reklama

Grudniowe mamusie 2008

a ja wysłałam dziadkow na spacer z malym co bym troche ogarnela ale oczywiscie zrobilam sobie najpierw kawke i bb:-D

a i chcialam wyrazic swoja opinie co do tych nowych papmersow bo dostałam az dwie sztuki moze komus sie przyda otoz jestem bardzo zadowolona co prawda my uzywamy pampersow tylko na noc ale wydaje mi sie ze sa bardziej chlonne i takie jakby wygodniejsze dla malego tylko kolor mi nie odpowiada jak dla chłopaka:-D a i odparzen nie mielismy :tak:

reklama
zaraz ide na spacerek to wstapimy to apteki, dzieki Tygrysku:tak::tak::tak:

prosze bardzo:tak::tak::tak:

sory ze sie wtrace ale bylam w bon prix w Udine jak bylismy na wakacjach i te rzeczy tylko tak swietnie wygladaja w katalogu kupilam tam spodnie i bluzke material do KITU porostu z bluzki zrobila sie szmata :crazy: a pralam ja w rekach bo nie wiedzialam czy zafarbuje no i nie dosc ze sie wywabil kolor to nie nadaje sie do chodzenia poprostu jeden kit i tyle... przysylaja mi katlog do domu ale ja juz nic tam wiecej nie kupie poprostu zal kasy... bo scierke do podlogi to sobie kupie za euraka a nie jak za bluzke dalam 20 euro :eek: i nawet jej nie zalozylam ale bylam wsciekla... a spodnie sie skorczyly po praniu i ledwie sie w nie wbijam:-D

hm wiesz nawet w najlepszych markach trafi sie jakis bubel:-D:-D:-Dkupujac ciuszek trzeba niestety patrzec nie tylko gdzie sie kupuje ale co sie kupuje i z jakiego materialu

Niestety w żadnej aptece w okolicy nie ma takiego :-(:-(:-(:-(

Tygrysku masz katalog Ikei??? Bo niestety ten dla Ciebie pojechal w samochodzie spowrotem do Warszawy:-(:-(:-(sorki zapomnialam wziąć od siorki...:-(:-(:-(przywiezie mi nastpenym razem, nie gniewaj się:sorry::sorry::sorry:
nie mam katalogu:-(:-(:-( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(:-(:-( ok jakoś to przeżyję :-D:-D:-D:-D

MAMY DRUGIEGO ZĄBECZKA!!!!!!!

przebił się, mam nadzieję że teraz katar da spokój Juleczce:tak::tak::tak:

i my już mamy 2 ząbka :tak::tak::tak:

ooooooooooo gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

a ja wysłałam dziadkow na spacer z malym co bym troche ogarnela ale oczywiscie zrobilam sobie najpierw kawke i bb:-D

a i chcialam wyrazic swoja opinie co do tych nowych papmersow bo dostałam az dwie sztuki moze komus sie przyda otoz jestem bardzo zadowolona co prawda my uzywamy pampersow tylko na noc ale wydaje mi sie ze sa bardziej chlonne i takie jakby wygodniejsze dla malego tylko kolor mi nie odpowiada jak dla chłopaka:-D a i odparzen nie mielismy :tak:
ja też ja tez chcę cosik dodać o tych Pampkach!!!!!!:-D:-D:-D:-D dla mnie sa super a wizualnie jeszcze bardziej super:-D:-D:-D uwielbiam Mapety:-D:-D:-D i fifi mi się barzdiej podoba w Mapetach niz w tych kotach i innych zwierzakach:-D
:-D:-D co do chłonności to nie zauważyłam różnicy pomiedzy "starymi" Pampersami a "nowymi":eek: może troszkę bardziej przy kupce ta wodnista wsiaka poza siateczke:sorry::sorry::sorry: ale ogólnie zachęcają mnie do zakupu całłego opakowania:tak::tak::tak::tak:

No to ja też dodam parę słów o tym jednym !!! pampku co mi wysłali :-D:-D

Ja dla nas to po jednorazowym użyciu :-D:-D:-D są ok. nie było odparzenia, chłonne też tak samo dobre jak "stare" pampery, wygodne, aha natomiast jest 1 minus, otóż taki, że rysunek nam nie przypadł nadto do gustu :-D:-D:-D, ale ogólna ocena jest na TAK :tak::tak: kupiła bym całą paczkę, a nie tylko 1 sztukę :-p:-D:-D:-D:-D

No to ja też dodam parę słów o tym jednym !!! pampku co mi wysłali :-D:-D

Ja dla nas to po jednorazowym użyciu :-D:-D:-D są ok. nie było odparzenia, chłonne też tak samo dobre jak "stare" pampery, wygodne, aha natomiast jest 1 minus, otóż taki, że rysunek nam nie przypadł nadto do gustu :-D:-D:-D, ale ogólna ocena jest na TAK :tak::tak: kupiła bym całą paczkę, a nie tylko 1 sztukę :-p:-D:-D:-D:-D
Edzia Ty serio dostałas tylko jednego????????????????:-D:-D:-D:-D:-Dhehhe może gdzieś drugi zagubił się w kopercie!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry