pyciolek87
Mama Alexa:*
załapana...
wiec teraz idkam oglądać terminatora ocalenie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

cwaniary jedne

To i ja pójde- kolacje mojemu szykować.Hey wieczorowo.
Dzsiaj byłam u endokrynologa . Wizyta okazała się być bardzo fajna bo mam super doktorkę .
Tak wię tarczyca zdrowa a USG mam zrobić dla potwierdzenia.:-)
Teraz już jeden kłopot z głowy.
Musze iść do gina jeszcze po anty i do dermatologa .Czeka mnie jeszcze prześwietlenie płuc i wizyta u laryngologa ponieważ mam chrypę oraz ciężki głos taki jak u facetaAha jeszcze duszności mam.
A wszystko przez to , że po ciąży wróciłam do palenia i teraz aby nie stracić głosu musze rzucić.
To nie będzie łatwe ale dam radę bo muszę.
Pozdrawiam Was Babeczki i lecę lulu bo jutro idę na miasto po prezent z okazji 26 urodzinek M.
papa:-)
bo kompletnie nie wiem co kupic mojemu Amo cos fajnego bym chciala oczywiscie standardowo mozna by kupic perfumy ale on ma ich tyle ze wiecej odemnie
wiec juz nie dostanie nastepnych

bo to bombowa zbereznica 

, chyba się popłaczę.mi rowniezOsz to małpki jedne, nie zostawiły mi nawet skrawka miejsca na 4000 stronce, jak ja zasne dzisiaj to nie wiem, codzień jakieś problemy, a teraz jeszcze to, chyba się popłaczę.
I jak tu miec piękne kolorowe sny, jak Cię koleżanki na noc wykołują i kawałkiem ekranu sie nie podzieląmi rowniez
wiec popłaczemy sobie razem :--
-D
I jak tu miec piękne kolorowe sny, jak Cię koleżanki na noc wykołują i kawałkiem ekranu sie nie podzielą