reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć :-)
U nas nocka to prawdziwy koszmar, Bartek budził się co chwilę z płaczem :-( sama nie wiem dlaczego :no: może te cholrne zęby?
No w każdym razie jestem mega nie wyspana :confused2: teraz popijam kawę i mam nadzieję że postawi mnie ona na nogi. I na ciasto sobie pozwoliłam :zawstydzona/y: i tak w poniedziałek planuję zacząć dietę kopenhadzką więc co mi tam :-p

Ollcia jak sobie bartek poradził ze smoczkiem trójprzepływowym?

nie bardzo :sorry: tzn wiesz, bo my normalnie z trójprzepływowego jemy kaszkę na tej największej dziurce, a mleko dałam mu na najmniejszej, ale i tak za szybko mu leciało i nie nadążał łykać, w końcu się wkurzył i połowę zostawił :sorry:
a dzisiaj chyba też nigdzie tego smoczna nie dostaniemy bo jest święto :confused2:

Marzycielko idź jak najszybciej, bo jak to to faktycznie zapalenie to mogą was do szpitala wtrącić.

no co Ty :szok:

Dlaczego??
Przecież to się roztworami leczy:-(

Marzycielko, my jakiś czas temu mieliśmy okropne pleśniawki, po prostu masakra. Nasza lekarka kazała nam smarować na przemian Aphtinem i Nystatyną. Zeszło, a po jakimś czasie wróciło i smarowaliśmy takim syropkiem Fluconazole, super szybko zadziałał i od tego czasu jest spokój ( on jest chyba do picia, ale my mieliśmy tylko lekko smarować język i policzki )

reklama
Witam i ja
U nas nocka ok, ale taka jakaś rozlazła jestem:eek:
Wstaliśmy, pojedliśmy, chłopaki oglądają jakiś film przygodowy na canal +, a ja siedzę nawet nie ubrana jeszcze, tylko w koszuli i myślę co by tu dzisiaj robić:sorry:

Dlaczego??
Przecież to się roztworami leczy:-(
Ja słyszałam,ze to nawet najlepiej dziecka moczem schodzi.....mojej kolezanki córeczka ma teraz 6 miesiecy i tez miała i jak mała sie zsiusiała do nocniczka to ona jej pielsuzke moczyła w tym moczu i na jezyczek.....seszło szybciej niz po jakis specyfikach.....:tak::tak::tak:
Witam i ja
U nas nocka ok, ale taka jakaś rozlazła jestem:eek:
Wstaliśmy, pojedliśmy, chłopaki oglądają jakiś film przygodowy na canal +, a ja siedzę nawet nie ubrana jeszcze, tylko w koszuli i myślę co by tu dzisiaj robić:sorry:
aj znajac Ciebie Bliżniaczku to wymyślisz cosik fajnego dla dzieciaków i siebie na spedzenie miłego dnia:-)
my dzisiaj do kina idziemy z mężusiem, a Bartek zostaje u moich rodziców :tak:
Zazdrościmy.....my mamy biletów 6....dwa do wykorzystania do 31 grudnia i juz rok leza a my nadal nigdzie nie bylismy.....a 4 nasteone do 30 kwietnia.....:sorry::sorry::sorry:moze dojedziemy....:eek:

A u nas nocka ok.....to znaczy bywały gorsze.....mała obudziła się tylko o 4 na herbatke,bo cosik sie ostatnio meczy..... i slini przeraźliwie.....niech to co ma wkoncu wychodzi....

A ja wkurzona jakby to była ostatnio nowosc....wyobraźcie sobie ,ze moj GAMOŃ!!!!!!!!!! wczoraj po pracy koncyzł o 22 pojechał z kumplami na piwko ok jeszcze to przezyłam.....ale...... wracajac stwierdził,ze nie bedzie budził małej i poszedł spac do mamusi.....no i do teraz go nie ma......no kuźwa.....zrobił sobie wolne od obowiązków....pewnie spi w najlepsze..... a jeszcze lepsze to to,ze mi o tym nie napisała budze sie o 4 jego nie ma.....o 8 dzwoni tesciowa, ze Kamil jest u niej...bo pewnie sie martwie...:wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::crazy::crazy::crazy: przeciez go zjade jak psa.....udusze i zamkne na balkonie.......

A ja wkurzona jakby to była ostatnio nowosc....wyobraźcie sobie ,ze moj GAMOŃ!!!!!!!!!! wczoraj po pracy koncyzł o 22 pojechał z kumplami na piwko ok jeszcze to przezyłam.....ale...... wracajac stwierdził,ze nie bedzie budził małej i poszedł spac do mamusi.....no i do teraz go nie ma......no kuźwa.....zrobił sobie wolne od obowiązków....pewnie spi w najlepsze..... a jeszcze lepsze to to,ze mi o tym nie napisała budze sie o 4 jego nie ma.....o 8 dzwoni tesciowa, ze Kamil jest u niej...bo pewnie sie martwie...:wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::crazy::crazy::crazy: przeciez go zjade jak psa.....udusze i zamkne na balkonie.......

:eek::eek::eek: no, przynajmniej mógł dać Ci znać :eek:

witam;-)

oj ja bym mu pokazala:wściekła/y::wściekła/y:

ja dzisiaj chyba w krzakorkach troche posiedze:sorry: ale narazie z kawka:-D jakis taki dziwny dzien mam niby wszystko oki ale jakos ak troche dolek i wlasciwie bez powodu:sorry:

reklama
Witajcie kochane:tak:My już od siódmej nie śpimy ale dopiero teraz mam trochę czasu na kompa bo wcześniej opanowywałam histerię starszej córki:wściekła/y:
Madzienko mam nadzieję że Twój mężyk jednak dostanie się bez problemów na NFZ na operację i że te wszystkie choroby wkońcu Was opuszczą.
Marzycielko u nas pleśniawki zeszły po samym aftinie i dzięki bogu juz więcej nie powróciły.
Kana masz rację zamknij na balkonie i jeszcze przez cały dzień jeśc nie daj:tak::-D
A ja się zabieram za robienie obiadu bo dzisiaj mamy gości imieninowych.

Miłego dnia dziewczynki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry