reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zaraz zasadze Ci kopa w pupę:-D

Zobacz jakie fajne rzeczy mają w bonprixie:
Sklep internetowy bon prix - Spódnice - Spódnica..

Musisz chyba konto założyć:-)
:-):-):-):-):-)
ooooooooooooooo zakupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:-D:-D:-D:-D:-D:-D kurcze ale ja to jednak wolę przymierzyć jak kupuje jakis ciuszek:eek::eek::eek: muszę się obejrzeć z 1000 razy czy dobrze leży i dopiero do kasy:-D:-D:-D:-D ale ten bon prix tzn otweraja pierwszy sklepik w Polsce własnie w łodzi więc zapraszam zaprazsam na zakupy!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

:-):-):-):-):-)
ooooooooooooooo zakupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:-D:-D:-D:-D:-D:-D kurcze ale ja to jednak wolę przymierzyć jak kupuje jakis ciuszek:eek::eek::eek: muszę się obejrzeć z 1000 razy czy dobrze leży i dopiero do kasy:-D:-D:-D:-D ale ten bon prix tzn otweraja pierwszy sklepik w Polsce własnie w łodzi więc zapraszam zaprazsam na zakupy!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

No co Ty otwierają?? U Ciebie:szok::-D:-D
Ale super!!!
Muszę wpaśc do tego sklepiku.

niooooooooooooooooooooooooooooo chyba w październiku:tak::tak::tak::tak::tak:zapewniam wyżywienie i kwatere:-D:-D:-D:-D:-D
ja uwielbiam bon prix, wiec szukuj miesce dla mamusi:tak::tak::tak:
nio tylko cicho sza gdyz zaraz reszta grudniówek się zleci!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
ech ty taka nie dobra jestes:szok::-D

dziendoberek
u nas nocka z wielkim krzykiem i placzem o 2 w nocy:szok:biedne dziecko ztymi zebami
mialam dzis isc do ginki, ale mam taka migrene:-( ze wole siedziec w domu
pyciol wracaj:-D:-D:-D
buziaki i milego dnia

Dzień doberek :) :-)

Madzienko, ja czapeczki kupowałam w Smyku i HM , ale to było w lipcu i wtedy były.

Tygrysku, bardzo fajnie Ci w tej fryzurce, nawet chyba lepiej niz w poprzedniej ;-)

A jeśli chodzi o te wizyty w Bon Prix, to chyba zapomniałyście o mnie... Jak tygrys taki niegościnny, to zapraszam do mnie :-D

A my za chwilkę lecimy do pediatry na mierzenie :-D

reklama
ja uwielbiam bon prix, wiec szukuj miesce dla mamusi:tak::tak::tak:

ech ty taka nie dobra jestes:szok::-D

dziendoberek
u nas nocka z wielkim krzykiem i placzem o 2 w nocy:szok:biedne dziecko ztymi zebami
mialam dzis isc do ginki, ale mam taka migrene:-( ze wole siedziec w domu
pyciol wracaj:-D:-D:-D
buziaki i milego dnia

hihih no dobra mamusie tez zakwateruje:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień doberek :) :-)

Madzienko, ja czapeczki kupowałam w Smyku i HM , ale to było w lipcu i wtedy były.

Tygrysku, bardzo fajnie Ci w tej fryzurce, nawet chyba lepiej niz w poprzedniej ;-)

A jeśli chodzi o te wizyty w Bon Prix, to chyba zapomniałyście o mnie... Jak tygrys taki niegościnny, to zapraszam do mnie :-D

A my za chwilkę lecimy do pediatry na mierzenie :-D

Patrysiu dziekowac dziekować:tak::tak::tak:
a co do sklepiku bon prix to bedzie jakies 5 minut jazdy samochodem od tygrycha wiec sorki ale zlot czarownic bedzie u mnie:-D:-D:-D:-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry