reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kankiya dziękowac,ze tak dobrze mi wróżysz na nocke...hahaha oby Mari posłuchała:)

Tygrysku ja zawsze mam stracha chociaz u nas Ci ze wspólnoty ostrzegaja,ze tak to bedzie wygladało...ale to tak dziwnie syczy.....bleee

I dziekuje kochane za milutkie komentarzyki odnosnie sukienusi Mari..... bardzo sie ciesze,ze Wam sie podoba.... i ze na Was zawsze mozna liczyc jezeli chodzi o doradzenie :)
DZIĘKUJE;*​
Kanusia a dlugo tak suczy???? liczy sie w godzinach , dniach, tygodniach , miesiacach hihiih latach:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ok ja koffane mamusie idę lulać :tak::tak:jak to Violetta Kubasińska mówi "ide spać z kurami wstaje rano z kuram":-D:-D:-D paaaaaaaaaa
ps. Pyciolku a z jakieś strony ściągasz "Brzudulę"????? przegapiłam pierwsze odcinki a muszę wiedziec co i jak:-D:-D:-D:-D:-D

Ok ja koffane mamusie idę lulać :tak::tak:jak to Violetta Kubasińska mówi "ide spać z kurami wstaje rano z kuram":-D:-D:-D paaaaaaaaaa
ps. Pyciolku a z jakieś strony ściągasz "Brzudulę"????? przegapiłam pierwsze odcinki a muszę wiedziec co i jak:-D:-D:-D:-D:-D
La guia de valencia . com - Guia comercial de Valencia ciudad y alrededores ale tam musisz sie zarejestrowac...10 zł i ściagasz bez limitów 15 filmów dziennie:-)
www.tnttorrent.info tu masz za darmo,tylko zaloguj sie i dajesz:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry