reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No i mamusia mnie wyprzedziła :sorry: a chciałam być pierwsza :crazy::-p:-D:-D:-D:-D:-D

Helołłłłł :-D:-D

Sto lat sto lat niech żyje żyje Nam, a kto ???

SZERYF :-D:-D:-D:-D nasz kochany

dużo zdrówka Kamilko z okazji osiemnastki ;-);-);-), spełnienia marzeń, i pociechy z mężczyzn Twojego życia :tak::tak::-D:-D:-D (bądz dla nich dobra ):-p:-p:-p:-D:-D:-D
My również podpinamy sie pod te przesliczne zycoznka :tak:

Wszystkiego najlepsiejszego Kamilko nasz oddany szeryfie :-)
Podpinamy się pod piękne życzonka:tak::tak:

A wogóle to dzień dobry wtorkowo:tak:Natalce przebija się piąty ząbek i jest tak niedobra że chwilami mam ochotę wystawic ją na allegro a Martynę dodac gratis:shocked2::-D
oj Kokusiu....pewnie sama byś je kupiła od razu po wystawieniu :-p
CZEEEEŚŚŚĆĆĆ:-D;-)
ja juz jestem, witam sie narazie i uciekam, bo mam tyle roboty....
wróciliśmy wczoraj wieczorem, jeszcze nie rozpakowani, czeka mnie mnóstwo sprzątania i nie tylko w domciu..ale i na kompie też formatowaliśmy go i nic na nicm nie ma czeka mnie więc doprowadzenie go do stanu poprzedniego, a troche tego jest,

dziękuje wszystkim za życzonka urodzinowe...miałam wielkieeego torta od babuni...pychota...i dostałam superaśny ekspres ciśnieniowy od mężulka;-)
Wiki bardzo bardzo grzeczny cały urlop i cała drogę, dwa zębolki juz taaakie duże, reszty narazie nie widać, ale do raczkowania dopiero zaczyna się przymierzać, no nie wiem, bo pani pediatra powiedziała, ż enadal ma czas na to..więc chyba ok.
odezwę się jak się pozbieram ze wszystkim, pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki i mam cichutką nadzieję, że dostane jakie sstreszczenie od was;-):tak:bo ponad 100stron nie nadrobię nigdy, a to tylko ogólny, a gdzie reszta?
do później babeczki
Witamy spowrotem...porzadkuj i wracaj do nas :tak::tak:

Tygrysku super,ze masz takiego grzeczniutkiego synusia.....tylko pozazdroscic :-)

Witam mamuski wtorkowo :)

U nas od rana zabieganie jak nic....leciałam z misiem i mała kupic bluzke biała na te chrzcinki małej, zamówic tort....potem na zakupki takie do domku...aj szok w trampkach....
A teraz nadrabiam :)

Mała w nocy nawet ładnie spała poszła spacku o 21:10....obudizła sie o 5 na herbatke....potem o 5:30 dostała mleczko i spała do 8:45....kurcze zyc nie umierac....ale za to teraz popoludniowa drzemka jej sie strasznie poprzestawiała...:sorry: Ale i tak nie ,zebym narzekała:-)

Witam
Dopiero dotarłam i tak z doskoku, cały czas cos, chyba na ,łeb dostane przez tą robotę, nawet bb nie mozna spokojnie nadrobic

Witam
u nas też nocki do bani:-(, córcia budzi się o północy i potem albo o 2 albo koło 4 rano na cycka, dzisiaj to po 1 w nocy jeszcze bo jakiś skunks się delikatnie mówiąc zje....ł i nas smród obudził:wściekła/y::wściekła/y:, to już któraś noc z rzędu, strach zostawić okna otwarte:wściekła/y::wściekła/y:, mówie Wam kochane kobitki cieszcie się że tych "uroczych" zwierzątek w Polsce nie ma.
Sory Renia, ale uśmiałam się:-D:-D:-D:-D:zawstydzona/y:, pseplasiam

Sto lat sto lat niech żyje żyje Nam, a kto ???

SZERYF :-D:-D:-D:-D nasz kochany

dużo zdrówka Kamilko z okazji osiemnastki ;-);-);-), spełnienia marzeń, i pociechy z mężczyzn Twojego życia :tak::tak::-D:-D:-D (bądz dla nich dobra ):-p:-p:-p:-D:-D:-D
Tak jest sto lat, sto lat

:-D:-D:-Dwspółczuję Reniu, w pierwszej chwili pomyślałam,że to sąsiad się zwalił:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

lodówka dotarla dopiero dziś!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jest śliczna i duuuuuziaaaaaaaaaa:-D:-D i przyjechali dwaj panowie i sami ja wtargali na ostatnie pietro ( zobowiązali się do tego w zamian za te przeboje z odkladaniem terminu transportu:crazy:)

oj kochana mam zlote dziecko w drodze do mojej mamy przez 20 minut spiewal gadal bawil sie , wypil herbatke i zasnal :-D:-D obudzil sie jak pan konduktor znosil go z pociagu hihihi:-D:-D:-D a w drodze powrotnej bawil sie gadal i spiewal godzinke a o 18 30 po wypiciu flaszki mleczka usnal i spal do 7 rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:przyjechalismy do domku na spiocha go przebieralam w pizamki , na spiocha zjadl mleczko i dalej spankal:szok::szok::szok::szok: teraz tez spi a ja oczywiscie zaliczylam juz odkurzanie i mycie podlog:tak::tak: dzis mam w planach umycie okna w sypialni:-):-):-):-)
Gratuluję wypasionej lodówy i super grzecznego Tygrysiątka

CZEEEEŚŚŚĆĆĆ:-D;-)
Witaj Beciaku

witamy wtorkowo:tak: jeszcze tylko 12 dni hihihihi i podjem kięłbachy z grilla:-D:-D
Wielkie odliczanie trwa, :-D:szok::-D

obiadek Karolinki-barszcz ukrainski:-D
obiadek mamusi-kaszka
obiadek tatusia=papryka faszerowana:-D
Piszę się na barszczyk i papryczkę faszerowaną

hiiihihi to mi sie przypomina początek mojej ciąży:-D:-D:-D
obiadek męża - schabowy , ziemniaczki, surówka
obiadek ciażarnej Tygrysicy - ziemniaki i maślanka:eek::eek::-D:-D:-D:-D
A u Ciebie to też wciągnęłabym obiadek męzowego, bo maślanka błe

reklama

Nowe wątki

reklama