reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Przyszlam sie pochwalic ze Alus ma dwa kolejne zabki do kolekcji tym razem na gorze wyszly dzis wyczolam z ranca maly wogole nic po sobie nie dal poznac ze wchodza tym razem obeszzlo sie bez goraczki... teraz to dziabie na maxa :-D:-D
Gratulujemy kolejnych zębali:tak:
dzis bylismy na zakupach no i kazdy sie pyta ile maly ma miesiecy i daja mu okolo 13-14 :szok: a on dopiero 8 skonczyl taki dlugi jest :-D

ja mam pytanie sory ze tutaj ale jakie macie foteliki do samochodu i do ilu kg???
Landrynko a ile mały ma cm?
My jeździmy już od około 2 tyg w nowym foteliku. Mamy chicco key 1-X plus 9-18kg i jak na razie jesteśmy zadowoleni:tak:
a jeszcze co do nocek - to widzę że ubieracie już cieplej maluszki na noc... a my nadal śpimy w samym bodziaku, ale u nas w pokoju nawet przy uchylonym oknie jest w nocy ok 20 stopni.
U nas teraz w nocy jest ok 24stopni, a Filip spi w cieniutkim pajacyku pod kocykiem, bo w bodziaku miał zimne rączki i nóżki.
Sto lat sto lat niech żyje żyje Nam, a kto ???

SZERYF :-D:-D:-D:-D nasz kochany

dużo zdrówka Kamilko z okazji osiemnastki ;-);-);-), spełnienia marzeń, i pociechy z mężczyzn Twojego życia :tak::tak::-D:-D:-D (bądz dla nich dobra ):-p:-p:-p:-D:-D:-D
I my sie podpinamy pod te piękne życzonka:-)
Hey
Ja zaraz lece do endokrynologa i ciekawa jestem co powie.
Dam znać .
Trzymamy kciuki, żeby wszystko bylo ok i czekamy na wieści;-)
oj kochana mam zlote dziecko w drodze do mojej mamy przez 20 minut spiewal gadal bawil sie , wypil herbatke i zasnal :-D:-D obudzil sie jak pan konduktor znosil go z pociagu hihihi:-D:-D:-D a w drodze powrotnej bawil sie gadal i spiewal godzinke a o 18 30 po wypiciu flaszki mleczka usnal i spal do 7 rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:przyjechalismy do domku na spiocha go przebieralam w pizamki , na spiocha zjadl mleczko i dalej spankal:szok::szok::szok::szok: teraz tez spi a ja oczywiscie zaliczylam juz odkurzanie i mycie podlog:tak::tak: dzis mam w planach umycie okna w sypialni:-):-):-):-)
Widzisz Tygrysku a tak się martwiłas, a to przecież bylo wiadome, że Filipek się spisze na medal:tak:
CZEEEEŚŚŚĆĆĆ:-D;-)
ja juz jestem, witam sie narazie i uciekam, bo mam tyle roboty....
wróciliśmy wczoraj wieczorem, jeszcze nie rozpakowani, czeka mnie mnóstwo sprzątania i nie tylko w domciu..ale i na kompie też formatowaliśmy go i nic na nicm nie ma czeka mnie więc doprowadzenie go do stanu poprzedniego, a troche tego jest,

dziękuje wszystkim za życzonka urodzinowe...miałam wielkieeego torta od babuni...pychota...i dostałam superaśny ekspres ciśnieniowy od mężulka;-)
Wiki bardzo bardzo grzeczny cały urlop i cała drogę, dwa zębolki juz taaakie duże, reszty narazie nie widać, ale do raczkowania dopiero zaczyna się przymierzać, no nie wiem, bo pani pediatra powiedziała, ż enadal ma czas na to..więc chyba ok.
odezwę się jak się pozbieram ze wszystkim, pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki i mam cichutką nadzieję, że dostane jakie sstreszczenie od was;-):tak:bo ponad 100stron nie nadrobię nigdy, a to tylko ogólny, a gdzie reszta?
do później babeczki
Witaj Kochana. Brakowało nam Ciebie tutaj;-)
Jestem jestem jem gołąbki od mamuni:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p
Ja tez mam gołąbki od mamuni:-D:-D:-D:-Dto smacznego Tygrysku:laugh2::laugh2::laugh2:
To chyba jakiś gołąbkowy dzień dzisiaj mamy. Bo ja też na obiadek jem dzis gołąbki od mamy:-D:-D

Gratulujemy kolejnych zębali:tak:

Landrynko a ile mały ma cm?
My jeździmy już od około 2 tyg w nowym foteliku. Mamy chicco key 1-X plus 9-18kg i jak na razie jesteśmy zadowoleni:tak:

U nas teraz w nocy jest ok 24stopni, a Filip spi w cieniutkim pajacyku pod kocykiem, bo w bodziaku miał zimne rączki i nóżki.

I my sie podpinamy pod te piękne życzonka:-)

Trzymamy kciuki, żeby wszystko bylo ok i czekamy na wieści;-)

Widzisz Tygrysku a tak się martwiłas, a to przecież bylo wiadome, że Filipek się spisze na medal:tak:

Witaj Kochana. Brakowało nam Ciebie tutaj;-)

To chyba jakiś gołąbkowy dzień dzisiaj mamy. Bo ja też na obiadek jem dzis gołąbki od mamy:-D:-D
hehhe dziś dzień gołebia na bb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ech szkoda gadać :eek::eek::eek::confused2::confused2::confused2::-D:-D:-D:-D

hiihhi u Was dzień gołębia a u mnie dzień lenia:-D
obiad Tygrych mi gołebiem przesłała-gołabki:-D
na obiad nic nie robie:-D
leje cały dzień,dzieciuch śpi wiec i ja sie bujne do sypialni chyba:-D

reklama
mOJE DZIECI DOPIERO PADŁA...OD 9 NIE SPAŁA...myślałam,ze juz nigdy nie padnie....spacerkowo dzisija u nas...piekna pogoda to trza korzystac...na bb widze same gołebice i leniuszki....ŁADNIE ŁADNIE:p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry