reklama

Grudniowe mamusie 2008

STO LAT DLA MARICZKI, EMILKI I TOMKA :-)

Ja też wczoraj zakupiłam buciki na obasasie, ale takie już na chłodniejszą jesień :tak:

Kana, ale masz ładny nowy suwaczek :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też kupiłam nowe butki na obcasie na jesień hihihi pikne zamszowe na koturnie:tak::tak:

a tak wogule to dzien dobry kobitki :tak::tak::tak::tak:ech w piątek z mężowym wieczorkiem wybraliśmy się na kolacyjkę do Kebab House oczywiście Fifi nam towarzyszył i zachował sie bardzo grzecznie ( pomojając dobieranie sie do sałatek z talerza hihihih:-D:-D:-D) później dostał flaszke mleczka i usnął w wózeczku:tak::tak: wróciliśmy do domku odłożyłam go śpiacego do łóżeczka i pospał do rana hihi:-D:-D:-D:-D sobota też nam mineła miło wieczorkiem [przyjechali znajomi z Wawy Fifi poszedł po 19 znów spac my wypiliśmy w czwórkę 2 winka i po piwku ( czułam się megaaaaaaaaaaaaaaaa zadowolonahhiih:) i moje dziecko grzecznie przespał do 7 rano:tak::tak:teraz goście pojechali ja oczywiście bb:-D:-D

ech pogoda sliczna więc po obiadku trzeba gdzies wybyc na spacerek:tak::tak:

Marzycielko super że jesteś z nami częściej :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:przeciez jesteś jedna z pierwszych grudnióweczke ktore pojawiły się na naszym forum :-D:-D:-D

Mamusiu fajna niespodziankę zrobiłas rodzince:tak::tak: ( ps. śniłaś mi się dziśz karolinką!!! :-D:-D:-D:-D)

Pyciolku ja już tęsknie:-(:-(:-(:-(

Ja też kupiłam nowe butki na obcasie na jesień hihihi pikne zamszowe na koturnie:tak::tak:

a tak wogule to dzien dobry kobitki :tak::tak::tak::tak:ech w piątek z mężowym wieczorkiem wybraliśmy się na kolacyjkę do Kebab House oczywiście Fifi nam towarzyszył i zachował sie bardzo grzecznie ( pomojając dobieranie sie do sałatek z talerza hihihih:-D:-D:-D) później dostał flaszke mleczka i usnął w wózeczku:tak::tak: wróciliśmy do domku odłożyłam go śpiacego do łóżeczka i pospał do rana hihi:-D:-D:-D:-D sobota też nam mineła miło wieczorkiem [przyjechali znajomi z Wawy Fifi poszedł po 19 znów spac my wypiliśmy w czwórkę 2 winka i po piwku ( czułam się megaaaaaaaaaaaaaaaa zadowolonahhiih:) i moje dziecko grzecznie przespał do 7 rano:tak::tak:teraz goście pojechali ja oczywiście bb:-D:-D

Hahahah, Tygrys, ale wiesz... jest jeszcze opcja że biedny Filipek wołał w nocy mamę, ale mama po tych winkach i piwku go nie słyszała :rofl2::-p:-p:-p:-p

Wpadlam sie pochwalic ze 4 dni przed obchodem 10 miesiecy zycia dorobilismy sie
PIERWSZEGO ZĄBKA!!!!!!!!

GRATULUJEMY :tak::tak::tak::tak:

STO LAT DLA MARICZKI, EMILKI I TOMKA :-)

Ja też wczoraj zakupiłam buciki na obasasie, ale takie już na chłodniejszą jesień :tak:

Kana, ale masz ładny nowy suwaczek :tak:

Wszystkiego co najpiękniejsze dla dzisiejszych solenizantów Tomcia i Emilci a w szczególności dla mojej kochaniutkiej, prześlicznej i przesłodziutkiej synowej MARICZKI:tak::-):tak:
W dniu Waszego święta
wszystkiego co naj...
oby łezki żalu nigdy nie pojawiały się na Waszych ślicznych buziach
za to królował na nich piękny uśmiech
dużo, dużo zdróweczka szkrabki
:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Wieeeelgachny i namiętny buziaczek od Krystka dla jego wybranki:-) cmooooook:*

DZIĘKUJEMY ZA PRZEPIEKNE ZYCZONKA;)
Olcia a ten suwaczek był juz wczesniej,ale dopiero teraz ładnie wygląda:)
Witamy się i my niedzielnie:-)

Pogoda dzisiaj u nas pięęęękna:-) Jedziemy dzisiaj do teściów. W piątek wybraliśmy się na działkę i zostaliśmy na noc. To był bląd:no: Ciepło było, bo grzejnik włączyliśmy, ale od 2-giej w nocy nie spałam bo obudziła mnie mysz:szok::szok::szok: Nie wiem gdzie ona siedziała, chyba za szafą, ale tak czymś szeleściła, że nie szło zasnąć:no: Chcieliśmy w nocy uciekać do domu, ale że na noc popilismy parę piwek, więc nie było szans:wściekła/y::-( Potem jakiś komar latał i czuwałam, żeby małego nie pogryzł, a nie chciałam zapalać światła, żeby szkraba nie obudzić więc tak sobie czatowałam całą nockę:crazy: Mojego nic nie ruszało ani myszy, ani komar, spał jak zabity. Rano zmykaliśmy o 7 do domu:-D:-D:-D Bałam się nawet naczynia pomyć i zamieść przez te myszy.

Kanuś wyglądaliście przeeeeepięknie w ten tak ważny dla Was dzień w życiu:-):tak::-) Nie mogę się napatrzeć na fotki:-) Naprawdę a Mariczka taka mała księżniczka w tej sukieneczce:-) Jak się czujesz jako świeżo upieczona mężatka???:-) No i suwaczek super:-)
Marzycielko gratuluję takiego spadku wagi:tak:
Ola oby zębolki wyszły szybciutko i nie męczyły już Maksia:no::-)
Ciekawe jak tam Bliźniaki i Kokusia po imprezach;-):-)
Pyciolku wracaj do nas szybciutko!!! Też już tęsknię:-(
Ollcia śliczny avatarek:-)
Dziękuje kochana....a czuje sie cuuuuuudownie....i jakos takos inaczej jest....chyba magia tych słow wypowiedzianych działa:P hahaahh
Wpadlam sie pochwalic ze 4 dni przed obchodem 10 miesiecy zycia dorobilismy sie
PIERWSZEGO ZĄBKA!!!!!!!!
Cyprysiowa nasze ogromniaste gratulacje dla Ksawerka:)

reklama
Długo mnie nie było bo kompletny brak czasu miałam:( Moja siostrzyca narobiła rodzicom kłopotu, bo ona studiuje we wrocławiu jak już wcześniej wspominałam i teraz miała egzamin licencjacki i go pinda nie zdała! I rok do tyłu! I rodzice jej za wszystko płacą:( Masakra jakaś...Myślala że się prześliźnie bo przecież imprezy ważniejsze...ale się tym razem nie udało:( Jestem na nią wściekła.

A ja wieczorkiem wkleję zdjęcia z basenu:)

Ja tak jak zapominajka - w ogóle nie chodzę na obcasach:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry