reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
:szok::szok:Marzycielka mnie wyprzedziła :szok::szok::szok:

:-D:-D:-D:-D

Dużo to Was nie musiałam nadrabiać.
Chciałam napisać o objawach ząkowania ale Cyprysiowa by mi zmyła głowe za to:-)
Napiszę , że później jedziemy na zakupki (pileuszki itd.) a teraz lenimy się .
Wczoraj byłam u lekarza i dostałam te same leki i jeszcze 2 miesiące się leczę na deprechę a potem odstawiamy i powinnam być zdrowa:yes:

Pozdrawiam

Jeny Pyciol wracaj gdyż to forum porasta kurzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
moje dziecko wstalo wyspane o 6 10:eek::eek: fakt poszedl lulac o 19 30 więc wybaczam panciuniowi:confused2::confused2::confused2::sorry::sorry::sorry: ja czuję się już ok więc to wczorajsze "przeziębienie" zakopane :tak::tak: Fifi troszke kicha i tak jakby na katarek sie zbierało :-(ale już wyczyściłam noska , zakropiłam ,witaminki podałąm i wapno i niech to cos ucieka szybko od mojego synka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja teraz siedzęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę i popijam pyszna kawusie z mleczkiem mniam mniam:-):-):-):-):-)

Wyłazić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy::crazy:

:-D:-D:-D:-D

Dużo to Was nie musiałam nadrabiać.
Chciałam napisać o objawach ząkowania ale Cyprysiowa by mi zmyła głowe za to:-)
Napiszę , że później jedziemy na zakupki (pileuszki itd.) a teraz lenimy się .
Wczoraj byłam u lekarza i dostałam te same leki i jeszcze 2 miesiące się leczę na deprechę a potem odstawiamy i powinnam być zdrowa:yes:

Pozdrawiam
Cyprysiowa ostatnio głucha kobita jest więc nie usłyszy heheh jak prawimy o ząbkach:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry