reklama

Grudniowe mamusie 2008

Myślicie że już cieszę się nową lodówką którą miałam mieć najpierw wczoraj po 18 , później dziś o 18 30????????? OTÓŻ NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:o 18 10 zadzwonił szanowny Pan ( któremu oczy wydrapie jak tylko dojedzie!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) iż nie zdąży na 18 30 i będzie później gdyż teraz ma tylko mały dostawczy a ona sie nie zmieści i musi czekać aż z trasy zjedzie wiekszy samochód konkretnie o której godzinie to będzie niestety nie może powiedziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja sie nie moge denerwować :wściekła/y::no::no::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:i znów musiałam odwołać rogaczy do lodówki !!!!!!!!!!!!:crazy::crazy: ale Pan "debil"obiecał że pomorze SAM wnieść ja z mym mężem :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

A co u Was????:eek:

reklama
Musze się pożalic...................:-(

Wczoraj ucieszylam sie jak do was zajrzalam, bo troche czasu mnie nie było...........i nawet nikt sie ze mna nie przywitał:no::-(:-(:-(
smutno mi.........:-(:-(:-(

Anoli witamy jak dobrze ze sie odezwalas...:-D:-D:-D

Myślicie że już cieszę się nową lodówką którą miałam mieć najpierw wczoraj po 18 , później dziś o 18 30????????? OTÓŻ NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:o 18 10 zadzwonił szanowny Pan ( któremu oczy wydrapie jak tylko dojedzie!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) iż nie zdąży na 18 30 i będzie później gdyż teraz ma tylko mały dostawczy a ona sie nie zmieści i musi czekać aż z trasy zjedzie wiekszy samochód konkretnie o której godzinie to będzie niestety nie może powiedziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja sie nie moge denerwować :wściekła/y::no::no::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:i znów musiałam odwołać rogaczy do lodówki !!!!!!!!!!!!:crazy::crazy: ale Pan "debil"obiecał że pomorze SAM wnieść ja z mym mężem :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

A co u Was????:eek:

o widzisz jak tak to moze wniesc lodowe a gdyby byl o czasie pewnie by nie wniosl...nie denerwuj sie wazne ze dzisiaj juz bedzie,mam nadzieje:eek:

juz dawno....jesli mozna to nazwac wyspaniem...po tej drzemce jakas taka nerwozna sie zrobiłam:eek::eek:
no ale poszlismy na maly spacerek,wykorzystalismy czas pomiedzy deszczami:eek: ale dlugo on nie trwal bo zimno jak nie wiem co...a wiatrzycho myslalam ze mi Alexa z wozka wykurzy:cool2::szok:
u nas tez pogoda jesienna chmurzyska , dobrze ze nie pada:eek::eek::eek::eek::eek:i tez zaliczylismy maly spacerek popoludniowy :eek: juz tak chlodno w mieszkaniu jest czasem:-( pamietam ze w tamtym roku to juz we wrzesniu u nas grzali w nocy w grzejnikach:eek::eek::eek::eek:

reklama
A ja się przymilę, bo z dwa dni temu o Tobie myślałam , a wczoraj przepraszam , że się nie przywitałam :zawstydzona/y:

Witaj anoli, wreszcie jesteś :tak::-D

Anoli WITAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Anoli witamy jak dobrze ze sie odezwalas...:-D:-D:-D

o widzisz jak tak to moze wniesc lodowe a gdyby byl o czasie pewnie by nie wniosl...nie denerwuj sie wazne ze dzisiaj juz bedzie,mam nadzieje:eek:

:-D:-D:-D teraz lepiej:-D:-D:-D

aaaaa i nie myslcie ze sie mnie pozbedziecie, wcale sie nie obraziłam:-D bede z Wami jak tylko mi czas bedzie pozwalał:-D

a teraz lece do mojego skarba bo mi ja dziadki do reszty rozpieszcza:rofl2::crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry