Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cos jej nie ma więc pewnie cieszy się nową lodówkąPognałam do lodówy po Reddsika ( a propos lodówy to ciekawe czy Tygryska sie doczekała do 24 jeszcze 3 godzinki)

Musze się pożalic...................:-(
Wczoraj ucieszylam sie jak do was zajrzalam, bo troche czasu mnie nie było...........i nawet nikt sie ze mna nie przywitał:-
-
-(
smutno mi.........:--
-(

wiec są podejrzenia że to trzydniówka, ale okaże się to za trzy dni

Anoli kochana witaj:*:*:*buziaczki dla Ciebie i córusi:*Musze się pożalic...................:-(
Wczoraj ucieszylam sie jak do was zajrzalam, bo troche czasu mnie nie było...........i nawet nikt sie ze mna nie przywitał:-
-
-(
smutno mi.........:--
-(
Kanus jak tam ksiadz przebrnęliscie jakos przez krzyzowy ogien pytań ?

Mopku a może wiesz jak taki klawisz spowrotem na miejsce wadzić, bo nam Kubuń też wyrwal i już kolejny tydzień mi chłop głowe suszy.Pati ogólnie bardzo o kompa zazdrosna i jak tylko zobaczy, ze sie zblizam do niego, to wrzask w niebogłosy, wczesniej ja brałam na kolana jak cosik po necie szperałam, ale teraz w gre nie wchodzi, bo ostatnio klawisz wyrwała, a ja mam lapka na razie, bez szans na nowszy model, wiec bez klawiatury byłaby lipa![]()
u nas teżjakieś22 - 23. Przed chwilą sprawdzałam.no tak tak...babie nie dogodzi
a ile macie teraz stopni w mieszkaniu?tutaj mamy 22
I ja teżmam takie myśli ostatnio. Ty mówisz, że mieszkanie opanował a niedługo zacznie pyskować, na randki się umawiać i wyjedzie w swiat....o tym samym rano myślałam, był taki program o porodach na zone reality "opowieści o narodzinach" i jak patrzyłam na te maluszki które dopiero co opuściły brzuszki to tak się rozczuliłam i przypomniałam sobie że wcale nie tak dawno Bartuś był taaaki maleńki i bezbronny, nawet na boczek sam się nie odwrócił, a teraz taki duży facet z niego i rozrabiakajuż całe mieszkanie opanował
![]()
Gratulujemy wszystkich nowych ząbków i sami się chwalimy. U nas piąty jeszcze przed wyjazdem się pojawiłateraz to już błyszczy w buźce na całegoMamy 3 ząbka, tzn. Mateuszek ma nie mama ( mama też ma nowego ząbka, ale trochę więcej niż trzy). Równo miesiąc temy wyszedł mu drugi, co miesiąc wychodzi mu ząbek, podejrzewam , że ten 4 wyjdzie tez w odstepie miesiąca
![]()

A takie miałam wyrzuty, że przeze mnie moje słonko jest chore:-( Wybaczcie nie nadrobię teraz zaległości. Jak dojdę całkowicie do siebie to wtedy dokładnie poczytam co u Was, a teraz spadam spać, bo pewnie kolejna cięzka noc przede mną:-(ale fajowe godzinki mamusia! Super, ze tak się udało. Zazdraszczamjak juz wczoraj pisalam , wracam od pazdziernika, i ciesze sie bardzo bo wczoraj bylam na rozmowie z szefowa i udalo sie dla mnie organizowac zajecia od 18.00 do 21.00, wiec caly dzien bede z Karolinka, a na wieczor pojde do ludzi![]()