tygrysek82
Fanka BB :)
Czy jest na sali ktoś kto mieszka na ostatnim pietrze ???? ( blokowcy)
mam pytanie odnośnie odpowietrzników (grzejniki) na ostatnich pietrach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bede mieszkała ale na przeodstatnim...i o tych sprawach jeszcze nie wiec o co lottoCzy jest na sali ktoś kto mieszka na ostatnim pietrze ???? ( blokowcy)

No Pyciol ale mi pomogłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!ja bede mieszkała ale na przeodstatnim...i o tych sprawach jeszcze nie wiec o co lotto![]()

Gratulujemy kolejnych zębaliPrzyszlam sie pochwalic ze Alus ma dwa kolejne zabki do kolekcji tym razem na gorze wyszly dzis wyczolam z ranca maly wogole nic po sobie nie dal poznac ze wchodza tym razem obeszzlo sie bez goraczki... teraz to dziabie na maxa![]()

Landrynko a ile mały ma cm?dzis bylismy na zakupach no i kazdy sie pyta ile maly ma miesiecy i daja mu okolo 13-14a on dopiero 8 skonczyl taki dlugi jest
ja mam pytanie sory ze tutaj ale jakie macie foteliki do samochodu i do ilu kg???

U nas teraz w nocy jest ok 24stopni, a Filip spi w cieniutkim pajacyku pod kocykiem, bo w bodziaku miał zimne rączki i nóżki.a jeszcze co do nocek - to widzę że ubieracie już cieplej maluszki na noc... a my nadal śpimy w samym bodziaku, ale u nas w pokoju nawet przy uchylonym oknie jest w nocy ok 20 stopni.
I my sie podpinamy pod te piękne życzonka:-)Sto lat sto lat niech żyje żyje Nam, a kto ???
SZERYFnasz kochany
dużo zdrówka Kamilko z okazji osiemnastki ;-);-);-), spełnienia marzeń, i pociechy z mężczyzn Twojego życia(bądz dla nich dobra )
Trzymamy kciuki, żeby wszystko bylo ok i czekamy na wieści;-)Hey
Ja zaraz lece do endokrynologa i ciekawa jestem co powie.
Dam znać .
Widzisz Tygrysku a tak się martwiłas, a to przecież bylo wiadome, że Filipek się spisze na medaloj kochana mam zlote dziecko w drodze do mojej mamy przez 20 minut spiewal gadal bawil sie , wypil herbatke i zasnalobudzil sie jak pan konduktor znosil go z pociagu hihihi
a w drodze powrotnej bawil sie gadal i spiewal godzinke a o 18 30 po wypiciu flaszki mleczka usnal i spal do 7 rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przyjechalismy do domku na spiocha go przebieralam w pizamki , na spiocha zjadl mleczko i dalej spankal
teraz tez spi a ja oczywiscie zaliczylam juz odkurzanie i mycie podlog
dzis mam w planach umycie okna w sypialni:-):-):-):-)

Witaj Kochana. Brakowało nam Ciebie tutaj;-)CZEEEEŚŚŚĆĆĆ;-)
ja juz jestem, witam sie narazie i uciekam, bo mam tyle roboty....
wróciliśmy wczoraj wieczorem, jeszcze nie rozpakowani, czeka mnie mnóstwo sprzątania i nie tylko w domciu..ale i na kompie też formatowaliśmy go i nic na nicm nie ma czeka mnie więc doprowadzenie go do stanu poprzedniego, a troche tego jest,
dziękuje wszystkim za życzonka urodzinowe...miałam wielkieeego torta od babuni...pychota...i dostałam superaśny ekspres ciśnieniowy od mężulka;-)
Wiki bardzo bardzo grzeczny cały urlop i cała drogę, dwa zębolki juz taaakie duże, reszty narazie nie widać, ale do raczkowania dopiero zaczyna się przymierzać, no nie wiem, bo pani pediatra powiedziała, ż enadal ma czas na to..więc chyba ok.
odezwę się jak się pozbieram ze wszystkim, pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki i mam cichutką nadzieję, że dostane jakie sstreszczenie od was;-)bo ponad 100stron nie nadrobię nigdy, a to tylko ogólny, a gdzie reszta?
do później babeczki
Jestem jestem jem gołąbki od mamuni![]()
To chyba jakiś gołąbkowy dzień dzisiaj mamy. Bo ja też na obiadek jem dzis gołąbki od mamyJa tez mam gołąbki od mamunito smacznego Tygrysku
![]()

fest nie?No Pyciol ale mi pomogłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

hehhe dziś dzień gołebia na bb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulujemy kolejnych zębali
Landrynko a ile mały ma cm?
My jeździmy już od około 2 tyg w nowym foteliku. Mamy chicco key 1-X plus 9-18kg i jak na razie jesteśmy zadowoleni
U nas teraz w nocy jest ok 24stopni, a Filip spi w cieniutkim pajacyku pod kocykiem, bo w bodziaku miał zimne rączki i nóżki.
I my sie podpinamy pod te piękne życzonka:-)
Trzymamy kciuki, żeby wszystko bylo ok i czekamy na wieści;-)
Widzisz Tygrysku a tak się martwiłas, a to przecież bylo wiadome, że Filipek się spisze na medal
Witaj Kochana. Brakowało nam Ciebie tutaj;-)
To chyba jakiś gołąbkowy dzień dzisiaj mamy. Bo ja też na obiadek jem dzis gołąbki od mamy![]()

fest nie?![]()