reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hey wieczorowo.

Dzsiaj byłam u endokrynologa . Wizyta okazała się być bardzo fajna bo mam super doktorkę .
Tak wię tarczyca zdrowa a USG mam zrobić dla potwierdzenia.:-)
Teraz już jeden kłopot z głowy.

Musze iść do gina jeszcze po anty i do dermatologa .Czeka mnie jeszcze prześwietlenie płuc i wizyta u laryngologa ponieważ mam chrypę oraz ciężki głos taki jak u faceta:zawstydzona/y: Aha jeszcze duszności mam.
A wszystko przez to , że po ciąży wróciłam do palenia i teraz aby nie stracić głosu musze rzucić.
To nie będzie łatwe ale dam radę bo muszę.

Pozdrawiam Was Babeczki i lecę lulu bo jutro idę na miasto po prezent z okazji 26 urodzinek M.
papa:-)

hej hej witam pozna pora
ja mam pytanko macie jakis pomysl na prezent na urodzinki dla faceta :confused: bo kompletnie nie wiem co kupic mojemu Amo cos fajnego bym chciala oczywiscie standardowo mozna by kupic perfumy ale on ma ich tyle ze wiecej odemnie :cool2: wiec juz nie dostanie nastepnych :-D
no jestem ciekawa co wymysla na bank pyciol wyskoczy z jakimis kajdankami :-D:-D bo to bombowa zbereznica :rofl2:

Osz to małpki jedne, nie zostawiły mi nawet skrawka miejsca na 4000 stronce, jak ja zasne dzisiaj to nie wiem, codzień jakieś problemy, a teraz jeszcze to:szok::zawstydzona/y:, chyba się popłaczę.

Reniu, gratuluje zebolka, ale nocek nieprzespanych współczuję i zyczę żeby dzisiaj skunksa nie było, a Victorka spała ładnie całą nockę
Marzycielko, widzisz wiecej stresu niż to warte

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry