reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Musze się pożalic...................:-(

Wczoraj ucieszylam sie jak do was zajrzalam, bo troche czasu mnie nie było...........i nawet nikt sie ze mna nie przywitał:no::-(:-(:-(
smutno mi.........:-(:-(:-(

Witaj Kochana!!!Sama widzisz co tutaj dzieje się....:-D:-D:-D

Tygrysku co z lodówka???:sorry::sorry::sorry::sorry:

My dzisiaj pojechalismy jednak do lekarza, Jula ma gardlo czysciutkie, płucka tez wiec chyba ten katarek na ząbeczki, dodatkowo gorączka utrzymuje się:confused2::confused2::confused2:wiec są podejrzenia że to trzydniówka, ale okaże się to za trzy dni:-D:-D:-D
Na razie spi wiec i ja zmykam bo nockę moge mieć ciekawą:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

dobranoc

Musze się pożalic...................:-(

Wczoraj ucieszylam sie jak do was zajrzalam, bo troche czasu mnie nie było...........i nawet nikt sie ze mna nie przywitał:no::-(:-(:-(
smutno mi.........:-(:-(:-(
Anoli kochana witaj:*:*:*buziaczki dla Ciebie i córusi:*
Kanus jak tam ksiadz przebrnęliscie jakos przez krzyzowy ogien pytań ?

Aj musze się Wam kochane pochwalic, ze nasz proboszcz ochrszcio nam Mariczke....wcale nie było tak strasznie.....tylko tak nam mówił o slubie kościelnym,ze az łezka sie kreciła w oczku :zawstydzona/y::tak:

Ciesze się ogromnie:-)

I ja sie witam.może mnie kto jeszcze pamięta. I jeszcze nic nie nadrobiłam :-(:no:
Na chilkę niemężowemu kompa zabrałam ale drzemnął chłopina to co go będę budzić, niech sobie pośpi a ja pokorzystam hihihi.

Pati ogólnie bardzo o kompa zazdrosna i jak tylko zobaczy, ze sie zblizam do niego, to wrzask w niebogłosy, wczesniej ja brałam na kolana jak cosik po necie szperałam, ale teraz w gre nie wchodzi, bo ostatnio klawisz wyrwała, a ja mam lapka na razie, bez szans na nowszy model, wiec bez klawiatury byłaby lipa:sorry:
Mopku a może wiesz jak taki klawisz spowrotem na miejsce wadzić, bo nam Kubuń też wyrwal i już kolejny tydzień mi chłop głowe suszy.

no tak tak...babie nie dogodzi:-D
a ile macie teraz stopni w mieszkaniu?tutaj mamy 22
u nas teżjakieś22 - 23. Przed chwilą sprawdzałam.
o tym samym rano myślałam, był taki program o porodach na zone reality "opowieści o narodzinach" i jak patrzyłam na te maluszki które dopiero co opuściły brzuszki to tak się rozczuliłam i przypomniałam sobie że wcale nie tak dawno Bartuś był taaaki maleńki i bezbronny, nawet na boczek sam się nie odwrócił, a teraz taki duży facet z niego i rozrabiaka :tak: już całe mieszkanie opanował :-D
I ja teżmam takie myśli ostatnio. Ty mówisz, że mieszkanie opanował a niedługo zacznie pyskować, na randki się umawiać i wyjedzie w swiat....
Mamy 3 ząbka, tzn. Mateuszek ma nie mama ( mama też ma nowego ząbka, ale trochę więcej niż trzy :-D). Równo miesiąc temy wyszedł mu drugi, co miesiąc wychodzi mu ząbek, podejrzewam , że ten 4 wyjdzie tez w odstepie miesiąca :-D
Gratulujemy wszystkich nowych ząbków i sami się chwalimy. U nas piąty jeszcze przed wyjazdem się pojawiłateraz to już błyszczy w buźce na całego:-D

Dobry wieczór Mamusie;-)
Nie zaglądałam do Was przez parę dni, ponieważ potworne choróbsko mnie dopadło:-( Jeny dawno się tak fatalnie nie czułam:-( I Filip jak na złość nie spał w nocy, potrafił pół nocy się drzeć, a ja już sił nie miałam. I mamę moja musiałam wynająć do małego, żeby mi przy nim pomagała, bo bałam się, że z braku sił krzywdę mogę mu zrobić. Dziś jest już troszkę lepiej, ale niestety Filip zaczął mi pokasływać i katarku dostał:-( Byliśmy dziś u lekarza, ale płucka i gardełko czyste, więc myślę, że to na zabki. Wychodzi mu prawa górna jedynka, jest już tuż tuż, więc mam nadzieję, że to jest przyczyną i nic poważniejszego się nie rozwinie:no: A takie miałam wyrzuty, że przeze mnie moje słonko jest chore:-( Wybaczcie nie nadrobię teraz zaległości. Jak dojdę całkowicie do siebie to wtedy dokładnie poczytam co u Was, a teraz spadam spać, bo pewnie kolejna cięzka noc przede mną:-(
Dobranoc Kochane;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry