reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam po dłużeszej przerwie.

Łączę się w bólu ze wszystkimi chorymi mamami, i mamami chorych:sorry:

My w tamtym tygodniu byliśmy chorzy wszyscy...cała trójka:-(
Pati tylko katar, ale taaaki mega i do tej pory jeszcze trzyma. Niemężowy dzisiaj już poszedł do pracy, bo już lepiej się czuję, a mnie jeszcze niestety trzyma:-(

I w ogóle przymierzamy się z niemężowym do pewnej poważnej decyzji...możliwe, że w ciągu najbliższych tygodni ja wrócę do pracy, a z Pati w domku zostanie tatuś, dopóki nie zwolni się miejsce w żłobku... Z jednej strony troszkę mi smutno, że skończy się pewien rozdział w życiu, a z drugiej strony odrobinkę się cieszę:zawstydzona/y:

Idę poczytać troszkę, bo jeszcze pare stron mam do nadrobienia

hej dziewczyny dostalam cos takiego na meila nie wiem czy to lipa czy nie ale ja sieza bardzo zalapac chyba na to nie moge bo za granica mieszkam wiec moz ktoras z was skorzysta

Testowanie kosmetyków Maybelline New York !!! Wszystko za darmo !!! Darmowe kosmetyki !!!

Witajcie; )
Chciałybyście testować za darmo kosmetyki Maybelline New York ?
Jeśli tak, podajcie mi swój e-mail. Wyśle wam zaproszenia, po czym waszym jedynym
zadaniem bedzie zarejestrowanie conajmniej 10 dziewczyn. Jeśli to zrobicie co miesiąc
będziecie dostawać kosmetyki od Maybelline! W skład kosmetyków wchodzi
maskara pojemność 10ml, podkład 30ml, lakier 10 ml, szminka/błyszczyk 5-7 ml
(wysyłane w ilości 1 sztuki produktu do wyboru z wybranej
kategorii oraz dodatkowo 20 saszetek z próbkami o pojemności 1ml)
za darmo oczywiscie. Po otrzymaniu przedmiotow bedziecie musialy je przetestować
oraz dać własną opinie na ich temat.
mój adres mailowy to martusia_owca@interia.pl , martusia_owca@wp.pl lub gg 9660994 (czesto jestem niewidoczna ;P)
Kazda zainteresowana osoba dostanie zaproszenie.
Pozdrawiam serdecznie, Marta

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny dostalam cos takiego na meila nie wiem czy to lipa czy nie ale ja sieza bardzo zalapac chyba na to nie moge bo za granica mieszkam wiec moz ktoras z was skorzysta

Testowanie kosmetyków Maybelline New York !!! Wszystko za darmo !!! Darmowe kosmetyki !!!

Witajcie; )
Chciałybyście testować za darmo kosmetyki Maybelline New York ?
Jeśli tak, podajcie mi swój e-mail. Wyśle wam zaproszenia, po czym waszym jedynym
zadaniem bedzie zarejestrowanie conajmniej 10 dziewczyn. Jeśli to zrobicie co miesiąc
będziecie dostawać kosmetyki od Maybelline! W skład kosmetyków wchodzi
maskara pojemność 10ml, podkład 30ml, lakier 10 ml, szminka/błyszczyk 5-7 ml
(wysyłane w ilości 1 sztuki produktu do wyboru z wybranej
kategorii oraz dodatkowo 20 saszetek z próbkami o pojemności 1ml)
za darmo oczywiscie. Po otrzymaniu przedmiotow bedziecie musialy je przetestować
oraz dać własną opinie na ich temat.
mój adres mailowy to martusia_owca@interia.pl , martusia_owca@wp.pl lub gg 9660994 (czesto jestem niewidoczna ;P)
Kazda zainteresowana osoba dostanie zaproszenie.
Pozdrawiam serdecznie, Marta

Podobna akcja była w zeszłym roku o tej samej porze i okazała się lipą.

reklama
A ja właśnie teraz dostałam 1 pieluszkę ze streetcomu :zawstydzona/y::-( aż jedną :no::crazy:, (darmowa próbka):sorry: szkoda że tylko jedna :eek:

JEDNĄ????:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::szok::szok::szok:to sie wysilili:sorry::sorry::sorry:
oplacalo sie im:crazy:
sliczniusie:tak::tak::tak:
niooo , straaasznie, ale przed chwilą dostałam znów na skrzynkę, żeby wypełnić formularz na darmową próbkę, to wypełniła, i teraz będę czekać 2 tyg. na 1 pieluche za free :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jaja jak berety:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry