U
użytkownik 128317
Gość
nadrobiłam 

\
Tygrys jak lodówka dotarła wkoncu?????
Pyciol jesteś moja idolka z tymi streszczeniami

uciekam dac cycusia mojej Niuni

bez przesady, chyba po to jestesmy tu na tym forum zeby wzajemnie sie wspierać... i nie uwazam żebym - żebyśmy narzekały... poprostu chce sobie czasami pogadac z kims na temat problemów ze spaniem mojej kruszynki czy na temat pracy i wogóle na różen tematy...Dziewczyny sory nie odzywalam sie ale was poczytywalam i az mi sie cos robi jak was czytam jak narzekaciebo dziecko nie spi w nocy bo zmęczone tym siedzeniem w domu, bo brakuje wam kontaktu z ludzmi
sory ze wam to powiem ale chcialyscie dzieci to macie w dobrych i zlych dniach maluszka... a ze brakuje wam kontaku z ludzmi to wyjdzicie z domu przecierz nikt was nie wiezi
wam to nikt nie dogodziiiiiiiii jedne pracuja i narzekaja ze chca w domu z dzieckiem posiedziec inne siedza w domu i tez narzekaja ze chca do ludzi
i badz tu madrym jak to moj Amo mowi " zrozumiec kobiete zrozumiesz caly swiat- ale to nigdy nie nastapi"
dziewczyny myslcie bardziej pozytywnie macie kochane dzieci i cieszcie sie ze wogole je macie moj Alex jednym swoim usmiechem mi wynagrodzi caly trod dnia...i nieraz nieprzespane nockinapisalam to co mysle no to teraz mozecie mnie ochszanic
![]()
Oj Landyncia Landrycia nie jedna z nas pamięta jak Ty jeszcze jakiś czas temu narzekałaś .............;-);-).i jak to Pyciolkowa napisala ciesz sie ze jestes wyspaną i nieprzemęczona mamusią i nie porownuj siebie JUZ NIENARZEKAJACEJ NA NIC do takich niesypiających od kilku mieisiecy narzejacych(rekordzistka to Pycioklkowa 8,5 miesiaca lazi niewyspana)mamusiek
![]()
ja nieprzespałam całej ani jednej nocki od ponad 9 miesiecy więc chyba pobiłam twój rekordwkoncu w czyms pobiłam rekord![]()

gratulujemyMamy pierwszą bialutka kreseczkę na dziąsełku
bo ja juz myslala ze moja Karolina nie bedzie miala zebow

gratulujemyMamy 3 ząbka, tzn. Mateuszek ma nie mama ( mama też ma nowego ząbka, ale trochę więcej niż trzy). Równo miesiąc temy wyszedł mu drugi, co miesiąc wychodzi mu ząbek, podejrzewam , że ten 4 wyjdzie tez w odstepie miesiąca
![]()

gratulujemyBianusi przebiły się dzisiaj kolejne ząbki -trzy na razi w takiej dziwnej kolejności,ale będzie śmiesznie wyglądać moja Kluska:-)
![]()
\Tygrys jak lodówka dotarła wkoncu?????
Pyciol jesteś moja idolka z tymi streszczeniami

uciekam dac cycusia mojej Niuni
bo dziecko nie spi w nocy bo zmęczone tym siedzeniem w domu, bo brakuje wam kontaktu z ludzmi
sory ze wam to powiem ale chcialyscie dzieci to macie w dobrych i zlych dniach maluszka... a ze brakuje wam kontaku z ludzmi to wyjdzicie z domu przecierz nikt was nie wiezi
napisalam to co mysle no to teraz mozecie mnie ochszanic
zapraszam