pyciolek87
Mama Alexa:*
Tygrysku gdzie Cie wywiało...zamarzłaś tam 
czy lodowa dojechala?

czy lodowa dojechala?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kochana termometra domowego sie nie dorobilam wiec nie wiemno tak tak...babie nie dogodzi
a ile macie teraz stopni w mieszkaniu?tutaj mamy 22

kuzwa no moze takim wanienkowym zmierze

taaaaaaaa dojechalaTygrysku gdzie Cie wywiało...zamarzłaś tam
czy lodowa dojechala?

normalnie nie wiem w co oni graja do cholery!!!!!!!!! o 24 przyjadą??????????!!!!!!!!!!!!!!!

nie no Tygrych na bank nie o 24.00...kochana termometra domowego sie nie dorobilam wiec nie wiemkuzwa no moze takim wanienkowym zmierze
taaaaaaaa dojechalanormalnie nie wiem w co oni graja do cholery!!!!!!!!! o 24 przyjadą??????????!!!!!!!!!!!!!!!
![]()

dupa juz mam zmarchy!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet krem nie pomorze tutaj chirurg potrzebny!!! jenmy starzeje sie niedlugo bede sie sypacnie no Tygrych na bank nie o 24.00...
nie stresuj sie bo zmarszczek sie nabawisz i nowy krem nie przyniesie pozadanych efektow![]()

kochana to ty zamiast na prmocje to na chirurga zbierajdupa juz mam zmarchy!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet krem nie pomorze tutaj chirurg potrzebny!!! jenmy starzeje sie niedlugo bede sie sypac![]()

Rany faktycznie Matki-Wariatkihihihih to mamy liste zamknieta juz
Agacia zabkuje ,
Pyciol raczkuje,
Tygrych pije z butelki ,
Martusia zajada deserki
a Edus nasza kochana sika w Pampka od rana!!!!!!!!!!

ale Kochane
:-):-)nie bylam i nigdy nawet nie slyszalamale moze w pazdzierniku sie wybierzemy bo i tak mamy zamiar jechac do Zakopanego i Krakowa
![]()
my też może wybierzemy się do Krakowatak planujemy i planujemy i zawsze coś wypada
![]()

Widzisz doczekałas sie teraz pewnie hurtowo wyskocza moj Tomek tak miał prawie wsio na raz i spokój a Pati walczy z zebolami juz nie pamietam odkądMamy pierwszą bialutka kreseczkę na dziąsełku
bo ja juz myslala ze moja Karolina nie bedzie miala zebow

Anoli WITAJ buziaki dla Hani :-)Musze się pożalic...................:-(
Wczoraj ucieszylam sie jak do was zajrzalam, bo troche czasu mnie nie było...........i nawet nikt sie ze mna nie przywitał:-
-
-(
smutno mi.........:--
-(
Moje nadrabianie z braku czasiku ostatnio takie przelotowe ze nawet Twego posta nie widziałam 

Ja jestemOjoj to teraz ja sama zostałam:-(