocny ogrod malemu juz sie nudzi powoli :szok: a ja musze rano go czyms zajac bo posprzxatac trzeba no i mezul zawsze na obiad wraca:cool2:

reklama
Dzien Dobry Kochane

Melduje ze jestem jeszcze w polsce i brak mi czasu na neta:-(. Teraz jestem u swoich rodziców, a siostra w internacie to chociaz komp wolny:tak:
U nas wszystko wporządku. Hania ma juz dwa ząbki i zmieniła sie nie do poznania. Wstaje w łózeczku i wogóle wyczynia akrobacje:rofl2:. Wizyta tesciowej jakos minęła. Pokazalismy jej Londyn i Cambridge, wiec wróciła raczej zadowolona:tak:
Jeszcze do ponidziałku jestesmy same a potem dolatuje tatus i juz nie mozemy sie doczekac:tak:Dzwoni do nas codziennie wiec nie daje nam od siebie odpoczac:cool2::-D
Ciekawa jestem co u Was. Pewnie nie nadrobie, ale obejrze foty bo pociechy dorosleja nam w oczach:tak:

Landryneczko dobrze kojarzysz, ale ja wysyłałam na serwer teledyski Bebe Lilly i Gummy Bear i dziewczyny sobie ściągały z serwera:tak: Bajek nie wysyłałam;-)

a jednak cos pomieszalam:-D:-D:-D te teledyski juz mam i nie bardzo malemu pasuja woli jakies bajkiiiiiiiiiiii :-D:-D wolalbym mu raczej puszczac polskie bajki a tu nie kupie wiec myslalam ze ty masz cosik ale jak nie to okkkk

Mamuski które testują produkty w streetcom.pl jak przetestuje to co dalej???:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: tylko wypełniam ten raport z rozmow:sorry::sorry::sorry:
A ja jeszcze nie dostałam paczki. I obawiam się ze mogę nie dostać, bo nie było mojego miasta. Było tylko NW nad Pilicą a nie było NW nad Wartą i wpisałam samo NW i potem maila napisałam z dokładnymi danymi, tylko nie wiem czy na dobry adres bo do dzisiaj nie zmienili danych , ale jest kod pocztowy to moze dojda po kodzie :eek:

reklama
A ja jeszcze nie dostałam paczki. I obawiam się ze mogę nie dostać, bo nie było mojego miasta. Było tylko NW nad Pilicą a nie było NW nad Wartą i wpisałam samo NW i potem maila napisałam z dokładnymi danymi, tylko nie wiem czy na dobry adres bo do dzisiaj nie zmienili danych , ale jest kod pocztowy to moze dojda po kodzie :eek:

Agacia ja tez jeszcze nie mam, kurier wczoraj do mnie dzwonil ale bylam na basenie i chyba dopiero jutro dostane...ale na stronce jest informacja zeby spokojnie czekac bo paczki zostaly w poniedzialek rozeslane:tak::tak::tak:

A co pozniej mam robić...Kokusia, Kaneczko pomóżcie - Wy juz coś testowałyscie??:sorry::sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry