reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
kokusia wszystkiego najlepszego dla mezulka:tak::tak:
Podpinam sie pod zyczonka...

Nio i dziewczyny jak ja mam sie tutaj z tymi ludzmi nie denerwowac...przeciez to chocbym chciała sie nie da....... o 12 ide na obiad do kumpeli naszej,o miala remoncik i nas zaprosiła.....jak niewróci do tego czasu ide sam....w du...go mam.....najpierw chciałam pisac do jego siostry ,zeby go obudziła ale niech sobie spi....bedzie sam bez obiadu bez niczego,bo kompa tez rozmontuje i telewizor.....:wściekła/y::cool2::cool2::cool:

Podpinam sie pod zyczonka...

Nio i dziewczyny jak ja mam sie tutaj z tymi ludzmi nie denerwowac...przeciez to chocbym chciała sie nie da....... o 12 ide na obiad do kumpeli naszej,o miala remoncik i nas zaprosiła.....jak niewróci do tego czasu ide sam....w du...go mam.....najpierw chciałam pisac do jego siostry ,zeby go obudziła ale niech sobie spi....bedzie sam bez obiadu bez niczego,bo kompa tez rozmontuje i telewizor.....:wściekła/y::cool2::cool2::cool:

i bardzo dobrze kanus idz na ten obiad odstresuj sie tylko nie mysl czasem o nim:crazy: izostaw go bez obiadu:tak: ale na moje to i tak nic nie da tak to juz jest z tymi naszymi chlopami:no: chociaz moj odpukac ie wywinal mi jeszcze takiego numeru

moj inteligentny brat zostawil na noc samochod przed domem OTWARTY to jest jednak glupek dobrze jeszcze ze nie z kluczykami :-D boze co za idiota zawsze z czyms wyskoczy co chwile gubi klucze i wszyscy musza szukac a on sobie siedzi przed kompem bo przeciez tatus ma do samochodu zapasowe z pracy od szafki zgubil wzial zapasowe potemznalaz tamte ale zapasowych nie oddal i jak zgubi to wszystkie :-D

moj inteligentny brat zostawil na noc samochod przed domem OTWARTY to jest jednak glupek dobrze jeszcze ze nie z kluczykami :-D boze co za idiota zawsze z czyms wyskoczy co chwile gubi klucze i wszyscy musza szukac a on sobie siedzi przed kompem bo przeciez tatus ma do samochodu zapasowe z pracy od szafki zgubil wzial zapasowe potemznalaz tamte ale zapasowych nie oddal i jak zgubi to wszystkie :-D
oj Dagula......dobrze,ze moj brat nie ma auta,bo pownie zostawilby gdzies i nie wiedzial gdzie.....
Kiedys wrzucil klucze do smietnika...razem ze smieciami....i wyobraz sobie,ze wchodzil po nie....ale nie znalazl....a ja sikalam serio stalam i sikalam,ze smiechu.....:-D:-D:-D:-p

wiecie co moje dziecko sie mnie wogole nie slucha a wczoraj dobieral sie do dvd maz dosadnym tonem powiedzial ze nie wolno maly mina niewiniatka paluszki do buzi sikalam z nie go taka fajna mine mial ale od tego czasu ani razu juz nie podzedl :sorry:

chcialam siedziec w krzakorach a caly czas pisze:-D

a gdzie jest tygrys:eek:

reklama
Hej

Pierwsza :szok:

U nas nocka nienajlepsza :-(, Mati budził się często i jęczał prez sen :-(
O 7:00 juz wstalismy.

Ollcia jak sobie bartek poradził ze smoczkiem trójprzepływowym?

Madzienko trzymam kciuki, żeby znalazło się miejsce dla męża i operacja jednak odbyła sie na kase chorych.
Mamusiu a Ty z tym kolanem w kolejce czekasz czy juz zrezygnowałaś?
ja mialam usg kolana w sierpniu, wiec na NFZ juz do konca roku miejsc niema, sa dopiero w styczniu
Też bym chętnie poszła, bo ostatnio byłam rok temu:zawstydzona/y:
Ollcia, udanego wyjścia i ciekawego seansu
i ja juz nie pamietam kiedy bylam
jak bylismy sami o chodzilismy co drugi tydzien
Ja słyszałam,ze to nawet najlepiej dziecka moczem schodzi.....mojej kolezanki córeczka ma teraz 6 miesiecy i tez miała i jak mała sie zsiusiała do nocniczka to ona jej pielsuzke moczyła w tym moczu i na jezyczek.....seszło szybciej niz po jakis specyfikach.....:tak::tak::tak:

aj znajac Ciebie Bliżniaczku to wymyślisz cosik fajnego dla dzieciaków i siebie na spedzenie miłego dnia:-)
Zazdrościmy.....my mamy biletów 6....dwa do wykorzystania do 31 grudnia i juz rok leza a my nadal nigdzie nie bylismy.....a 4 nasteone do 30 kwietnia.....:sorry::sorry::sorry:moze dojedziemy....:eek:

A u nas nocka ok.....to znaczy bywały gorsze.....mała obudziła się tylko o 4 na herbatke,bo cosik sie ostatnio meczy..... i slini przeraźliwie.....niech to co ma wkoncu wychodzi....

A ja wkurzona jakby to była ostatnio nowosc....wyobraźcie sobie ,ze moj GAMOŃ!!!!!!!!!! wczoraj po pracy koncyzł o 22 pojechał z kumplami na piwko ok jeszcze to przezyłam.....ale...... wracajac stwierdził,ze nie bedzie budził małej i poszedł spac do mamusi.....no i do teraz go nie ma......no kuźwa.....zrobił sobie wolne od obowiązków....pewnie spi w najlepsze..... a jeszcze lepsze to to,ze mi o tym nie napisała budze sie o 4 jego nie ma.....o 8 dzwoni tesciowa, ze Kamil jest u niej...bo pewnie sie martwie...:wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::crazy::crazy::crazy: przeciez go zjade jak psa.....udusze i zamkne na balkonie.......
udusilabym twojego amo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

100 latek dla mezulka kokusi
:tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry