tygrysek82
Fanka BB :)
Wiem wiem co kupimy Edzi na gwiazdke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! książkę kucharską!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-):-):-):-):-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a teraz dostala mleko i chyba zasypiaWiem wiem co kupimy Edzi na gwiazdke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! książkę kucharską!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
![]()
co mi z książki jak ja 2 lewe ręce mam jeśli chodzi o gotowanie

, teraz jak jest Alan to nieraz muszę zupę gotować na raty, nie spuszczać go z oczu i wogóle, wogóle, szok 
ok ok to bieramy na osobista kucharke dla Edzinie, nie ja dziękujęco mi z książki jak ja 2 lewe ręce mam jeśli chodzi o gotowanie
![]()
, teraz jak jest Alan to nieraz muszę zupę gotować na raty, nie spuszczać go z oczu i wogóle, wogóle, szok
![]()

albo talon miesieczny na obiady w barze mlecznym

ok ok to bieramy na osobista kucharke dla Edzialbo talon miesieczny na obiady w barze mlecznym
![]()

MAMY DRUGIEGO ZĄBECZKA!!!!!!!
przebił się, mam nadzieję że teraz katar da spokój Juleczce![]()
Gratulujemyi my już mamy 2 ząbka![]()

I ja prosze osobistego kucharza , takiego mmmmmmmmhhhhh ... co by we wszystkim był dobry ... znaczy sie we wszystkich kuchniach świataok ok to bieramy na osobista kucharke dla Edzialbo talon miesieczny na obiady w barze mlecznym
![]()

MAMY DRUGIEGO ZĄBECZKA!!!!!!!
przebił się, mam nadzieję że teraz katar da spokój Juleczce![]()
GRATULACJE dla panienek:*:*i my już mamy 2 ząbka![]()

, a jak już dojechałąm do domu, ale jeszce nie doszłam do niego to znów tato po coś dzwonił,a ja Mała na rękach, 2 torby, jedna upadła i pobił sie Małej sok, cała torba w szkłach i uświniona sokiem
, w domu sjgon, bo chłopcy siedzą rano w domu i syfią, do szkoły mają dopiero na 11, normalnie zabiję ich kiedyś. Zrobiłam obiad i już trzeba było wieźć ich na tance, potem pojechać po nich, Mała usnęła wieć zostawiłam ją śpiącą na 10 minut i pojechałam,a le obudził ją kupol i jak podjechałąm pod dom, to krzyk było słychać już na podwórku. Na dodotek przed chwilą dzwoniła mama czy jestem u babci, a ja pytam a po co, no i okazało sie ze zapojmniałam o jej urodzinach

. Madzia ciągle wszędzie włazi i odrywa listwy przypodłogowe. Mam wszystkiego dość
aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa
U mnie jajecznica na obiad nie przeszłaby(jesli chodzi o mężowego)![]()
Zjadłby napewno, ale pewnie by coś mamrotał, że co to za obiadek jak nie ma mięska
Całe szczęscie jak mi się nie chce, to on coś upichci, i tak się jakoś dzielimy zajęciami:-)
Bo ja chodziłam jak skończyłam 9 miesięcy, a pierwszego ząbka miałam dopiero zaraz przed roczkiem