reklama

Grudniowe mamusie 2008

My już po spacerku i zakupkach,wkoncu udało nam sie wyjsc bo przeciez cały dzien co chwilke padało:wściekła/y:nie ogarniam juz tej pogody do jasnej ciasnej:crazy::-D
mały buszuje,ja musze dokończyć wypakowywanie zakupków a potem pomyć butelki Alexowe bo mamuśce sie przedtem nie chciało:zawstydzona/y:
kupiłam mu w tesco chusteczki do pupy z tesco i zobaczymy a cóż to takiego:tak:i za jakies poł godzinki zrobimy kąpu-kąpu:tak:
wpadnę potem bo niemężowy dzisiaj do 21.00 w robocie....buuuuu

reklama
Hejka ja tez siedze w krzaczorach i nadrabiam
ale dla Ciebie mamusiu juz wyskakuje i sie melduje:tak:;-)
na razie doczytałam tylko ze Tygrys z lodówą walczy, ale nie kapuje jak:sorry:
i Madzieńka biedną Julcie na szczepienie zabrała
no i Blizniaczek ma podłogowe problemy, ja mam panele ale jest to samo co chwile jest stuk i wrzask już obmyslam plan obicia całego mieszkania gąbką ( oczywiscie to tylko teoria w chwilach najewiekszej frustracji :-D)

ja dzis z rana tak jak Pyciołek sprintem zaczełam - pranie, sprzatanie nawet ciacdo ze sliwkami upiekłam, ale powera mi wystarczyło tylko do południa a potem doły zaliczałam, teraz ciesze sie, ze dzien mam juz za soba, bo myslalam, ze do wieczora po takim starcie to juz nie dociagne, a Patce zaczeła lewa górna 2 wychodzic, do tego te stłuczki ciagłe i ogólnie nic tylko stoperki do uszu zakupic i nerwosol:confused2::sorry:

My już po szczepieniu na razie spimy i mam nadzieje ze tak pozostanie do rana:tak::tak::tak:

Płaczu było troszeczkę ale dalismy rade....tylko 350zl mniej w kieszeni:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:potaniala szczepionka na pneumokoki:szok::szok::szok::szok:całe 50zl
Nastepna za dwa miesiace i 3 po ukończeniu roczku

Jula dzisiaj cały dzien marudna i jakas niespokojna czyzby kolejny zabek i ten katar lącznie z kaszelkiem...
Lekarka powiedziala ze zdrowa wiec to pewnie na zęby...ale ten lekarz:sorry::sorry::sorry:nie ufam jej, na szczescie we wtorek mamy kontrole u naszej pediatry:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
My już po szczepieniu na razie spimy i mam nadzieje ze tak pozostanie do rana:tak::tak::tak:

Płaczu było troszeczkę ale dalismy rade....tylko 350zl mniej w kieszeni:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:potaniala szczepionka na pneumokoki:szok::szok::szok::szok:całe 50zl
Nastepna za dwa miesiace i 3 po ukończeniu roczku

Jula dzisiaj cały dzien marudna i jakas nie spokojna czyzby kolejny zabek i ten katar lącznie z kaszelkiem...
Lekarka powiedziala ze zdrowa wiec to pewnie na zęby...ale ten lekarz:sorry::sorry::sorry:nie ufam jej, na szczescie we wtorek mamy kontrole u naszej pediatry:tak::tak::tak:

Jak Alexowi wychodził 7:eek: ząbek to też mieliśmy katarek i lekki kaszelek...jak wylazł,jak ręką odjął:tak:

reklama
Witam kochane :-)

pierwsza??????? nonon:-D

u nas nocka ok...malutka przed 7 wyspana na maksa..zreszta juz wczesniej była,ale jakos ja jeszcze ululałam okolo 5......:sorry:

Tatus poszedł sobie na piwko z kumpelm po pracy ...ale dostanie opr jak wróci....kurcze Mari mi klika na klwiature zaraz zwariugje....

dobra uciekamy sie bawic:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry