reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cudna:tak::tak:

Słuchajcie moje dziecko postanowiło nauczyc się chodzic:tak:Martyna ma taki plastikowy stołek żeby sobie sama mogła świecic światło w łazience no i Natalka trzyma się tego stołaka i drepcze za nim. I tak przez cały pokój. A jaka z siebie dumna wtedy:tak:

Mala zdolniacha

Kanuś dobrze ze skieneczka dłuzsza...nasza tez byla troche dluzsza i przynajmniej Jula pampersem nie swiecila jak ja ciotki nosily:-D:-D:-D

reklama
Ale masz zdolniachę w domku, ładnie, ladnie.
Ja to bym jeszcze nie chciała, zeby Młoda chodziła, ale cóż rozwoju sie nie zatrzyma, i tak już wszędzie włazi, a jak bedzie na nogach to będzie jeszcze gorzej:zawstydzona/y:. Ja zaczęłam chodzić jak miałam 10 miesięcy i mam krzywe nogi:szok:

Ja zaczęłam chodzić jak miałam 9 miesięcy:szok: Ale Pati narazie nie próbuje:-D Jedynie pare kroczków jak za rączki jest prowadzona:tak: Chociaż i tak wszędzie wlezie na czworakach:sorry:

Tygrysku nie wiem jak u Ciebie u nas zawsze jak zaczynaja grzac..tak syczy ztych odpowietrzników.....i ja zawsze sie tego panicznie boje myslac,ze cosik jest nie teges..... ja sobie dzisiaj tz odkrece i Ci powiem co i jk u mnie ok?

U nas roznosili juz dawno ze dwa tyg temu nowe katalogi.....:)
cholibka to moze niepotrzebnie tego faceta wzywałam:eek::eek: ale skad mialam wiedziec ze to normalne i to obsikanie mi sciany przez odpowietrznik mnie zestresowało:sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::eek::eek::eek::eek: kurcze jak jutro przyjdzie to mnie za blondyne weżmie chyba hihihi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

cholibka to moze niepotrzebnie tego faceta wzywałam:eek::eek: ale skad mialam wiedziec ze to normalne i to obsikanie mi sciany przez odpowietrznik mnie zestresowało:sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::eek::eek::eek::eek: kurcze jak jutro przyjdzie to mnie za blondyne weżmie chyba hihihi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiesz co Tygrysku, ja mieszkam na 4 piętrze. Osobiście to za bardzo się na tym nie znam, bo niby skąd hihi:-D Ale mój niemężowy zawsze przed okresem grzewczym odkręca tą śrubkę do odpowietrzenia, podstawia wiadro, żeby wyleciało całe powietrze, dopóki nie zacznie lecieć sama woda bez powietrza:tak: To jest chyba po to żeby później nagrzewał się caly grzejnik czy jakoś tak:sorry:

Tygrysku nie dobrze zrobiłas niech sprawdzi...chlupac na sciane nie powinno chyba....u mnie nie chlupie nigdy.......u nas jeszcze nie grzeja nawet nie syczy w odpowietrznikach... ja tez bym dzwoniła:tak::tak::tak:

Witamy wieczorkiem;-)
Badanie moczu Bianki w toku, ale muszę jeszcze donieśc mocz z całej doby aby porównać wydalanie wapnia:eek: tylko jak ja to zrobię, jak cały dzień będziemy z woreczkiem na sisi to nam się odparzy:-(no, ale jak trzeba to trzeba gorzej jak kupki będą:baffled:

U nas od rana zabieganie jak nic....leciałam z misiem i mała kupic bluzke biała na te chrzcinki małej, zamówic tort....potem na zakupki takie do domku...aj szok w trampkach....
A teraz nadrabiam :)

Mała w nocy nawet ładnie spała poszła spacku o 21:10....obudizła sie o 5 na herbatke....potem o 5:30 dostała mleczko i spała do 8:45....kurcze zyc nie umierac....ale za to teraz popoludniowa drzemka jej sie strasznie poprzestawiała...:sorry: Ale i tak nie ,zebym narzekała:-)
niom masz biegania kochana, ale jak będzie po wszystkim to odsapniesz z ulgą, no i super,że Marii tak ładnie spała -poproszę dzisiaj o powtórkę słyszysz Mariczko ciocię?:-D:-D;-)
obiadek Karolinki-barszcz ukrainski:-D
obiadek mamusi-kaszka
obiadek tatusia=papryka faszerowana:-D
mmmmmmmmmmmmmniam, ja biegnę na papryczkę:tak:
hiiihihi to mi sie przypomina początek mojej ciąży:-D:-D:-D
obiadek męża - schabowy , ziemniaczki, surówka
obiadek ciażarnej Tygrysicy - ziemniaki i maślanka:eek::eek::-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D
Czy jest na sali ktoś kto mieszka na ostatnim pietrze ???? ( blokowcy)
mam pytanie odnośnie odpowietrzników (grzejniki) na ostatnich pietrach
ja mieszkam na ostatnim piętrze w starym budownictwie:tak:
jeny ale masz fajnie!!!!!!!!!!!!ja tu mysle skąd wziasc nowy katalog:-(:-(:-(:-(

o koffana ja dzis eksperymentowałam z grzejnikiem , otoz odkrecilam go gdyz gdyby przypakiem zaczeli juz podgrzewac w nocy mieszkanko zeby byl odkrecony i nagle z tego odpowietrznika ktory zawsze jest usutuowany na ostatnich pietrach troszke wody wylecialo na sciane ( normalnie obsikal mi sciane) i takie dziwne dzwieki wydaje jakby ptaszki cwierkały:eek::eek: czy to normalne???? ja nigdy nie mialam doczynienia z takim czyms:eek::eek::eek: wiem ze zawsze przed sezonem grzewczym chodza i cos robia na tych ostatnich pietrach z grzejnikami ale kurcze nie wiem o co kaman:eek::eek::eek::eek: zadzwonilam do administracji i juz sie poskarzylam ale dopiero jutro przyjdzie pan to zobaczyc:eek::eek::eek:
powinno syczeć przy odpowietrzaniu:eek::eek::eek:
Tygrysku nie wiem jak u Ciebie u nas zawsze jak zaczynaja grzac..tak syczy ztych odpowietrzników.....i ja zawsze sie tego panicznie boje myslac,ze cosik jest nie teges..... ja sobie dzisiaj tz odkrece i Ci powiem co i jk u mnie ok?
u nas to samo czasami poleci woda,ale tylko wtedy jak zaczynają grzać
Mamuski zapraszam :ninja2:

Nie wiem czy to wdzianko może byc czy szukac szybko czegos innego....:sorry:
śliczne wdzianko Kanusia, Mariczce we wszystkim jest ładniusio:tak:
Dziekuje Madziu....bo ona jest troszke duze...to znaczy długa ta sukienusia jest toszke i czapeczka,ale nie jest chyba tak tragicznie.......
.
wcale nie widać aby było za duże, jest super na prawdę Kana:tak:
U nas dzisaj śliczna pogoda, więc po pracy, zjedliśmy tylko obiad i na miasto, nałaziłąm sie jak głupek, kupiłam małej butki na wesele i zamówiłam czapeczkę, taką robioną na szydełku, moze kobitka dorobi mi jeszcze sweterek.
Nie mogłam się doczekać kiedy przyjdzie sukienka ktorą zamówiłam na allegro, śliczną błękitną, a ona przyszła zielonkawa:wściekła/y:, a ja nie przepadam za zielonym, i teraz nie wiem w której iść, może zrobię potem fotki i coś mi doradzicie:sorry:
To jest ta sukienka którą zamówiłam:
nowa kolekcja 2009 ___ C H A R L O T T A 42 laguna (717084481) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
śliczna kreacja :tak:byc może kolor na zdjęciu różni się od rzeczywistego(czego nie jestem w stanie porównać),ale i tak jest Ci w nim do twarzy, naprawdę super!!;-)ale dżaga -no proszę grudnióweczki to same laski:-);-)

Asiulko Ty to normalnie jak sexmaszyna:-D:-D:tak: a ja się głowiłam kto mnie zaprosił na NK:-D:-D:-D

Wiesz co Tygrysku, ja mieszkam na 4 piętrze. Osobiście to za bardzo się na tym nie znam, bo niby skąd hihi:-D Ale mój niemężowy zawsze przed okresem grzewczym odkręca tą śrubkę do odpowietrzenia, podstawia wiadro, żeby wyleciało całe powietrze, dopóki nie zacznie lecieć sama woda bez powietrza:tak: To jest chyba po to żeby później nagrzewał się caly grzejnik czy jakoś tak:sorry:

o matko to dla mnie wyższa szkoła jazdy!!!!:eek::eek::eek::eek::-D:-D:-D

Tygrysku nie dobrze zrobiłas niech sprawdzi...chlupac na sciane nie powinno chyba....u mnie nie chlupie nigdy.......u nas jeszcze nie grzeja nawet nie syczy w odpowietrznikach... ja tez bym dzwoniła:tak::tak::tak:

chyba tak niech wytłumaczy jak mam się zachowywać przed każdym okresem grzewczym i już:sorry::sorry::sorry::eek::eek::eek:abym sie więcej stresować nie musiała :eek::eek::eek:

a teraz najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!Bliźniaczku nr 1 boski!!!!!!!!! wybierz nr 1:-):-):-) do tego jakas czaderska biżuteria i będziesz ślicznie wyglądać:tak::tak::tak::tak::tak::tak:kocham brązy i beże tobie też w nich ślicznie:tak::tak::tak:
Kanuś oj Mari będzie wyglądać jak prawdziwy ANIOŁECZEK w tym stroju!!!!! bosko!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

reklama
Kankiya dziękowac,ze tak dobrze mi wróżysz na nocke...hahaha oby Mari posłuchała:)

Tygrysku ja zawsze mam stracha chociaz u nas Ci ze wspólnoty ostrzegaja,ze tak to bedzie wygladało...ale to tak dziwnie syczy.....bleee

I dziekuje kochane za milutkie komentarzyki odnosnie sukienusi Mari..... bardzo sie ciesze,ze Wam sie podoba.... i ze na Was zawsze mozna liczyc jezeli chodzi o doradzenie :)
DZIĘKUJE;*​

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry