reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć,
nasza nocka fatalna. Chyba jedna z najgorszych w ogóle. Masakra.

:-D:-D:-D:-D

Dużo to Was nie musiałam nadrabiać.
Chciałam napisać o objawach ząkowania ale Cyprysiowa by mi zmyła głowe za to:-)
Napiszę , że później jedziemy na zakupki (pileuszki itd.) a teraz lenimy się .
Wczoraj byłam u lekarza i dostałam te same leki i jeszcze 2 miesiące się leczę na deprechę a potem odstawiamy i powinnam być zdrowa:yes:

Pozdrawiam

Super. Oby jak najszybciej deprecha sobie poszła.

Jutro pierwszy dzień jesieni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Wiem i nie tyle jesień mnie smuci co zbliżające się wielkimi krokami zima...

Zaraz zasadze Ci kopa w pupę:-D

Zobacz jakie fajne rzeczy mają w bonprixie:
Sklep internetowy bon prix - Spódnice - Spódnica..

Musisz chyba konto założyć:-)

Fajne, ale cen rewelacyjnych to tam nie ma.

Witajcie
Dawno mnie tutaj nie było :-(, ale jakoś nie mam weny.
Byłam dzisiaj z małym na badaniu krwi, był bardzo dzielny i nie plakał mimo to, że pani pobierała mu baaaaardzo długo krew :wściekła/y:. Zawsze krewka leci mu pięknie i w kilka sekunt jest cała probówka a dzisiaj pani o dziwo leciała baaardzo powoli i na koncu się juz skrzepła :no:.
W sobote wreszcie kupiłam puta na wesele i biżuterie. chciałam sobie kupic jakies na jesien ale nic ciekawego nie było a muszę kupic, bo moze już są beeee.
Wczoraj Mateuszek miał imieninki :tak:. Dostał prezenty nawet. Kurteczkę, bluzę, buciki, zabawkę grającą, kocuszki z fisher price. Małego meczy nadal ten ząbek. Już jest prawie na wierzchu i jeszcze się nie wybił.
Jutro idziemy do księdza na "pogadanke" :no: -juz sie denerwuje.:eek:

Dzień doberek...u nas na szczęście nocka w miarę ok...wczoraj "odkurzyłam":-D nawilżacz powietrza w ktory wkropilam kilka kropelek olejku eukaliptusowego i Jula spala spokojniej, mogla oddychac...dzisiaj katarek ma mniejszy ale jeszcze jest...ząb juz prawie na wierzchu:tak::tak::tak:
Przez ten katar jutro nie pojdziemy na basen:-(:-(:-(:-(ale odrobimy to w ktorys weekend:-D:-D:-D
Ja powoli tez wracam do zdrowia, tylko jeszcze nos mam zapchany ale jakos daje rade...

Aaaa i chcialam Wam pochwalić się Jula zaczyna raczkować..późno to późno ale zaczyna:-D:-D:-D:-D

Dobra tyle o nas...teraz pora na zaległości...

Agacia pokaż buciki i świecidełka!!!!

Mamusia jak Karolinka???

Co do wizyty u Tygryska to ja bylam pierwsza, wiec Marzycielko musisz wybaczyć i wpuścić mnie w kolejkę:-D:-D:-Dprawda ze bylam pierwsza????:laugh2::laugh2::laugh2:

I juz nie wiem co mialam napisac...czytam dalej

Dzień doberek...u nas na szczęście nocka w miarę ok...wczoraj "odkurzyłam":-D nawilżacz powietrza w ktory wkropilam kilka kropelek olejku eukaliptusowego i Jula spala spokojniej, mogla oddychac...dzisiaj katarek ma mniejszy ale jeszcze jest...ząb juz prawie na wierzchu:tak::tak::tak:

Mamusia jak Karolinka???
u nas juz lepiej, zab na wierzchu, ale w nocy tak mocna plakal o 2, ze nie widzielismy co z nia zrobic

Przez ten katar jutro nie pojdziemy na basen:-(:-(:-(:-(ale odrobimy to w ktorys weekend:-D:-D:-D
Ja powoli tez wracam do zdrowia, tylko jeszcze nos mam zapchany ale jakos daje rade...

Aaaa i chcialam Wam pochwalić się Jula zaczyna raczkować..późno to późno ale zaczyna:-D:-D:-D:-D

Dobra tyle o nas...teraz pora na zaległości...

Agacia pokaż buciki i świecidełka!!!!

Mamusia jak Karolinka???

Co do wizyty u Tygryska to ja bylam pierwsza, wiec Marzycielko musisz wybaczyć i wpuścić mnie w kolejkę:-D:-D:-Dprawda ze bylam pierwsza????:laugh2::laugh2::laugh2:

I juz nie wiem co mialam napisac...czytam dalej
Oj tak tak Madzienka była pierwsza , już sobie zaklepała przed wakacjami hihihihi:-D:-D:-D:-D
a co do olejku eukaliptusowego to ja robie podobnie gdy ktoś w domku chory i męczy się z katarkiem:tak::tak: tylko ja podaje olejek herbaciany działa cuda!!!!! :tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry