U
użytkownik 128317
Gość
witajcie
na wstepie musze sie pochwalic ze dzis moje dziecko przespało NIEPRZERWALNIE 6 godzin

zasneła około 20 i obudziła sie dopiero po 2
pierwszy raz
nie wiem o co chodzi
mam nadzieje ze tak juz jej zostanie

GRATULUJEMY!!!

pogromca chamstwa

na wstepie musze sie pochwalic ze dzis moje dziecko przespało NIEPRZERWALNIE 6 godzin

zasneła około 20 i obudziła sie dopiero po 2
pierwszy raz
nie wiem o co chodzi
mam nadzieje ze tak juz jej zostanie

o jaka zdolnaNo a na mnie krzyczałaś że dużo jedzenia robięSłuchajcie moje dziecko postanowiło nauczyc się chodzicMartyna ma taki plastikowy stołek żeby sobie sama mogła świecic światło w łazience no i Natalka trzyma się tego stołaka i drepcze za nim. I tak przez cały pokój. A jaka z siebie dumna wtedy
![]()
GRATULUJEMY!!!GRATULUJEMY ząbka !!!Witam
Bliźniaki n ie gniewam się, dzisiaj za to skunksa nie było ale córcia budziła się co godzine i przyczyne znalazł Mariusz - jest trzeci ząbek prawa górna jedynka:-).
Z mniej fajnych spraw to ostatnio walczę z chamstwem na grochowie:-(. Kupiłam jajeczka "wiejskie " od baby na bazarku , gotuję je dla dziecka a tu piecząteczka podczas gotowania wychodzi. Bźdźiągwa musiała czymś zmazywać. Tak się wpieniłam że poszłam do baby i wezwałam Straż Miejską , a ci porażka nie mogą nic zrobić. To sama ochrzaniłam babę i powiedziałam że za każdym razem jak ją zobaczę handlującą to wszystkich klientów przegonię . Chyba poskutkowało bo wczoraj jej nie było.
Drugie to facet wyprowadza swojego jazgotliwego pieska w nocy na spacer i budzi cały blok . Podeszłam do niego grzecznie i poprosiłam żeby więcej tego nie robił. Zazwyczaj wszyscy na niego kleli z okien więc nie skutkowało, ale facet chyba się zdziwił że w dzień go poznałam bo dzisiaj w nocy przepiękna cisza była:-).
Miłego dzionka mamuśki
Pozdrawiam

pogromca chamstwa

już nie mam pomysłu jak mam to ogarnąć...wściekła jestem na cały świat normalnie...ileż można nie spać....dzisiaj ciagiem pospałam 2 h...a tak w sumie co sie położyłam,oko mi uciakło to zaś jeki z łóżeczka
już nie wyrabiam,serio
:-(a już nie wspomne o sprawach ten tegesowym....zero zero zero
bo kompletnie nie wiem co kupic mojemu Amo cos fajnego bym chciala oczywiscie standardowo mozna by kupic perfumy ale on ma ich tyle ze wiecej odemnie
wiec juz nie dostanie nastepnych