reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no tak tak...babie nie dogodzi:-D
a ile macie teraz stopni w mieszkaniu?tutaj mamy 22
kochana termometra domowego sie nie dorobilam wiec nie wiem :eek::eek::eek::eek::eek::eek:kuzwa no moze takim wanienkowym zmierze:-D:-D:-D:-D
Tygrysku gdzie Cie wywiało...zamarzłaś tam :eek:
czy lodowa dojechala?:eek:
taaaaaaaa dojechala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie nie wiem w co oni graja do cholery!!!!!!!!! o 24 przyjadą??????????!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hihihih to mamy liste zamknieta juz
Agacia zabkuje ,
Pyciol raczkuje,
Tygrych pije z butelki ,
Martusia zajada deserki
a Edus nasza kochana sika w Pampka od rana!!!!!!!!!!
Rany faktycznie Matki-Wariatki :szok::szok::szok: ale Kochane:-p:tak::-):-)
nie bylam i nigdy nawet nie slyszalam:zawstydzona/y:ale moze w pazdzierniku sie wybierzemy bo i tak mamy zamiar jechac do Zakopanego i Krakowa:tak:
my też może wybierzemy się do Krakowa :tak: tak planujemy i planujemy i zawsze coś wypada :sorry:

W Parku Miniatur nie byłam ale Tomek niedawno był i podobało się:tak:
Dajcie znac kiedy do Kraka wpadacie zebym wiedziała kiedy chałpę odsprzątac i ciacho upiec ;-):tak:

Mamy pierwszą bialutka kreseczkę na dziąsełku

bo ja juz myslala ze moja Karolina nie bedzie miala zebow :-D:-D
Widzisz doczekałas sie teraz pewnie hurtowo wyskocza moj Tomek tak miał prawie wsio na raz i spokój a Pati walczy z zebolami juz nie pamietam odkąd:sorry::confused2:
Musze się pożalic...................:-(

Wczoraj ucieszylam sie jak do was zajrzalam, bo troche czasu mnie nie było...........i nawet nikt sie ze mna nie przywitał:no::-(:-(:-(
smutno mi.........:-(:-(:-(
Anoli WITAJ buziaki dla Hani :-):tak: Moje nadrabianie z braku czasiku ostatnio takie przelotowe ze nawet Twego posta nie widziałam :zawstydzona/y:

Pati ogólnie bardzo o kompa zazdrosna i jak tylko zobaczy, ze sie zblizam do niego, to wrzask w niebogłosy, wczesniej ja brałam na kolana jak cosik po necie szperałam, ale teraz w gre nie wchodzi, bo ostatnio klawisz wyrwała, a ja mam lapka na razie, bez szans na nowszy model, wiec bez klawiatury byłaby lipa:sorry:

Kanus jak tam ksiadz przebrnęliscie jakos przez krzyzowy ogien pytań ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry