reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
O rany wpadłam ponadrabiac a tu taki ponury temacik " waga" buuuuuu ja tylko napisze, ze na kolacje ( całkiem niedawno) jadłam pizze, ale wole juz tych pare kg, niz wpasc w jakis dol jesienny, a czuje, ze mnie bierze wiec wszystkimi sposobami z nim walcze, przez zoładek tez (choc wiem ze to troszke błedne koło:eek::sorry:)

Buziaki dla świetujacych Małych i Dużych widze ze Szeryf 18 -scie ma juz latek wiec ode mnie tez buziolki:-)

Renia cos za wczesnie to swiatełko zgasiłas i wpadajac do tej ciemnicy prawie się na progu wywrocilam;-):-D

Dobranoc :tak::-)

O rany wpadłam ponadrabiac a tu taki ponury temacik " waga" buuuuuu ja tylko napisze, ze na kolacje ( całkiem niedawno) jadłam pizze, ale wole juz tych pare kg, niz wpasc w jakis dol jesienny, a czuje, ze mnie bierze wiec wszystkimi sposobami z nim walcze, przez zoładek tez (choc wiem ze to troszke błedne koło:eek::sorry:)

Buziaki dla świetujacych Małych i Dużych widze ze Szeryf 18 -scie ma juz latek wiec ode mnie tez buziolki:-)

Renia cos za wczesnie to swiatełko zgasiłas i wpadajac do tej ciemnicy prawie się na progu wywrocilam;-):-D

Dobranoc :tak::-)
oj mopek sie w koncu pojawil, tesknimy, czemu nas tak rzadko odwiedzasz?

oj mopek sie w koncu pojawil, tesknimy, czemu nas tak rzadko odwiedzasz?
Mamusiu jakos ciagle milion innych spraw na głowie jak były wakacje to Tomek to Mariusz niby pomoc powinni a zawsze na odwrot a teraz znow trzeba zaganiac do zadan szkolnych, sprzatania tony bo Pati wylizuje cała podłoge no i moje mieszkanie totalnie nieprzystosowane do dzidzia wsio moze spasc, uderzyc, itp a zmienic sie niektórych rzeczy nie da
Dzis poległ ostatni bastion czyli lezaczek to znaczy ja poszłam do łazienki i starałam sie upodobnic do ludzia a Pati ogladała ksiazeczke zapieta w lezaczku cisza wiec oki nagle krzyk wpadam lezak pusty 2 m dalej Pati wisi oparta na drukarce ( mam takie urzadz wielofunkcyjne mozna kopiowac bez kompa) i kseruje zaczeła krzyczec nie ze sie uderzyła tylko ze strachu jak drukarka kartke wciagneła z jednej strony sie usmiałam jak nic ale z drugiej to zgroza bo rownie dobrze mogła np. witrynkę głowa sforsowac wiec ogolnie czas tylko nockami a wtedu spac wypada
wiec zmykam bo zaraz mi sie dostanie ze tym razem za duzo klepie i przynudzam
buziolki :tak:

Witam mamuski nasze kochane środowo :)

My dzisiaj mamy na 13:30 ważenie i mierzenie naszej kluseczki kochanej:*
Jestem ciekawa jak to tam u naszej aparatki wyglada :)

Nocka taka se....mała juz przed 7 wyspana na maksa...o 4 tez,ale jeszcze jakos poległa po prawie godzinnej walce....
No ,ale przeciez nie codzinnie moze by tak pieknie :tak::-)

Oki ucikam na sniadanko:)

reklama
Witam i ja
Czyżby druga:szok:??

Mopku, doskonale rozumiem Twój brak czasu, ja te ż mam go coraz mniej, ale mogę korzysta w pracy, no i wieczorem w domku, jak już wszysscy śpią, a ja się tułam jeszcze

Kanuś, koniecznie daj znac, jak wymiary małej miss

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry