reklama

Grudniowe mamusie 2008

niooo , straaasznie, ale przed chwilą dostałam znów na skrzynkę, żeby wypełnić formularz na darmową próbkę, to wypełniła, i teraz będę czekać 2 tyg. na 1 pieluche za free :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
hehehh ja też:crazy::crazy:
chyba muszę się podłączyć do matek chorowitek:-(:-(głowa i zatoki mi pękają , kicham przeokropnie echhhhhhhhhh:-(:-( dostałam dziś jeszcze głodzilli i wcinam wszystko jak leci z lodówki ech chyba zbieram zapasy tłuszczu na zime:crazy::crazy::crazy::szok::szok::szok::eek::eek::eek::confused2::confused2::confused2:
Madzieńko i Bliźniaczku wyglądałyscie cudnie!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:a Julcia z Madzią jakie pannice normlanie boskie!!słodziutkie jak cukiereczki ( na ktore mam ogromna ochotę zresztą dziś:sorry::sorry::-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y:tzn na cukierki mam ochote nie na Julcie i Madzię !!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D)

reklama
chyba muszę się podłączyć do matek chorowitek:-(:-(głowa i zatoki mi pękają , kicham przeokropnie echhhhhhhhhh:-(:-( dostałam dziś jeszcze głodzilli i wcinam wszystko jak leci z lodówki ech chyba zbieram zapasy tłuszczu na zime:crazy::crazy::crazy::szok::szok::szok::eek::eek::eek::confused2::confused2::confused2:
Madzieńko i Bliźniaczku wyglądałyscie cudnie!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:a Julcia z Madzią jakie pannice normlanie boskie!!słodziutkie jak cukiereczki ( na ktore mam ogromna ochotę zresztą dziś:sorry::sorry::-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y:tzn na cukierki mam ochote nie na Julcie i Madzię !!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D)

chcesz landrynka:-D

Podobna akcja była w zeszłym roku o tej samej porze i okazała się lipą.
no to lipa :cool2:

z nowosci dostalam dzis meila od k.a.j.a zdjecia Marysi cudneeeeeee

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Współczuje Tygrysku...
Ja to już nawet nosa wydmuchać nie mogę bo strasznie mi skóra popękała, szczypie i boli:sorry: Wyglądam jak jakiś pijok z tym czerwonym kulfonem:-D

I do tego poniedziałek nastraja mnie niezbyt optymistycznie, byle do weekendu hehe:-)

Ciocia Edytka z Alankiem również Ci Bartusiu życzy wszystkiego naj naj naj :tak::-):-)

Bartusiu, najlepsze życzonka.

Oraz mega buziaczki dla świętujących w sobotę, niedzielę i dzisiaj!!!!!

DZIĘKUJEMY :tak::tak::tak::tak::tak:

Mamuśki która dostala zaproszenie do nowej akcji streetcom z Johnson’s baby...??
kosmetyki mam dostac do końca miesiąca.....

ja nie dostałam :no::confused2:

ja wyslalm z 10 raportow, a na moim profilu nadal jest raport do wypelnienia:shocked2:

10? :szok: dobra jesteś, ja chyba 3...

A ja się chciałam dołączyć do testowania i ciągle mi błędy wywala prz rejestracji. A teraz dostałam info, że naruszyłam ich zasady:szok: i mam spadać:eek:

:szok::szok::szok::szok:

Kanuś, nie mogę sie powstrzymac i powiem jeszcze raz, cudna z was para, tworzycie śliczną rodzinkę, no może brakuje jeszcze tylko małego Kamilka, bo mała Karolcia już jest:-D, ale kto wie, kto wie noc poślubna była, wiec czekamy na wieści
Bliźniaczku dziękuję ślicznie :-):zawstydzona/y: nienie na razie braciszka nie bedzie...ale wszystko w swoim czasie:P
!!!!!!

My w sobotę pojechaliśmy na wesele, z Juleczką - gwiazdą wesela:-D:-D:-D-tak zostala ochrzczona:szok::-D w niedziele poprawiny, bylo super:tak::tak::tak:potanczylismy, pojedlismy dobrych rzeczy i wypilismy co nieco
Wczoraj niestety trzeba bylo wrocic do domu:sorry::sorry::sorry::sorry:
Zdjecia pozniej(tzn. w wolnej chwili)

Mariczko dla Ciebie Kochaniutka, spóźniony ale specjalny mega buziaczek!!!!!
zabawa.gif

Karolinko powtorze się po dziewczynach, pieknie wyglądaliście...i co było tak strasznie???
Madzu dziękujemy pieknie i buziaczki mega od Mariczki:*:*:*

Zaraz zmykam szukac foteczek :tak::tak::tak::tak:
Mamuśki która dostala zaproszenie do nowej akcji streetcom z Johnson’s baby...??
kosmetyki mam dostac do końca miesiąca.....
ja nic nie dostałam :-(:-(:-(:-(:-(:-(
ja wyslalm z 10 raportow, a na moim profilu nadal jest raport do wypelnienia:shocked2:
Mamusiu kochana .bo to bedziesz miala cały czas, nawet jak wyslesz z 30 raportów...do konca kampani to tam bedzie....mysle,ze 10 wystarczy spokojnie:P hahaha

Uciekam oglądac zdjąteczka:)

A ja właśnie teraz dostałam 1 pieluszkę ze streetcomu :zawstydzona/y::-( aż jedną :no::crazy:, (darmowa próbka):sorry: szkoda że tylko jedna :eek:
Ja dostałąm aż 2 szt, ale się wysilili:szok:

no ty i tluszcz, nie widze tutaj zadnego polaczenia:cool:
Ja tez nie widzę tu połączenia, moze my jakieś ślepe jesteśmy:sorry:

Ja to już nawet nosa wydmuchać nie mogę bo strasznie mi skóra popękała, szczypie i boli:sorry: Wyglądam jak jakiś pijok z tym czerwonym kulfonem:-D

I do tego poniedziałek nastraja mnie niezbyt optymistycznie, byle do weekendu hehe:-)
Ah, tam zaraz pijak:szok:, życzę zdrówka i szybkiego nadejscia wekendu, też nie lubię poniedziałków

Mamy kolejne dwa zabki do kolekcji!!!!!!!! :-D:-D ot tak zajrzalam do buzki Fifa a tam wyklute dwie gorne dwojki!!!!!!!!!:-D:-D:-D i gorne jedynki juz tez niebawem sie przebija sa juz pod dzioselkiem:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
GRATULACJE FILIPKU

Serdecznie dziekuję kochaniutka za dobre słowo:-D

reklama
A ja właśnie teraz dostałam 1 pieluszkę ze streetcomu :zawstydzona/y::-( aż jedną :no::crazy:, (darmowa próbka):sorry: szkoda że tylko jedna :eek:

A do mnie dzwonila siostra i dostala dwie pieluchy:-D:-D:szok::szok:

Mamy kolejne dwa zabki do kolekcji!!!!!!!! :-D:-D ot tak zajrzalam do buzki Fifa a tam wyklute dwie gorne dwojki!!!!!!!!!:-D:-D:-D i gorne jedynki juz tez niebawem sie przebija sa juz pod dzioselkiem:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

GRATULACJE ZĘBOLKÓW!!!!

My po spacerku i dwugodzinnej drzemce:szok::szok::szok:Julcia jakoś lepiej oddycha może ten katarek wyluzowal i da jej spokoj mam nadzieje:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry