Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękujemy pięknie....1000 buziaczków dla MARICZKI, EMILKI I TOMKA
od cioci Reni i Victorki;-)
:-)

Wpadlam sie pochwalic ze 4 dni przed obchodem 10 miesiecy zycia dorobilismy sie
PIERWSZEGO ZĄBKA!!!!!!!!
Długo mnie nie było bo kompletny brak czasu miałamMoja siostrzyca narobiła rodzicom kłopotu, bo ona studiuje we wrocławiu jak już wcześniej wspominałam i teraz miała egzamin licencjacki i go pinda nie zdała! I rok do tyłu! I rodzice jej za wszystko płacą
Masakra jakaś...Myślala że się prześliźnie bo przecież imprezy ważniejsze...ale się tym razem nie udało
Jestem na nią wściekła.
A ja wieczorkiem wkleję zdjęcia z basenu
Ja tak jak zapominajka - w ogóle nie chodzę na obcasach![]()
GRATULACJE!!
Nam się przebijają 2 dolne jedynki więc Młoda cierpi.
Dzisiaj mam potwornego doła bo problemy z brakiem pracy i u Nas i mocih rodziców doprowadzają nasze zdrowie do ruiny.
Mama wpadła w depresję ja się powstrzymuję od płaczu...
ehh idę nie będę smęcić.:-(
Hej kochane wpadłam się przywitać,
u nas troszkę gorzej ostatnio Bianka ma katarek i miała gorączkę wychodzą jej kolejne ząbki i niby to jest przyczyną, chwilami nie daję rady więc jak tylko uśnie staram się nadrabiać zaległości, bużki kochane

i próbuje stale sam stawać i często kończy się to obiciem jakiejś części jego cennego ciałka. Poza tym juz zamykam 2 z 4 pokoi bo zaczął znajdować coraz to ciekawsze rzeczy - kabelki jeszcze nie odkryte, fajne papierki w niszczarce, szuszarki na pranie itd.
ale straszzzzzzzzzzzzzzzznie mi Was brakuje. I obiecuje wszem i wobec kurka, że się poprawię. 
Zasnął. 18 minut... Chyba nie najgorzej jak na pierwszy raz.

chciałam dać Wam szansę, żeby któraś była pierwsza, ale widzę, że mamusie chyba muszą jeszcze smacznie śpinkać, ze swoimi grzecznymi pociechami 

, więc chyba jednak będę dziś pierwsza 

wrrrr