reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry piątkowo :-)

Przede wszystkim sto latek dla Aniczki i Filipka.
I oczywiście spełnienia marzeń dla Beciaczka, kolejnej 18-stki ;-)

No to dziwię sie że sie wysypiasz, nowe fajne łóżko, a Wy śpicie???:szok::zawstydzona/y:
Spac czy nie spac, oto jest pytanie?

Dużo zdrówka dla Oleczka, no i dużo czasu dla mamusi

No właśnie mało śpimy ;-) Ale jest fajnie....
Dziękujemy za życzenia-mi powoli przechodzi.

hej a Was gdzie wywialo????????!!!!!!!!!!:baffled::baffled::baffled:
My juz po jeździe próbnej i muszę powiedzieć że wozeczek prowadzi się leciutko super tylko jeden minus wole wnosić Atlantica na ostatnie piętro niż tego:baffled::baffled::baffled::baffled:Atlantoca wciagalam schodek po schodku i nie czulam calego ciezaru a ten wozio mimo ze jest polowe lzejszy musze chwycic w dwie lapki i z Fifem calkowicie go podniesc i leciec po schodach echhhhh i ciezar caly czyje:baffled: ale musze jeszcze inna technike wyprówować :-D:-D:-D
u nas byl taki skwar ze jeny jak w środku lata:szok: teraz sloneczko zaszlo wiec chwila oddechu a mi tak cisnienie spadlo ze musialam sie ratowac Red bulem:-(:-( kawa na mnie juz nie dziala jedynie walory smakowe czuje jak ja pije:-(:-(

Patrysiu witaj wsrod nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
Lilaczku jak tam w pracy?????
teraz chyba jak bedziemy sie spotykac to przez prace Lilaczka tylko w wekend:-(:-(:-p:-p:-p gdyz musimy sie spotkac dopuki jeszcze cieplutko na dworze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Ja bardzo chętnie. Tylko musimy przezcekać choróbsko Olusia, zeby nie pozarażał kolegów-jeszcze będą się podgryzać i co wtedy???

Tygrysku nie pytam wiecej :sorry:

Od dwóch dni boli mnie dziąsło, dzisiaj wzięłam lusterko zeby luknąc co tam sie dzieję ... patrze a mi wyrasta ząb ... ja ząbkuję :szok::szok::-D

Gratuluję ząbka, hihihi :-D

Witam dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? ;-)
Miałam meldować jak mi brzusio rośnie, więc wpadam się pochwalić, że spodziewamy się drugiej córy :-D

Gratulacje!!!! Dużo zdrówka dla Ciebie.

My wczoraj byliśmy na kontroli bioderek i na szczęście wszystko jest OK.

A przedwczoraj z okazji 9 miesiąca Olek urządzil mi niezłą scenę przy zasypianiu. Tak się darł, że nie wiedziałam o co chodzi. Nic go nie bolało, bo jak tylko zapalałam światło i sadzałam go na łóżku, uspokajał się. W końcu był tak zmączony, że nie mógł otworzyć oczu, ale spania uparcie odmawiał. Skończyło się na lulaniu jak małego dzidziusia, co odbiło się mi bólem pleców, w końcu to już ponad 9 kg.

Czy do Was też w dalszym ciągu przychodzą pielęgniarki środowiskowe? Bo u mnie własnie była i zapowiedziała się jeszcze po skończeniu roczku przez dziecko.

No właśnie mało śpimy ;-) Ale jest fajnie....
Dziękujemy za życzenia-mi powoli przechodzi.

Ja bardzo chętnie. Tylko musimy przezcekać choróbsko Olusia, zeby nie pozarażał kolegów-jeszcze będą się podgryzać i co wtedy???

Gratuluję ząbka, hihihi :-D

Gratulacje!!!! Dużo zdrówka dla Ciebie.

My wczoraj byliśmy na kontroli bioderek i na szczęście wszystko jest OK.

A przedwczoraj z okazji 9 miesiąca Olek urządzil mi niezłą scenę przy zasypianiu. Tak się darł, że nie wiedziałam o co chodzi. Nic go nie bolało, bo jak tylko zapalałam światło i sadzałam go na łóżku, uspokajał się. W końcu był tak zmączony, że nie mógł otworzyć oczu, ale spania uparcie odmawiał. Skończyło się na lulaniu jak małego dzidziusia, co odbiło się mi bólem pleców, w końcu to już ponad 9 kg.

Czy do Was też w dalszym ciągu przychodzą pielęgniarki środowiskowe? Bo u mnie własnie była i zapowiedziała się jeszcze po skończeniu roczku przez dziecko.
Patrysiu u mnie w starej przychodni byla tez ok 4 miesiaca u Filipka i zapowiedziala sie przed ukonczeniem roku ale ze juz tam nie mieszkamy to nie przyszla a tutaj narazie cisza:tak::tak:
co do spotkania to juz sie nie moge doczekac!!!!!!!! i zycze zdroweczka dla Aleksa zeby szybciutko wygonil ten niedobry kaszelek a w nagrode spotka sie z chopakami ziomalami :-D:-D:-D

I oczywiście spełnienia marzeń dla Beciaczka, kolejnej 18-stki ;-).

i my sie podpisujemy :tak::tak::tak:

u nas nie była, nawet niewiedziałam ze maja taki obowiązek:confused:

No to gratulujemy!:) Też bym tak chciała:)

A my miałyśmy ccięższą nockę...mała się przewracała na brzuszek i budziła...a koło 3.30 wstała z taaakim płaaaaczem że nie wiedzxiałam co się dzieje ....a teraz wyspana, zadowolona klockami się bawi:)

A u nas z kolei mały był wyspany o 2:00. Wstawał w łóżeczku a ja go kładłam i tak w kółko, wstawał w tempie ekspresowym, nawet nie zdązyłam sie połozyc do łóżka a on juz stał i tak około 20 razy a moze wiecej. Powiedziałam sobie ze mleka nie dostanie ale sie poddałam no i wypił i zasnął , o 6:20 pełnia życia :eek:.
Agatkas a Ty masz dzisiaj wolne ? :shocked2:
Witajcie piatkowo :tak:

u nas nocka kiepawa na maxa:-(nie wiem co sie dzieje,czy to przez tego danona brzuszek go bolal czy zeby zas ida:szok: wydaje mi sie ze to 2:szok: budzil sie srednio co 30 min a o 1.30 krecil sie w kolko w lozeczku i padl dopiero o 3.00 po 4.00 mleko i pospal do 6.30:eek: wiec ledwo zipie no ale bede silna...:tak:i tak Go kocham:-D ten mój mały kurczak niedobry:-D

Hej mamuśki,
Witam i ja piątkowo, coś ostatnio nie mam weny do pisania, ale czytam was namiętnie:-D
Blackwizard- gratulkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii;-)zazdroszczę kopniaczków w brzuszku, dużo zdrówka dla Was:tak:

U nas nocka taka sobie, Bianka co się obudzi to z płaczem:eek: prawie jestem pewna,że to zęby, zobaczymy dziąsła ma tak rozpulchnionie i z tego co widzę to tak jakby miało jej 8 na raz wyjść ,ale to chyba nie możliwe:no: jeśli tak to przegonimy Alexa:-D:-D:-D

to sie spieszcie bo nam chyba 8 daje znaki:szok::-D

i my sie pocichaczu podpinamy:)

Fifi tez gdyż brakuje my swierzego mlodego miesiwa do podgryzania:-D:-D:-D:-D:-D kurcze wczoraj robilam mleczko a on mi siedzial pod nogami i plakal i biadolil ze glodny , ja juz wsypalam mleczko i potrzasam butelką aby sie wymieszało a ten z nerwow ze musi tak dlugo czekac ugryzł mnie w stope!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::eek::eek::eek::eek:

u nas to samo...i nawet jak mnie widzi przed kompem i jemu sie nudzi to leci do mnie z płaczem i gryzie mi palce co bym z nim sie bawiła...najbardziej lubi jak ja raczkuje:eek::eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry