reklama

Grudniowe mamusie 2008

a tak poza tematem - czy któraś z Was była w Parku Miniatur? Park Miniatur
Ja byłam z chłopakami w maju w tamtym roku, jak byliśmy w Rabce. Bardzo nam sie podobało;-)

Mamy pierwszą bialutka kreseczkę na dziąsełku
Gratulujemy naszej ślicznej Karolince
Mamy 3 ząbka, tzn. Mateuszek ma nie mama ( mama też ma nowego ząbka, ale trochę więcej niż trzy :-D). Równo miesiąc temy wyszedł mu drugi, co miesiąc wychodzi mu ząbek, podejrzewam , że ten 4 wyjdzie tez w odstepie miesiąca :-D
Gratulacje dla kocahnego zięciunia Mateuszka, jaki on uporządkowany, co miesiąc ząbek;-)

Aj musze się Wam kochane pochwalic, ze nasz proboszcz ochrszcio nam Mariczke....wcale nie było tak strasznie.....tylko tak nam mówił o slubie kościelnym,ze az łezka sie kreciła w oczku :zawstydzona/y::tak:
Widzisz Kanuś, nie taki diabeł straszny.
A co do ślubu koscielnego to co sie odwlecze, to nie ..... Kiedyś napewno sie namyślicie, wazne zebyście byli szczęśliwi

Gratulujemy wszystkich nowych ząbków i sami się chwalimy. U nas piąty jeszcze przed wyjazdem się pojawiłateraz to już błyszczy w buźce na całego:-D
Gratulacje, aż 5 ząbków:szok:

A ja zdołowna na maksa, pojechałam na zakupy żeby polepszyć sobie humor, ale niestety jeszcze sobie pogorszyłam. I nie mam powodu, zeby narzekac na dzieciaki czy męża, po śpią już grzecznie, a przed snem Madzia tak ślicznie sie do mnie smiała i tak ją bardzo kocham, ale mimo to humor zrypany i nic nie umiem na to poradzić.:zawstydzona/y:

reklama
widzę że nie tylko dla mnie ten weekend zanosi się byle jaki, też się przed chwilą wkurzyłam. Dzowniłam do mojego spytac się gdzie jest i okazuje sie sie ze kwitnie we Francji, żeby jeszcez chociaż jechał, to ok taka praca ale za stanie nikt nie płaci. Wyjechał w tamten wtorek do Hiszpani, dojechał w piątek, przez sobotę, niedzielę, poniedziałek stał tam, we wtorek dostał ładunek do Francji, dojechał tam w środe, wczoraj dopiero ściągnęłi towar i dalej stoi i czeka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, jestem wkur... na maksa, więcej stania niż jeżdzenia
Blizniaczku a Twój mezowy to jezdzi tez po Polsce?np. z przyprawami?:):) Tak pytam bo u mnie przed firmą ostatnio stał facet tirem z synkiem i tak sobie o was pomyslałam:)

hihihih to mamy liste zamknieta juz
Agacia zabkuje ,
Pyciol raczkuje,
Tygrych pije z butelki ,
Martusia zajada deserki
a Edus nasza kochana sika w Pampka od rana!!!!!!!!!!

buhahahhahahahh:)

Mamusia smoka ciagnie lepiej niech go nie polknie
kto jeszcze nalezy do naszej paki dajcie jakiekolwiek znaki:-D
Daje znak że ja sobie gębę myje Zuzki chusteczkami wilgotnymi i zjadam jej kaszki bananowe:):zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

hahaha, poczytać Was trochę i od razu lepszy humorek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dostałam pampersy ze streetcom'a , ale... przysłali nie ten rozmiar :no::no: trójeczkę :szok:

Kurde a ja jeszcze nie dostałam :-(

dziewczyny chyba mi brakuje kontaktu z ludzmi...ja chce do pracy chyba...tylko jak?:zawstydzona/y::-(
a jak jest z Wami ,kiedy i czy wracacie?

Ja to bym od ludzi do domu wróciła:-D

Dziewczyny sory nie odzywalam sie ale was poczytywalam i az mi sie cos robi jak was czytam jak narzekacie :zawstydzona/y: bo dziecko nie spi w nocy bo zmęczone tym siedzeniem w domu, bo brakuje wam kontaktu z ludzmi :szok: sory ze wam to powiem ale chcialyscie dzieci to macie w dobrych i zlych dniach maluszka... a ze brakuje wam kontaku z ludzmi to wyjdzicie z domu przecierz nikt was nie wiezi :-D:-D wam to nikt nie dogodziiiiiiiii jedne pracuja i narzekaja ze chca w domu z dzieckiem posiedziec inne siedza w domu i tez narzekaja ze chca do ludzi :-D i badz tu madrym jak to moj Amo mowi " zrozumiec kobiete zrozumiesz caly swiat- ale to nigdy nie nastapi"
dziewczyny myslcie bardziej pozytywnie macie kochane dzieci i cieszcie sie ze wogole je macie moj Alex jednym swoim usmiechem mi wynagrodzi caly trod dnia...i nieraz nieprzespane nocki :cool2:napisalam to co mysle no to teraz mozecie mnie ochszanic :-D:-D:-D
ojjjjjjj Landryna.... - odezwała sie ta co nigdy nie narzekała:-D:-D;-)
Mamy 3 ząbka, tzn. Mateuszek ma nie mama ( mama też ma nowego ząbka, ale trochę więcej niż trzy :-D). Równo miesiąc temy wyszedł mu drugi, co miesiąc wychodzi mu ząbek, podejrzewam , że ten 4 wyjdzie tez w odstepie miesiąca :-D

Qrde Zuzi 14 lipca wyszły dwa dolne ząbki i do dzisiaj nic więcej:)

No i wczoraj po tym Reddsiku to padłam nawet mężusia olałam;-)
ale dzisiaj za to bryluje, bo jesli w miare sie streszcze, to bede pierwsza!!!:tak::-DDzieńdoberek

Mopku a może wiesz jak taki klawisz spowrotem na miejsce wadzić, bo nam Kubuń też wyrwal i już kolejny tydzień mi chłop głowe suszy.
Mój sie wyrwał i odpadł taki jakby lejek z gumy wyglada ze trzeba go przykleic i do niego klawisz (mój M tez sie rzucał jak mogłam na to pozwolic:sorry: ) ale na razie jestem bez "strzałki do gory"

Pogoda kiepska ale dzisiejszy dzionek spedzimy na obnizaniu łozeczka Pati i tym podobnych prackach domowych pewnie

Witam druga kochane:)

Moja kruszyka poszła spacku o 21...ale obudziłą sie okolo 4 i była wyspana godzinke ja meczyłam,albo ona mnie jak kto woli:p haha w końcu mialam juz dosc i tatus ja uspał....jak fajnie :tak::tak:

U NAS zawsze godzina 4 jest godzina kryzysu,,,ale za to mała sie obudziła dopiero przed chwilka ....nio ;) tatus wie jak to sie robi...

Pogoda u nas straszna...leje odkąd oczka otworzyłam....co to ma byc?

A i mam pytanko kochane....jak wczoraj wyprałam pranie-posciel dokładnie...i dopiero teraz ja wyciągne,bo zapomniałam na smierc to powinnam ja jeszcze raz wypłukac i wywirowac czy nie koneicznie? lezy tak od wcozraj od 17-18....:szok:

Wszystkiego naj naj najlepsiejszego dla bobsków Natalniela i Aniki....
No i szczególne życzonak dla naszej najmłodszej solenizantki Zuzieńki kochaniutkiej :* 1000-c buziaczków i iscisków;*

Witam druga kochane:)

Moja kruszyka poszła spacku o 21...ale obudziłą sie okolo 4 i była wyspana godzinke ja meczyłam,albo ona mnie jak kto woli:p haha w końcu mialam juz dosc i tatus ja uspał....jak fajnie :tak::tak:

U NAS zawsze godzina 4 jest godzina kryzysu,,,ale za to mała sie obudziła dopiero przed chwilka ....nio ;) tatus wie jak to sie robi...

Pogoda u nas straszna...leje odkąd oczka otworzyłam....co to ma byc?

A i mam pytanko kochane....jak wczoraj wyprałam pranie-posciel dokładnie...i dopiero teraz ja wyciągne,bo zapomniałam na smierc to powinnam ja jeszcze raz wypłukac i wywirowac czy nie koneicznie? lezy tak od wcozraj od 17-18....:szok:

Wszystkiego naj naj najlepsiejszego dla bobsków Natalniela i Aniki....
No i szczególne życzonak dla naszej najmłodszej solenizantki Zuzieńki kochaniutkiej :* 1000-c buziaczków i iscisków;*
100 latek kochani:tak::tak::tak::tak:

ja bym wyprała raz jeszcze:tak:

hej

Ale u nas zimno :eek:, okropnie jest na dworze :-(

Mój K juz pojechał na ryby, wróci jutro :zawstydzona/y:, juz się nie mógł doczekac wrrrr ... oczywiscie zimno ja nie wiem co, ale on ryby, dupa nie ryby, po zawodach jest impreza wiec nie mógł jej ominąć, A niech mu tam d... przymarznie do pomostu :zawstydzona/y:, a co :zawstydzona/y:

A mój Mati po kaszce budził sie w nocy dwa razy na jedzenie :confused2:, o co chodzi :confused2:, juz nie rozumiem mojego dziecka.
Jadziemy dzisiaj do mojej siostry, i na jakies zakupki.

Jeszcze tych pampersów nie dostałam :eek: i pewnie juz nie dostanę :-(

Kana pranie powąchaj :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry