reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tygrysku nie pytam wiecej :sorry:

Od dwóch dni boli mnie dziąsło, dzisiaj wzięłam lusterko zeby luknąc co tam sie dzieję ... patrze a mi wyrasta ząb ... ja ząbkuję :szok::szok::-D

Ostatnia edycja:
No wiec tak dzisija się obudził o 5 rano i zero spania. Czasami jest tak : zasypia o 20 - 20:30 i spi do 7- 7:20 ale z jedną podubką na mleko. Teraz wprowadziłam terror nocny i zero jedzenia, dostaje od kilku dni kaszka na noc i przesypia nocki. Jeden dzien spał do 7:00 a dzisiaj do 5:00 i teraz obawiam się, że jezeli on nie bedzie budził się w nocy na tą butle to skróci sobie spanie.
W dzien spi 3 razy raz od 1-2 godz (róznie) dwa razy 40 min. A czasami 3 razy 40 min :zawstydzona/y:
Trochę mi zal jak słyszę ze niektóre dzieci spia do 9 a ja nie spałąm do 9 od 9 miesięcy :zawstydzona/y:
No u nas Mari idzie spac z rególu tak okolo 21-21:30,ale to tez zalezy jak spała w ciągu dnia....
Potem na z rególu pobudke okolo 4 na herbatke i spi do 6-6;30 na butle i czasem jeszcze kimnie troske,a casem sie budzi na dobre..
A w ciagu dnia spi dwa razy juz....okolo 10 i okolo 15 po 1,5 godzinki czasem 2 a czsem 40 minut...
Agaciu, jeszcze sie wyśpisz kiedyś, zobaczysz. ja tez już dawno nie spałam do 9 i nawet jakby Madzia tak pospała to i tak dupa bo do roboty:rofl2:

Madzienko, Szybkiego przegnania katarku

A u nas pogoda jesienna się zrobiła, jeszcze wczoraj było tak ładnie, a dzisiaj leje na całego, w taka pogodę to już się odechciewa wszystkiego.
Zapomniałam Wam wczoraj napisac, że sąsiad chcial pogonic psy które przyłażą do jego suki i kupił sobie taki pitolet na kulki, no i mam kulkę w szybie, dobrze ze nie zrobiło mi dziur na wylot, tylko dziura w jednej szybie, a druga tylko wgnieciona. :wściekła/y:
no co za imbecyl...a jakby chłopcy biegali czy cosi i ...kurcze nawet nie chce myślec....no czubek,..jak jabym go opierniczyła....:szok::wściekła/y:
pewnie że to mój klocuś a w porównaniu do Waszych dzieci to to klok jak nic:zawstydzona/y::-D
no to ja wolę być miss mokrych butów:-D:-D
poczekaj kochana jak ja pojde na wązenie z moja.....u cIEBIE TO CHOCIAZ CHŁOPIEC TO MA PRAWO...A U MNIE balbinka....a w lipcu maila 9 kilo...:-D:-p
Mamuski które testują produkty w streetcom.pl jak przetestuje to co dalej???:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: tylko wypełniam ten raport z rozmow:sorry::sorry::sorry:
Madziu kochana...wypełniasz po prostu te raporty z orzmów to wszystko,a na koniec dostajesz raport koncowy....taki podsumowujący wszystko, z iloma osobami raportowałas przez czas trwania kampani i takie tam.....to wszystko :-):tak:
Oj Alexiu musisz sie poprawić, bo Juleczka to spioszek:-D:-D:-D...z rana zaliczyla 2,5 godziny drzemki:szok::szok::szok::szok:sama bylam w szoku i teraz znowu spi ale bede musiala ja obudzic do lekarza:sorry::sorry:
nio Mari tez dziisja sopała rano od 10-12:30....:szok: tak wygladałam:P
Dziewczyny jestem taka wściekła że mnie zaraz rozsadzi od środka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ide na spacer może mi wtedy przejdzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wyspacerkuj sie na rozlużnienie...a nie masz seksownych ,muskularnych sasiadów ?????
zawsze jaki pretekst:p hahaah

Witam kochane moje:* \
W końcu dotarłam do kompa....mała śpi,a raczej cosik tam próbuje....tatus tez...a jak nadrabiam...

Wszystkiego naj naj naj dla naszej szalonej 18-stki Martusi:* Kochan 1000 buziolców, duuużo miłości i kasiory:p hahahh :-D:tak::-)

Kana to Ci powiem, że Mari fajnie śpi w ciągu dnia , ja to mam dwie drzemki po pół godziny, tak o 12-13, i 16-17 i tak jest zawsze, i chyba nigdy nie spał Alan 2 godziny w ciągu dnia :szok::szok::zawstydzona/y::-(:-(:no::no:

Edee u nas wczesniej tez było kiepsko...od jakigos 1,5 miesiaca jest tak dobrze...np teraz wstała po 40 minutach wyspana i zadowolona,ale wczesniej spała dłuzej to pewnie dlatego....
A co ja mialam ostatnio za cyrki z usypianiem....to sie działo :szok::rofl2:

reklama
Witam po drzemeczce.
Mała rąbnęła mi dzisiaj o podłogę, nie pierwszy to raz, ale ma sporego guza:wściekła/y:, dobije mnie ta moja podłoga z płytek, jak tu dziecko ma raczkować ale przecież nie zmienię podłóg w domu. Przez to wszystko wkurzyłam się i nic w domku nie zrobione bo przytuliłam się do mojej dzidziuli i zasnęłyśmy, spałyśmy ponad 2 godziny:szok: i co będziemy robić w nocy:zawstydzona/y:

dorzuciłam jeszcze 2:szok::szok:
Masz spust, chyba naprawdę musiały być dobre.

Powoli szykujemy sie na szczepienie - trzymajcie kciuki żeby moje dziecko bylo dzielne, dzisiaj dwa ukłucia:-(:-(:-(:-(:-(
Trzymam kciuki za Juleńkę

Lodowka!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A ja bym się chętnie dowiedziała co wymodzili z tą lodówą:zawstydzona/y:
Spacerek się udał?
U nas dzisiaj nici ze spaceku, nigdzie nie byłyśmy bo pada i wieje

Od dwóch dni boli mnie dziąsło, dzisiaj wzięłam lusterko zeby luknąc co tam sie dzieję ... patrze a mi wyrasta ząb ... ja ząbkuję :szok::szok::-D
Ząbkujesz zamiast Matiego:szok::eek::szok::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry