reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A ja myslalam, ze 4 z Aventu ma wieksza dziurke niz trojprzeplywowy. Tak mi szwagierka mowila ostatnio. My mamy trojprzeplyowy, ale Filip pije z niego od 3 miesiaca i nie zuwazylam, zeby za szybko mu lecialo;-)
I oczywiscie wspolczuje nocki. Niestety taki juz nas los:-(

4 z aventu ma cztery malutkie dziurki, a ta w trójprzepływowym jednak jest większa... a Filipek do jakiego czasu pił z piersi? Bo Bartek do 8 miesiąca, więc później jak przeszliśmy na butelkę to wolał z takich mniejszych dziurek, pewnie z przyzwyczajenia bo z piersi jednak trzeba mocniej pociągnąć. Kaszkę normalnie pije z trójprzepływowego, ale mleko jakoś za szybko mu leci.

Cześć wszystkim :)
Kanusia - głowa do góry, precz depresji! A mężowego to faktycznie bym przechrzciła :wściekła/y:

Madzienka - zdróweczka dla Juleńki!!!

ollcia - oj zazdroszczę kina. Kiedy my się w końcu wybierzemy gdzies to ja nie wiem...

A my dzisiaj, mimo że święto, to pracowicie spędziliśmy dzień. Mężowy dokończył malowanie sypialni, a popołudniu położyliśmy panele. I robi sie powoli tak, jak sobie wymarzyłam :tak: Ale teraz padamy oboje na pysio ;-)

cześć mamuśki
pamiętacie mnie jeszcze??? przepraszam ze ostatnio tak zadko do was zaglądam:-( posypało mi się troszkę... mimo tego ze nie juz nie pracuję problemów z była szefową siąg dalszy... a i jakoś czasu na wszystko mi brakuje... powoli szykuje się do roczku Nusi, ząbków na razie więcej nie ma, malutka zaczęła w końcu ładnie przybierać na wadze z czego bardzo się ciesze bo oznacza to ze zwalcza anemie :tak:
gorące buziaki dla wszystkich

hey

Wróciliśmy od moich rodziców.:-)
Byliśmy też na obiedzie u dziadków M.
Teraz M. wykapał Młoda , ubiera ją i zaraz będzie jej czytał na Dobranoc.
A ja byłam dzisiaj na USG Tarczycy i chyba jest ok ale jeszcze nie wiem.
Musze poczytac w necie.

sawka a co się dzieje??

reklama
Dzień dobry poniedziałkowo

Sawka, fajnie ze sie odezwałaś, pisz częściej, ostatnio myślałam o tym co tam u Ciebie. Dobrze, że Lenusia zaczęła przybierac, przynajmniej jeden problem mniej. Jesteś w Polsce czy już u męża?

Marzycielko, fajnie że wczorajszy dzień udany

A ja dzisiaj strasznie niewyspana i chyba też sobie zaraz zaserwuję kawkę:sorry:, poszłam spac o 00:30, a po 7 trzeba było wstac do pracy i nawet Madzi rano nie pożegnałam, bo jeszcze sobie smacznie spała jak wychodziłam:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry