reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja nie rozumiem tych naszych dzieci. Nie mogę znaleźć przyczyny tego budzenia sie w nocy. Cały czas pocieszam się, że kiedys to minie, ale pewnie tylko pocieszam się:eek: Mnie najbardziej wkurza to, że kiedys Filip spał ładnie (tak jak u moich rodzicow przez ten tydzień), zmieniło sie to po 7 miesiącu, chociaz teraz jest apogeum tego jego niespania, bo tak źle to nigdy nie było:no: Pyciolku Ty masz jeszcze o tyle dobrze, że jak widze w dzien Aleks zajmie się sam sobą, bo mój 15 minut temu sie obudził i juz sie drze w niebogłosy jak jest sam i nawet posiedziec z Wami nie mogę, nie mowiąc juz o zrobieniu czegos w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
oj Pyciolinku jak tylko zajedziesz do Polski oddasz Aleksa mamie na jedna noc tak jak Asia i sie wyyyyyyśpiszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:-D:-D:-D:-D chociaz i tak sie pewnie bedziesz przebudzac, ja jak fifi zaczał przesypiac znow nocki to potrafiłam sie obudzic np po 4 ciągłych godzinach snu i czuć że coś jest nie tak że już sie wyspałam hihii odzwyczaiłam się wtedy od takiego cigłego snu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja tu licze na to że w Polsce zacznie przypominac człowieka i zacznie przesypiac nocki:eek::confused2::confused2: ale chyba sie łudze:cool:

Ja nie rozumiem tych naszych dzieci. Nie mogę znaleźć przyczyny tego budzenia sie w nocy. Cały czas pocieszam się, że kiedys to minie, ale pewnie tylko pocieszam się:eek: Mnie najbardziej wkurza to, że kiedys Filip spał ładnie (tak jak u moich rodzicow przez ten tydzień), zmieniło sie to po 7 miesiącu, chociaz teraz jest apogeum tego jego niespania, bo tak źle to nigdy nie było:no: Pyciolku Ty masz jeszcze o tyle dobrze, że jak widze w dzien Aleks zajmie się sam sobą, bo mój 15 minut temu sie obudził i juz sie drze w niebogłosy jak jest sam i nawet posiedziec z Wami nie mogę, nie mowiąc juz o zrobieniu czegos w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no w dzień nie jest najgorzej...ale też musze biegac z nim po podłogach,raczkować,turlac my piłeczke...nauczyłam go w sumie tego...:zawstydzona/y: ze nie moze caly czas byc ze mna badz na raczkach:zawstydzona/y: bo bym już kompletnie umarła:zawstydzona/y:była bym stracona:-Da tym bardziej ze wracamy do Polskie i bedzie musial siedziec z moja mama...dlatego musi byc grzecznie bo moja mama juz nie jest 18 nastka i nie bedzie z nim smigac po podlogach:szok::-D

och takie juz uroki naszych dzieciaczków, tez bardzo bym chciala żeby Nusia ładnie przesypiala nocki ale cóż... trzeba to jakoś przetrwać

och takie juz uroki naszych dzieciaczków, tez bardzo bym chciala żeby Nusia ładnie przesypiala nocki ale cóż... trzeba to jakoś przetrwać
Ty masz kochanie o tyle motora ze jednak Twoja malutka budzi sie na tego wartosciowego cycucha:tak: a moj budzi sie bo...bo sama nie wiem po co:szok:

Tygrysku a ten czas temu jak FIlipek wstawał w nocy na jedzonko to wstawał tylko na butle?nie było dodatkowych pobudek?

Witajcie ja jak zwykle zagladam do Was po sniadanku, spacerku i zakupach...:-D:-D:-Dza chwilke jedziemy w odwiedziny do malutkiej Nelci(ma dwa miesiace) i dwu letniego Julka...a pozniej na basen wiec kolo wieczora postaram sie do was zajrzec...

Buziaczki i milego dnia:tak::tak::tak::tak:

Ja dziewczynki ubieram małego i idziemy na zewnątrz. Tym bardziej, że kolejny dzien pieknej pogody. Tam moje dziecko jest Aniołem:tak:I wszystkie znajome z dzieciaczkami, z ktorymi spaceruje sa w szoku jak opowiadam co Filip wyczynia, nie wierzą po prsotu, mówią że to najgrzeczniejsze i najspokojniesze dziecko na widziały:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ty masz kochanie o tyle motora ze jednak Twoja malutka budzi sie na tego wartosciowego cycucha:tak: a moj budzi sie bo...bo sama nie wiem po co:szok:
w wiekszości Lenka tez budzi sie ot tak sobie, niewiadomo po co, nie daje jej cycka za kazdym razem jak sie przebudza bo bym z produkcja mleka nie nadazyła;-)

Ja dziewczynki ubieram małego i idziemy na zewnątrz. Tym bardziej, że kolejny dzien pieknej pogody. Tam moje dziecko jest Aniołem:tak:I wszystkie znajome z dzieciaczkami, z ktorymi spaceruje sa w szoku jak opowiadam co Filip wyczynia, nie wierzą po prsotu, mówią że to najgrzeczniejsze i najspokojniesze dziecko na widziały:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D no to mamuska musisz przenieśc sie na łono natury do jakiegos szalasu czy coć tam:tak::-D:-D:-D

reklama
Asiulka a moze Filipek żle sypia w swoim łózeczk, moze cos mu nie pasuje, moze w złym miejscu jest łóżeczko. Jakaś zła energia czy coś ? :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry