tygrysek82
Fanka BB :)
Olejek z drzewa herbacianego, (Pharmatech), 10ml - Apteka internetowa dbam o zdrowieOlejek herbaciany???a c takiego??nie slyszalam:--(
pachnie bardzo podobnie jak np Vick ( taka maść rozgrzewająca do smarowania)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olejek z drzewa herbacianego, (Pharmatech), 10ml - Apteka internetowa dbam o zdrowieOlejek herbaciany???a c takiego??nie slyszalam:--(

Olejek z drzewa herbacianego, (Pharmatech), 10ml - Apteka internetowa dbam o zdrowie
pachnie bardzo podobnie jak np Vick ( taka maść rozgrzewająca do smarowania)![]()

Madziu my kupilismy w takim tanik sklepiku u nas...nie jest jaka bombowa,ale taka łanaie posrednia , troszke cieplejsza, z takimi nausznikami....w sam raz na jesien....Mamuski jakie macie czapeczki dla naszych szkrabów na jesień....????
Ja wlasnie wrocilam z Plazy i jestem w szokusame polarowe czapki zimowe w sprzedazy
Ani w Smyku, ani w reserved, 5-10-15 i H&M u nich już zima w kolekcji![]()
Nio oby to chorubsko juz sobie poszło precz.....trzymam kciuki Marzycielko
Dużo to Was nie musiałam nadrabiać.
Chciałam napisać o objawach ząkowania ale Cyprysiowa by mi zmyła głowe za to:-)
Napiszę , że później jedziemy na zakupki (pileuszki itd.) a teraz lenimy się .
Wczoraj byłam u lekarza i dostałam te same leki i jeszcze 2 miesiące się leczę na deprechę a potem odstawiamy i powinnam być zdrowa
Pozdrawiam
:-)Nio to dobrze,ze juz powoli chorubsko odchodzi......oby na długo!!!!!!!!!Ja powoli tez wracam do zdrowia, tylko jeszcze nos mam zapchany ale jakos daje rade...
Aaaa i chcialam Wam pochwalić się Jula zaczyna raczkować..późno to późno ale zaczyna![]()
pogoda przepiękna....:-):-):-):-):-)
ooooooooooooooo zakupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykurcze ale ja to jednak wolę przymierzyć jak kupuje jakis ciuszek
muszę się obejrzeć z 1000 razy czy dobrze leży i dopiero do kasy
ale ten bon prix tzn otweraja pierwszy sklepik w Polsce własnie w łodzi więc zapraszam zaprazsam na zakupy!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
a pralam ja w rekach bo nie wiedzialam czy zafarbuje no i nie dosc ze sie wywabil kolor to nie nadaje sie do chodzenia poprostu jeden kit i tyle... przysylaja mi katlog do domu ale ja juz nic tam wiecej nie kupie poprostu zal kasy... bo scierke do podlogi to sobie kupie za euraka a nie jak za bluzke dalam 20 euro
i nawet jej nie zalozylam ale bylam wsciekla... a spodnie sie skorczyly po praniu i ledwie sie w nie wbijam
maly nawet nie pisnol patrzyl sie na wiatrak na suficie jak sie kreci... nastepna szczepionka w marcu
powiedzialam przed wyjsciem Aleksowi ze jesli bedzie grzeczny i nie bedzie plakal to pujdziemy pokarmic golebie i na hustawki... udalo sie to pierwsze tylko bo deszczyk zaczol kapac i zmyklismy do domku...
nawet owocow mu nie zdarzylam mu dac po makaroniku usnol 
coraz czesciej mu sie to zdarza zasypiac tak z nienacka
a moja kolezanka kupuje ciagle w bon prix i rzeczy sa bardzo fajnesory ze sie wtrace ale bylam w bon prix w Udine jak bylismy na wakacjach i te rzeczy tylko tak swietnie wygladaja w katalogu kupilam tam spodnie i bluzke material do KITU porostu z bluzki zrobila sie szmataa pralam ja w rekach bo nie wiedzialam czy zafarbuje no i nie dosc ze sie wywabil kolor to nie nadaje sie do chodzenia poprostu jeden kit i tyle... przysylaja mi katlog do domu ale ja juz nic tam wiecej nie kupie poprostu zal kasy... bo scierke do podlogi to sobie kupie za euraka a nie jak za bluzke dalam 20 euro
i nawet jej nie zalozylam ale bylam wsciekla... a spodnie sie skorczyly po praniu i ledwie sie w nie wbijam
![]()

i jest bardzo zadowolonaa moja kolezanka kupuje ciagle w bon prix i rzeczy sa bardzo fajnei jest bardzo zadowolona
ja mam zle doswiadczenia niestety

Ja tez jestem zadowolona. Kupiłam sukienkę bardzo dobrej jakości, moja siostra płaszczyk sliczny, teściowa kupiła garsonkę rewelacja. Może zależy od materiału, bo teściowa kupiła również sukienkę, która była ładna ale na niej wygladała okropnie i materiał nie był za ciekawy.a moja kolezanka kupuje ciagle w bon prix i rzeczy sa bardzo fajnei jest bardzo zadowolona