reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej

Mój K juz pojechał na ryby, wróci jutro :zawstydzona/y:, juz się nie mógł doczekac wrrrr ... oczywiscie zimno ja nie wiem co, ale on ryby, dupa nie ryby, po zawodach jest impreza wiec nie mógł jej ominąć, A niech mu tam d... przymarznie do pomostu :zawstydzona/y:, a co :zawstydzona/y:
dziewczyno, ty to masz złote serce,po prostu skarb, twój K ma ciebie na rekach codziennie nosić, bo ja jestem taka rządząca ze nie pościłabym mojego na żadne zawody, niech się dzieckiem zajmuje bodajże na weekend, ale dzieki Bogu moj sam nie za bardzo lubi chodzic na impreze zawodowe

reklama
hej

Ale u nas zimno :eek:, okropnie jest na dworze :-(

Mój K juz pojechał na ryby, wróci jutro :zawstydzona/y:, juz się nie mógł doczekac wrrrr ... oczywiscie zimno ja nie wiem co, ale on ryby, dupa nie ryby, po zawodach jest impreza wiec nie mógł jej ominąć, A niech mu tam d... przymarznie do pomostu :zawstydzona/y:, a co :zawstydzona/y:

A mój Mati po kaszce budził sie w nocy dwa razy na jedzenie :confused2:, o co chodzi :confused2:, juz nie rozumiem mojego dziecka.
Jadziemy dzisiaj do mojej siostry, i na jakies zakupki.

Jeszcze tych pampersów nie dostałam :eek: i pewnie juz nie dostanę :-(

Kana pranie powąchaj :-D

du.....a przymarznie do pomostu!!!!!!!!!!!!! nie nio rozbawiłaś mnie Agacia z rańca:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u nas tez zimno:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

dziewczyno, ty to masz złote serce,po prostu skarb, twój K ma ciebie na rekach codziennie nosić, bo ja jestem taka rządząca ze nie pościłabym mojego na żadne zawody, niech się dzieckiem zajmuje bodajże na weekend, ale dzieki Bogu moj sam nie za bardzo lubi chodzic na impreze zawodowe
No widzisz a on tego nie rozumie. A tak poza tym on zawsze robi to co chce, i chociaż bym mu nie kazała to i tak by pojechał, nawet jak bym mu zagroziła ze odejdę i tak by się tym nie przejął i pojechałby :-(. Tak to juz jest :-(.

Witam sobotnio, choć nastrój wcale nie sobotni
Pogoda jak u większości, u nas tez do d...
Wczoraj dzwonił facet od basenu, że od dziasia zajęcia, ale nie wiem czy zawiozę chłopaków, bo najchetniej wlazłabym spowrotem do wyra i ryczała, ryczala, nie mam na nic siły.

Blizniaczku a Twój mezowy to jezdzi tez po Polsce?np. z przyprawami?:):) Tak pytam bo u mnie przed firmą ostatnio stał facet tirem z synkiem i tak sobie o was pomyslałam:)
To raczej nie moi, bo on tylko za granicę, czasem coś do polski przywozi, ale z przyprawami to jeszcze nie jechał:sorry:

Wszystkiego naj naj najlepsiejszego dla bobsków Natalniela i Aniki....

No i szczególne życzonak dla naszej najmłodszej solenizantki Zuzieńki kochaniutkiej :* 1000-c buziaczków i iscisków;*
Podczepiamy się

Co do prania, to chyba bym chociaż wypłukała jeszcze raz

kochana to ty zamiast na prmocje to na chirurga zbieraj:eek::szok::-D
yyyyyyyyyy az tak źle?????:eek::eek::eek::eek::eek:

Pognałam do lodówy po Reddsika ( a propos lodówy to ciekawe czy Tygryska sie doczekała do 24 jeszcze 3 godzinki :-p)
Mopku ja ostatnio kupilam sobie piwko Desperados takie z teqilą jak mnie po nim wzieło :szok::szok: czułam sie wstawiona po jednym piwku:szok::szok::szok::szok:

Cos jej nie ma więc pewnie cieszy się nową lodówką :-D

A reddsik hmmmm mniaaaa ... wypij moje zdrowie :-D

nie rozmawiam na temat LODOWKI!!!!!!!!!!!!! pamietajcie to temat tabu!!!!!!!:cool::cool::cool::cool::cool:

hey

Ale mamy ostanio ciężkie dni. :-(
Młodej chyba ida pierwsze zęby i od 4 dni non-stop marudzenie, kłopoty ze snem i nie chęć do jedzenia.
Masakra no.
Ale w końcu najwyższy już czas na pierwszego zęba:tak:

A po powrocie M.z Pragi mieszkamy z teściami w domku więc nie jest źle bo mamy ogród i psy z głowy a raczej spacery z nimi w taką pogodę jak dzisiaj.
Rodzinę mam blisko i dobrze się czuję.
M. szuka pracy tutaj. Zobaczymy jak Nam się ułoży dalej.

Pozdrawiam Was Gorąco.:-)

reklama
oki jestem...nadrobiłam ...
pogoda do bani jak codzien zreszta...dziec po 2 sniadanku i chyba kima juz sobie:tak:
nocka(pozwolcie ze ponarzekam,ale ja juz nie mam sil):-(do dypy...i to takiej wielkiem jak szafa trzydrzwiowa:szok::eek::-D pobudek chyba z 8:zawstydzona/y: a juz było tak dobrze a teraz zas sie zaczyna szał niespania:eek::confused2:no ale dobra nie zamulajmy przy takiej pogodzie;-)

dżem bobry sobotnio dziewuszki:tak:

Dobry wieczór Mamusie;-)
Nie zaglądałam do Was przez parę dni, ponieważ potworne choróbsko mnie dopadło:-( Jeny dawno się tak fatalnie nie czułam:-( I Filip jak na złość nie spał w nocy, potrafił pół nocy się drzeć, a ja już sił nie miałam. I mamę moja musiałam wynająć do małego, żeby mi przy nim pomagała, bo bałam się, że z braku sił krzywdę mogę mu zrobić. Dziś jest już troszkę lepiej, ale niestety Filip zaczął mi pokasływać i katarku dostał:-( Byliśmy dziś u lekarza, ale płucka i gardełko czyste, więc myślę, że to na zabki. Wychodzi mu prawa górna jedynka, jest już tuż tuż, więc mam nadzieję, że to jest przyczyną i nic poważniejszego się nie rozwinie:no: A takie miałam wyrzuty, że przeze mnie moje słonko jest chore:-( Wybaczcie nie nadrobię teraz zaległości. Jak dojdę całkowicie do siebie to wtedy dokładnie poczytam co u Was, a teraz spadam spać, bo pewnie kolejna cięzka noc przede mną:-(
Dobranoc Kochane;-)

ojjojoj wspolczuje chorobska i miejmy nadzieje ze mały nic od Ciebie nie zalapie...zyczymy zdrowka:tak:

Blizniaczku a Twój mezowy to jezdzi tez po Polsce?np. z przyprawami?:):) Tak pytam bo u mnie przed firmą ostatnio stał facet tirem z synkiem i tak sobie o was pomyslałam:)

buhahahhahahahh:)

Daje znak że ja sobie gębę myje Zuzki chusteczkami wilgotnymi i zjadam jej kaszki bananowe:):zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

Kurde a ja jeszcze nie dostałam :-(

Ja to bym od ludzi do domu wróciła:-D

ojjjjjjj Landryna.... - odezwała sie ta co nigdy nie narzekała:-D:-D;-)

Qrde Zuzi 14 lipca wyszły dwa dolne ząbki i do dzisiaj nic więcej:)

Agatkas myje buziola chusteczkami Zuziola
Kaszke bananowa konsumuje dobrze ,że Zuzol jeszcze tego nie rozumie:rofl2:

Witam druga kochane:)

Moja kruszyka poszła spacku o 21...ale obudziłą sie okolo 4 i była wyspana godzinke ja meczyłam,albo ona mnie jak kto woli:p haha w końcu mialam juz dosc i tatus ja uspał....jak fajnie :tak::tak:

U NAS zawsze godzina 4 jest godzina kryzysu,,,ale za to mała sie obudziła dopiero przed chwilka ....nio ;) tatus wie jak to sie robi...

Pogoda u nas straszna...leje odkąd oczka otworzyłam....co to ma byc?

A i mam pytanko kochane....jak wczoraj wyprałam pranie-posciel dokładnie...i dopiero teraz ja wyciągne,bo zapomniałam na smierc to powinnam ja jeszcze raz wypłukac i wywirowac czy nie koneicznie? lezy tak od wcozraj od 17-18....:szok:

Wszystkiego naj naj najlepsiejszego dla bobsków Natalniela i Aniki....
No i szczególne życzonak dla naszej najmłodszej solenizantki Zuzieńki kochaniutkiej :* 1000-c buziaczków i iscisków;*

ja byl wypukala raz jeszcze...

podpinamy sie pod zyczonka kochani:******

hej

Ale u nas zimno :eek:, okropnie jest na dworze :-(

A mój Mati po kaszce budził sie w nocy dwa razy na jedzenie :confused2:, o co chodzi :confused2:, juz nie rozumiem mojego dziecka.
Jadziemy dzisiaj do mojej siostry, i na jakies zakupki.

Jeszcze tych pampersów nie dostałam :eek: i pewnie juz nie dostanę :-(

Kana pranie powąchaj :-D

buuuuahahhaha dobry tekscior kochana....:-D:-D
nie przejmuj sie moj tez szama w nocy o 5.00:confused2:

hej hej witam sie sobotnio:-D:-D:-D:-D ( nadal bez lodowki:crazy::crazy::crazy::eek::eek::eek:) wlasnie smarze nalesniczki na sniadanko hihih beda z konfitura wisniową:-p:-p:-p kto sie wprasza na sniadanie??????:-D:-D:-D:-D

zostało cos tam jeszcze dla mnie????:-p
yyyyyyyyyy az tak źle?????:eek::eek::eek::eek::eek:

Mopku ja ostatnio kupilam sobie piwko Desperados takie z teqilą jak mnie po nim wzieło :szok::szok: czułam sie wstawiona po jednym piwku:szok::szok::szok::szok:

nie rozmawiam na temat LODOWKI!!!!!!!!!!!!! pamietajcie to temat tabu!!!!!!!:cool::cool::cool::cool::cool:

nie kochana i tak jestes piekna ale to ty narezkalas na zmarszczolki swoje wiec musialam Ci uswiadomic ze jednak tak nie jest...dobrze ze sie zbuntowalas:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry