reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
mi podoba sie Tygrysowa wersja 2 :tak:
Ale Pyciolkow tez jest odbra...

Co do prania to pachniało ładnie...serio...i stwierdziałm,ze po prostu te powiesze no i wisi...cud miód...

U nas przestało padac,ale mała cosik nie mzoe usnac teraz tatus daje jej butle i moze kimnie, a potem poszukiwanie lokalu na 13 wrzesnia na te chrzcinki.....pewnie ciezko bedzie...

oki zmykam buziolki:*

Witajcie mamuśki, u nas na szczescie dzisiaj bez gorączki..w nocy bylo tak sobie ale tatus wstawał do Juleczki wiec mamusia troche odespala

Wszystkiego naj naj najlepsiejszego dla bobsków Natalniela i Aniki....

No i szczególne życzonak dla naszej najmłodszej solenizantki Zuzieńki kochaniutkiej :* 1000-c buziaczków i iscisków;*

My podpinamy sie pod te piekne życzenia:tak::tak:

Jeszcze tych pampersów nie dostałam :eek: i pewnie juz nie dostanę :-(

Agacia a dostalas maila o tym ze dostaniesz pampersy, jesli tak to czekaj cierpliwie na pewno dojdą....ja tez czekam bo mial wczoraj byc kurier ale chyba nie trafil:shocked2::shocked2::sorry::sorry::sorry:

a moze tAK

Agatkas myje buziola chusteczkami Zuzola
I bananową kaszkę zjada
taka krejzolowa mama:-D:-D:-D:-D:-D

albo wersja nr 2.

Agatkas myje buziola chusteczkami Zuzola
i banankową kaszkę wcina
gdy dziecko słodko kima

Jesteście szalone, humor przy tej okropnej pogodzie człowiekowi poprawia się...:-D:-D:-D:-D

to ok niech bedzie 2 wersja Tygryskowa:tak:
czuje sie niedoceniona:-(:-(:-(
ale wersje wyrodnych matek wariatek przypisuje sobie:-D:-D:-D
ale Pyciol przeciez pierwsza linijkę to prawie Ty sama ułożyłaś więc uznajmy że to nasza wspólna rymowanka :tak::tak::tak::tak::tak:

Jesteście szalone, humor przy tej okropnej pogodzie człowiekowi poprawia się...:-D:-D:-D:-D

hihihi:-D:-D:-D trzeba spobie humor poprawiać gdy na dworze zimnoooo:-D:-D:-D:-D

reklama
A my chyba dzisiaj nie pojdziemy na spacerek, zimno i kropi:sorry::sorry::sorry:męzowy pojechal ogladać auto ale go juz wiem ze go nie kupimy, bo treść ogłoszenia to jak zwykle mega ściema:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Idziemy do teściow na obiad wiec mam dzisiaj woln i nie musze gotować:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry