reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hey

Ale wcześnie wstajecie:szok:

Ja zaraz lece do endokrynologa i ciekawa jestem co powie.
Dam znać .

Gratuluję kolejnych ząbków.

Miłego dnia.

Witam i ja:tak:
U nas nocka o niebo lepsza po butli choć i był raz cyc,ale wstawałam tylko 3 razy między 20-7 więc superowo rzekłabym:-)
Witam
u nas też nocki do bani:-(, córcia budzi się o północy i potem albo o 2 albo koło 4 rano na cycka, dzisiaj to po 1 w nocy jeszcze bo jakiś skunks się delikatnie mówiąc zje....ł i nas smród obudził:wściekła/y::wściekła/y:, to już któraś noc z rzędu, strach zostawić okna otwarte:wściekła/y::wściekła/y:, mówie Wam kochane kobitki cieszcie się że tych "uroczych" zwierzątek w Polsce nie ma.
:-D:-D:-Dwspółczuję Reniu, w pierwszej chwili pomyślałam,że to sąsiad się zwalił:-D:-D:-D
No i mamusia mnie wyprzedziła :sorry: a chciałam być pierwsza :crazy::-p:-D:-D:-D:-D:-D

Helołłłłł :-D:-D

Sto lat sto lat niech żyje żyje Nam, a kto ???

SZERYF :-D:-D:-D:-D nasz kochany

dużo zdrówka Kamilko z okazji osiemnastki ;-);-);-), spełnienia marzeń, i pociechy z mężczyzn Twojego życia :tak::tak::-D:-D:-D (bądz dla nich dobra ):-p:-p:-p:-D:-D:-D
100 lat dla Kamilki:-):-):-)
Od razu widać kto już był na Nk:-D:-D
Hey

Ale wcześnie wstajecie:szok:

Ja zaraz lece do endokrynologa i ciekawa jestem co powie.
Dam znać .

Gratuluję kolejnych ząbków.

Miłego dnia.
daj znać Marzycielko po wizycie co i jak:tak:

a my zaraz biegniemy z siuskami na badanie wydalania wapnia z moczem , oby wyszło ok, buziolki

dużo zdrówka Kamilko z okazji osiemnastki ;-);-);-), spełnienia marzeń, i pociechy z mężczyzn Twojego życia :tak::tak::-D:-D:-D (bądz dla nich dobra ):-p:-p:-p:-D:-D:-D
Podpinamy się pod piękne życzonka:tak::tak:

A wogóle to dzień dobry wtorkowo:tak:Natalce przebija się piąty ząbek i jest tak niedobra że chwilami mam ochotę wystawic ją na allegro a Martynę dodac gratis:shocked2::-D

Tygrysku kochana kupujesz w kasie bilecik zerowy...nic nie płacisz,ani za bobaska ,ani za wózek....w autobusie sie płaci tylko za wózek cały bilet....paranoja....

no i faktycznie łatwiej sie zapakowac z naszymi "wozami" do osobówki...najlepiej do tego wagonu jak sie konczy jeden skład...taki ze swpokojnie wjedziesz i nie musisz go składac....
?

tak juz wiem hihihi oczywiscie ja zawsze sie musze spoznic i bieglam do pociaguech ale przemily pan konduktor czekal na nas pomogl mi z woziem gdyz mimo ze nie zabralam wieliego Atlantica tylko malutkiego Magica to i tak wdrapanie soie po schodkach samej graniczylo z cudem :eek::eek::eek: pozniej wjechalam wozkiem pomiedzy krzesla i filipek tak przejechal 2 godzinki:tak::tak:
Tygrys jak lodówka dotarła wkoncu?????i

lodówka dotarla dopiero dziś!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jest śliczna i duuuuuziaaaaaaaaaa:-D:-D i przyjechali dwaj panowie i sami ja wtargali na ostatnie pietro ( zobowiązali się do tego w zamian za te przeboje z odkladaniem terminu transportu:crazy:)

Tygrys na szmacie z rana a mamusia z wieczora:-D:-D
apropo ciekawe jak tam Tygrys w podróży z Fifim:cool2::cool2:

oj kochana mam zlote dziecko w drodze do mojej mamy przez 20 minut spiewal gadal bawil sie , wypil herbatke i zasnal :-D:-D obudzil sie jak pan konduktor znosil go z pociagu hihihi:-D:-D:-D a w drodze powrotnej bawil sie gadal i spiewal godzinke a o 18 30 po wypiciu flaszki mleczka usnal i spal do 7 rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:przyjechalismy do domku na spiocha go przebieralam w pizamki , na spiocha zjadl mleczko i dalej spankal:szok::szok::szok::szok: teraz tez spi a ja oczywiscie zaliczylam juz odkurzanie i mycie podlog:tak::tak: dzis mam w planach umycie okna w sypialni:-):-):-):-)

Dzień dobry Mamuśki:-)
U nas kolejny dzień pieknej pogody, więc pewnie pól dnia spędzimy na dworze. trzeba korzystac na maksa z tych ostatnich ciepłych dni:tak:
Nocka u nas jak zwykle maskaryczna, pobuda co godzinę, nawet częściej, ale jedzonko dopiero po całowitym przebudzeniu o 7.30:eek:. Oka nie zmrużyłam od kilku nocy, dzis to już normalnie z płaczem wstawałam do Filipa, bo już sił nie miałam, co przysypiałam to on sie budził:-( Ale dobra koniec tego smęcenia, trzeba to jakoś przeżyc, w końcu nie tylko ja jedyna mam taka masakrę w nocy:tak:

No i mały mi sie obudził, posadziłam go w łózeczku,żeby się troszke sam pobawił, ale gdzie tam, już nie wydziera w niebogłosy no i co musze do niego iśc:wściekła/y:
Jeny i co z tego, że chce częsciej z Wami siedzieć jeśli moje dziecko całkowicie sie temu sprzeciwia:wściekła/y: Poczytam was przy kolejnej drzemce Filipa, teraz musze spadać do mojego rozdarciucha:crazy:

witajcie mamuski:-D
Sawka obawiam się , że nasze dzieci już tak mają :shocked2:. Kurde a tak bym chciała, żeby przesypiał całe noce.
tez bym chciała :tak:nie jestem tak bardzo wymagajaca niech budzi sie na tego cycuch raz w nocy dam z chęcia :tak: a nie co 2 godz...

Przyszlam sie pochwalic ze Alus ma dwa kolejne zabki do kolekcji ...
GRATULUJEMY!!!!

ja mam pytanie sory ze tutaj ale jakie macie foteliki do samochodu i do ilu kg???
ja mam taki
Fotelik samochodowy KEY 1 ISOFIX 62997 OCEAN 86, Chicco - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
ufff, ten wątek nadrobiony :tak:
widzę że znowu poruszałyście temat nocek... u nas też niestety bez zmian w tej kwestii :no: Bartek budzi się co jakiś czas, nie na jedzonko, ale piciu owszem, bardzo chętnie. No a pomiędzy 2 a 4 to budzi się bo chce żebym go wzięła do nas do łóżka. Wstyd się przyznać ale zazwyczaj ulegam :zawstydzona/y: po prostu chęć pospania choć trochę więcej jest silniejsza :sorry: ja nie wiem kiedy to się w końcu zmieni, zawsze to ja wstaję do małego, mężowy nawet jak ma wolne to do niego nie wstaje :confused2::confused2: nie z lenistwa... on go po prostu nie słyszy :confused2::confused2: bo Bartek w nocy raczej nie płacze, po prostu sobie gada..
mój mężowy tez nie wstaje do Nusi od urodzenia, co prawda nie ma go z nami na co dzień ale jak przyjezdza to nie wstaje, nie słyszy i nie przeszkadza mu ze niuna płacze czy marudzi

i my sie podpisujemy :tak: wszystkiego naj!!!!

reklama
Bartek dziś w nocy był bardzo niespokojny, spał ze mną ale ciągle się kręcił, przebudzał.... może to górne ząbki będą szły?? bo nie widzę innej przyczyny :confused2:
ja tez tak sobie tłumacze, ale czy to możliwe żeby te rosnące ząbki przeszkadzały Nusi az dwa miesiące????

tak juz wiem hihihi oczywiscie ja zawsze sie musze spoznic i bieglam do pociaguech ale przemily pan konduktor czekal na nas pomogl mi z woziem gdyz mimo ze nie zabralam wieliego Atlantica tylko malutkiego Magica to i tak wdrapanie soie po schodkach samej graniczylo z cudem :eek::eek::eek: pozniej wjechalam wozkiem pomiedzy krzesla i filipek tak przejechal 2 godzinki:tak::tak:
lodówka dotarla dopiero dziś!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jest śliczna i duuuuuziaaaaaaaaaa:-D:-D i przyjechali dwaj panowie i sami ja wtargali na ostatnie pietro ( zobowiązali się do tego w zamian za te przeboje z odkladaniem terminu transportu:crazy:)
oj kochana mam zlote dziecko w drodze do mojej mamy przez 20 minut spiewal gadal bawil sie , wypil herbatke i zasnal :-D:-D obudzil sie jak pan konduktor znosil go z pociagu hihihi:-D:-D:-D a w drodze powrotnej bawil sie gadal i spiewal godzinke a o 18 30 po wypiciu flaszki mleczka usnal i spal do 7 rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:przyjechalismy do domku na spiocha go przebieralam w pizamki , na spiocha zjadl mleczko i dalej spankal:szok::szok::szok::szok: teraz tez spi a ja oczywiscie zaliczylam juz odkurzanie i mycie podlog:tak::tak: dzis mam w planach umycie okna w sypialni:-):-):-):-)
najważniejsze ze lodówka wkoncu dotarła :tak::tak::tak:
a Filipek to mały podróznik:-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry