a ja wysłałam dziadkow na spacer z malym co bym troche ogarnela ale oczywiscie zrobilam sobie najpierw kawke i bb
a i chcialam wyrazic swoja opinie co do tych nowych papmersow bo dostałam az dwie sztuki moze komus sie przyda otoz jestem bardzo zadowolona co prawda my uzywamy pampersow tylko na noc ale wydaje mi sie ze sa bardziej chlonne i takie jakby wygodniejsze dla malego tylko kolor mi nie odpowiada jak dla chłopaka
a i odparzen nie mielismy 
a i chcialam wyrazic swoja opinie co do tych nowych papmersow bo dostałam az dwie sztuki moze komus sie przyda otoz jestem bardzo zadowolona co prawda my uzywamy pampersow tylko na noc ale wydaje mi sie ze sa bardziej chlonne i takie jakby wygodniejsze dla malego tylko kolor mi nie odpowiada jak dla chłopaka
a i odparzen nie mielismy 
a pralam ja w rekach bo nie wiedzialam czy zafarbuje no i nie dosc ze sie wywabil kolor to nie nadaje sie do chodzenia poprostu jeden kit i tyle... przysylaja mi katlog do domu ale ja juz nic tam wiecej nie kupie poprostu zal kasy... bo scierke do podlogi to sobie kupie za euraka a nie jak za bluzke dalam 20 euro
i nawet jej nie zalozylam ale bylam wsciekla... a spodnie sie skorczyly po praniu i ledwie sie w nie wbijam