reklama

Grudniowe mamusie 2008

i tak patrze na nia i nie wierze ze ona juz jest taka duza i ze ona jest moim skarbeczkiem, z tego wszytskiego zaczelam ogladac fotki od urodzenia, az sie poplakalam, ech czmu tak szybko rosna te nasze maluszki:sorry:

o tym samym rano myślałam, był taki program o porodach na zone reality "opowieści o narodzinach" i jak patrzyłam na te maluszki które dopiero co opuściły brzuszki to tak się rozczuliłam i przypomniałam sobie że wcale nie tak dawno Bartuś był taaaki maleńki i bezbronny, nawet na boczek sam się nie odwrócił, a teraz taki duży facet z niego i rozrabiaka :tak: już całe mieszkanie opanował :-D

reklama
Mamy 3 ząbka, tzn. Mateuszek ma nie mama ( mama też ma nowego ząbka, ale trochę więcej niż trzy :-D). Równo miesiąc temy wyszedł mu drugi, co miesiąc wychodzi mu ząbek, podejrzewam , że ten 4 wyjdzie tez w odstepie miesiąca :-D

Mamy pierwszą bialutka kreseczkę na dziąsełku

bo ja juz myslala ze moja Karolina nie bedzie miala zebow :-D:-D

Gratulacje

Mamy 3 ząbka, tzn. Mateuszek ma nie mama ( mama też ma nowego ząbka, ale trochę więcej niż trzy :-D). Równo miesiąc temy wyszedł mu drugi, co miesiąc wychodzi mu ząbek, podejrzewam , że ten 4 wyjdzie tez w odstepie miesiąca :-D

Gratulacje

U nas chyba idzie drugi bo na dziaselku cos dzieje sie...Jula marudzi jak szalona wiec coś w tym musi być....:tak::tak::tak:

Mamy pierwszą bialutka kreseczkę na dziąsełku

bo ja juz myslala ze moja Karolina nie bedzie miala zebow :-D:-D

gratulujemy:tak::tak:

a po tej drzemce jakas nerwowa sie obudziłam:eek::eek:

Musze się pożalic...................:-(

Wczoraj ucieszylam sie jak do was zajrzalam, bo troche czasu mnie nie było...........i nawet nikt sie ze mna nie przywitał:no::-(:-(:-(
smutno mi.........:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry