reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie..mały odzyskał siły i jk zaczął protestowac przy usypianiu to gorzej niz pierwszego dnia..i w nocy sie budził 5 razy :eek::szok: no to cycuś żeby podjadł i bach do łóżeczka..myslę ze jeszcze troszke zęby go draznią dlatego się budzi a ze już tak nie cierpi to ma siły zeby wrzeszczeć :-p

reklama
Dziś wielkie wydarzenie bo nasz synek sam zaczął sobie stawać bez trzymanki !!! Wprawdzie na kilka sekund ale jednak sam bez trzymanki, wcześniej to puszczał się na chwilkę ale jak stał w łóżeczku albo bawił się obok pufy czy narożnika, ale sam na środku pokoju zrobił to poraz pierwszy dzisiejszego dnia i powtórzył to dwa razy jeszcze, Ach jacy jesteśmy szczęśliwi i dumni z naszego synka i dlatego dzielimy się tą radosną nowinką z wami kochani. Nasz kochany synuś bardzo szybko nam się rozwija, szybko zaczął nam raczkować, siedzieć i podnosić się wręcz jesteśmy dumni z synka i jego osiągnięć No i nasz skarbuś mówi pieknie papa czyli tata :tak:
Ach coś czuję że szybko zacznie nam chodzić nasz skarbuś:)

Nom to GRATULACJE!!!

A Nam przebiła się pierwsza jedynka- Pierwszy Ząbek:-):-)
Młoda taka marudna jest . Masakra te zęby. Niech ktoś mi odda grzeczne dziecko!

Miłego Dnia mamusie.

Hej hej laseczki:tak::tak::tak:
Landyncia i Marzycielko gratulacje dla waszych szkrabików!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
ech znów poniedziałkowi bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a taki był piekny weekend:-(:-( jeszcze wczoraj poszliśmy do znajomych ktorzy są w ciąży Fifi znów przykomarzył o 18 w wózku wrocilismy do domku przetransportowalismy go do łóżeczka i wstał dopiero dzis o 6 14:-D:-D

i jeszcze jedna wiadomość!!!!! Tygrych od soboty ma nowy fryz:-D:-D:-D wreszcie po kilku tygodniach ( ba nawet miesiacach) zbierania sie do fryzjera poszłam hehehe:-D:-D:-Dszczeliłam sobie kuracje odnawiającą włosy i zmieniłam fryzurkę:tak::tak::tak: czuje sie BOSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:eek::eek::eek:

Założyłam pokutne szaty........ i przepraszam, że tak Was zaniedbuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::frown::sad:

Ale Jasiek zaczyna się puszczać :-D i próbuje stale sam stawać i często kończy się to obiciem jakiejś części jego cennego ciałka. Poza tym juz zamykam 2 z 4 pokoi bo zaczął znajdować coraz to ciekawsze rzeczy - kabelki jeszcze nie odkryte, fajne papierki w niszczarce, szuszarki na pranie itd.

I byliśmy na weekend w Giżycku.
I stale szykujemy do zamieszkania mieszkanie mojej starszej "córki"".:-)

I poznałam w parku koleżanki z którymi biegamy na spacerki.

I już nie mam więcej wymówek................:zawstydzona/y: ale straszzzzzzzzzzzzzzzznie mi Was brakuje. I obiecuje wszem i wobec kurka, że się poprawię.
O!

Zły, niedobry babol - Mysza zwana Karoliną :zawstydzona/y:
Ja wybaczam....:tak::-) Pogratulować maluszkowi:* buziaczki dla mojego niedoszłego zięcia :tak::-p
Dziś wielkie wydarzenie bo nasz synek sam zaczął sobie stawać bez trzymanki !!! Wprawdzie na kilka sekund ale jednak sam bez trzymanki, wcześniej to puszczał się na chwilkę ale jak stał w łóżeczku albo bawił się obok pufy czy narożnika, ale sam na środku pokoju zrobił to poraz pierwszy dzisiejszego dnia i powtórzył to dwa razy jeszcze, Ach jacy jesteśmy szczęśliwi i dumni z naszego synka i dlatego dzielimy się tą radosną nowinką z wami kochani. Nasz kochany synuś bardzo szybko nam się rozwija, szybko zaczął nam raczkować, siedzieć i podnosić się wręcz jesteśmy dumni z synka i jego osiągnięć No i nasz skarbuś mówi pieknie papa czyli tata :tak:
Ach coś czuję że szybko zacznie nam chodzić nasz skarbuś:)
No no mały zdolniacha mamusi.....GRATULACJE;*:*:*
Nom to GRATULACJE!!!

A Nam przebiła się pierwsza jedynka- Pierwszy Ząbek:-):-)
Młoda taka marudna jest . Masakra te zęby. Niech ktoś mi odda grzeczne dziecko!

Miłego Dnia mamusie.
Ojoj ile gratulacji dzisiaj:* Oli również GRATULUJEMY raz dwa i beda na zewnątrz :tak::tak::tak:

Witam poniedziałkowo....

Moj misiek dostał dwa dni urlopu okolicznościowego tak wiec jeszcze dzisiaj mam go ze soba i tak sie złozyło,ze jutro tez bo ma nocki wiec dopiero jutro wieczorkiem idzie do pracki.....achhhh

No to ja tez sie pochwale, bo Mari od wczoraj krzyczy mama i baba....i to jak krzyczy.....nie wiem czy ona wie dokładnie co mówi,ale mówi.....to sie dla mamy liczy:tak::-)

Oki uciekam troszke ogarnąc mieszkanko i kawusie sobie i mężowi memy strzelić:p hahhah Boże jak to dziwnie brzmi....hahhaha:-D

witam sie i ja:tak::tak::tak:
poniedzialek beeee
weekend byl szalony:tak::tak::tak:, ale lubie takie wypady:-D:-D:-D
tygrysku, doczytalam sie ze snilam sie tobie:confused2::confused2::confused2::confused2:a co robilam, i jak wygladalam, moze chociaz w snie mialam wymiary 90-60-90:-p:-p
a no i wiesz ze musisz sie pochwalic fryzem nowym:tak::tak::tak:
wrocilismy o w nocy wic ide sie ratowac kawa, bo nie widze na oczy:sorry:
milego dnia

Tygrysku czekam na :ninja2: KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!!!

No i wszystkiego naj naj najcałuśniejszego dla naszego jedynego dzisiaj solenizanta kochanego Bartusia!!!!
Dużo zabawek i uśmiechu na twarzyczce życzą Cioteczka z Mari:*

witam sie i ja:tak::tak::tak:
poniedzialek beeee
weekend byl szalony:tak::tak::tak:, ale lubie takie wypady:-D:-D:-D
tygrysku, doczytalam sie ze snilam sie tobie:confused2::confused2::confused2::confused2:a co robilam, i jak wygladalam, moze chociaz w snie mialam wymiary 90-60-90:-p:-p
a no i wiesz ze musisz sie pochwalic fryzem nowym:tak::tak::tak:
wrocilismy o w nocy wic ide sie ratowac kawa, bo nie widze na oczy:sorry:
milego dnia

Tygrysku czekam na :ninja2: KONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!!!

No i wszystkiego naj naj najcałuśniejszego dla naszego jedynego dzisiaj solenizanta kochanego Bartusia!!!!
Dużo zabawek i uśmiechu na twarzyczce życzą Cioteczka z Mari:*
HEHEH dziś wieczorem odbedzie sie odsłona nowego image Tygrycha:-D:-D:-D:-D:-D

Mamusiu otóż śniłaś mi się z Karolinka :tak::tak: bawiłyście sie razem i nagle Karolinka powiedziała do Ciebie " mamusiu daj mi piciu":-D:-D:-D byłam w szoku że ona juz tak piknie mówi:szok::szok::szok::-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry