reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mamusiu, braciszkowie chyba sie ucieszyli z takiej miłęj niespodzianki?:-)
bardzo
byli w szoku
mama ich budzi o 3 w nocy i mowi ze natalia siedzi w kuchni, a oni przez 15 min nie mogli zrozumiec o co chodzi, bo przeciez ze mna rozmawiali na skype jeszcze o 15.00:-D:-D:-D
No to widze, że mnie tam ewidentnie nie lubią :no::crazy::wściekła/y::zawstydzona/y::-(:szok::-D:-D:-D:-D, dobrze, że samej koperty mi nie przysłali :-p:-D:-D:-D:-D, to by się Alan zdziwił :-D:-D:-D
:shocked2::-D:-D:-D

Mamuski jakie macie czapeczki dla naszych szkrabów na jesień....????:sorry::sorry::sorry:
Ja wlasnie wrocilam z Plazy i jestem w szoku:szok::szok::szok:same polarowe czapki zimowe w sprzedazy:eek::eek::eek::eek:
Ani w Smyku, ani w reserved, 5-10-15 i H&M u nich już zima w kolekcji:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

I po spacerku:tak:

Pati już coś marudna się robi, chyba ją dzisiaj troszkę wcześniej wykąpię, i mam nadzieje, że ładnie zaśnie po ostatnich niefajnych wieczorach...:-(:zawstydzona/y:

Idę, wrócę pewnie za jakąś godzinkę:-D

Mamuski jakie macie czapeczki dla naszych szkrabów na jesień....????:sorry::sorry::sorry:
Ja wlasnie wrocilam z Plazy i jestem w szoku:szok::szok::szok:same polarowe czapki zimowe w sprzedazy:eek::eek::eek::eek:
Ani w Smyku, ani w reserved, 5-10-15 i H&M u nich już zima w kolekcji:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Madzieńko wiem miałam ten sam problem , byłam w szoku że niektore sklepy nie produkują przejściówek tylko zaraz zimówka wchodzi:crazy::crazy::crazy: ale mój A. kupił czapeczkę Fifowi w takim małym sklepiku z ubraniami dziecięcymi sztruksową jakby na zewnatrz a wewnątrz jest jeszcze z podszewka bawełniana , ma takie wstawki żeby zasłonić uszka i ma daszek malutkki:tak::tak:

Ja też mam z tym problem. Bo albo letnie, albo takie ciepłe. Na razie czekam i liczę, że to się zmieni, u nas cieplutko jeszcze, więc bez paniki.

Dzisiaj usypianie dłużej trwało. Całe 22 minuty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry