reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kopniaczki już czuję takie, że wieczorem aż ciężko zasnąć :-D. Czuję się dobrze, choć czasami mam chęć pospać dłużej, ale Julka jest nieugięta i trzeba się z nią bawić ;-)
AJ FAJOWSKO.....podziwiam Cie ja jakbym miala miec drugiego takiego "wrzeszczka i rozrabiake" jak Mari ti bym oszalała....
Zycze zdrówka dla Ciebie i córeczke;* i zagladaj częsciej :-)
witajcie piątkowo:-)

och super:tak: gratulujemy :tak::tak::tak:

dałam za wygrana i zrezygnowałam z tego uczenia zasypiania, nie nadaje sie:-(, jestem za miękka:eek::-(:-(:-(, moge mieć pretensje tylko do siebie...
oj Sawka..... sprobuj ponownie za jakies czas....ja tez próbowałam ale wymiękłam,a małej nie karmi cycusiem jak Ty....wiec jestes barziej usprawiedliwiona...

A ja chodze taka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie dosc,ze wszyscy wiedza,ze Mari zasypia okolo 10 i śpi do okolo 11:30 i prosiłam 1000 razy,zeby nie dzownili, to dzwonia...szlak mnie trafia....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A poza tm moj "niemęzowy" wyprowadza mnie z równowagi.....tak mnie wku....ił,ze zaraz oszaleje...nawet nie bede pisała czym.bo szkoda słow....

reklama
AJ FAJOWSKO.....podziwiam Cie ja jakbym miala miec drugiego takiego "wrzeszczka i rozrabiake" jak Mari ti bym oszalała....
Zycze zdrówka dla Ciebie i córeczke;* i zagladaj częsciej :-)

oj Sawka..... sprobuj ponownie za jakies czas....ja tez próbowałam ale wymiękłam,a małej nie karmi cycusiem jak Ty....wiec jestes barziej usprawiedliwiona...

A ja chodze taka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie dosc,ze wszyscy wiedza,ze Mari zasypia okolo 10 i śpi do okolo 11:30 i prosiłam 1000 razy,zeby nie dzownili, to dzwonia...szlak mnie trafia....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A poza tm moj "niemęzowy" wyprowadza mnie z równowagi.....tak mnie wku....ił,ze zaraz oszaleje...nawet nie bede pisała czym.bo szkoda słow....
głeboki oddech szybciorem;-)

Pyciolku tutaj juz nawet 100 oddechów nie pomoga....

I jeszcze do tego moj zajebisty brat...kuźwa jeszcze go tu nie ma spowrotem a juz sieje zament..... juz widze jak bedzie spowrotem zaje..cie jak wróci....

Dobra uciekam stąd,bo psuje forumowy nastrój nie nadaje sie dzisiaj do "grzecznych, ładnie wyrazowych" rozmów chyba....:wściekła/y::-(

Pyciolku tutaj juz nawet 100 oddechów nie pomoga....

I jeszcze do tego moj zajebisty brat...kuźwa jeszcze go tu nie ma spowrotem a juz sieje zament..... juz widze jak bedzie spowrotem zaje..cie jak wróci....

Dobra uciekam stąd,bo psuje forumowy nastrój nie nadaje sie dzisiaj do "grzecznych, ładnie wyrazowych" rozmów chyba....:wściekła/y::-(
ja jak sie wsciekam tez nie naleze do takiej spolecznosci:zawstydzona/y::szok:
nie uciekaj masz przeciez nas...wariacie;-)

A u nas z kolei mały był wyspany o 2:00. Wstawał w łóżeczku a ja go kładłam i tak w kółko, wstawał w tempie ekspresowym, nawet nie zdązyłam sie połozyc do łóżka a on juz stał i tak około 20 razy a moze wiecej. Powiedziałam sobie ze mleka nie dostanie ale sie poddałam no i wypił i zasnął , o 6:20 pełnia życia :eek:.
Agatkas a Ty masz dzisiaj wolne ? :shocked2:
Witajcie piatkowo :tak:

Taaaak od wczoraj miałam urlop wiec sobie siedzimy w domku z Zuzolkiem moim kochanym:) I nawet już byłyśmy na spacerku tylko ze deszcze nas wygonił do domu:) Teraz mały łobuziak spi a mama je śniadanie przy BB:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry