witam z kawką i zakatarzonym synkiem:-(
no i niestety musimy przetrwac pobudki a zeby kiedys wkoncu wyjda
mezus napewno ucieszyl sie z tortu;-) no i udanego wieczoru a 2012 bardzo polecam świetny film
mam nadzieje ze wyniki dobre
a my wrocilismy wczraj dopiero o 23.30 pierwszy raz tak pozno od kiedy maly sie urodzil
ale wiedzialam ze spi dlatego tak sobie pozwolilismy
maly zakatarzony i trohe kaszle ale w nocy spal spokojnie ide z nim dzis do lekarza no i ja do detysty
kochanie kazdemu czasem puszczaja nerwyWitam mamuski
u mnie dzisiaj nocka do du....y, mala budzi sie co dwie godziny w nocy, juz przestalam wierzyc ze te zeby kiedys wyjda, mam dosc, dzisiaj w nocy pierwszy raz na nia krzyklam, teraz mnie to meczy ze mi nerwy puscily
, az sie boje kolejnych nocy
![]()
no i niestety musimy przetrwac pobudki a zeby kiedys wkoncu wyjda
super ze moglas sie troche zrelaksowacHej i ja się witamdawno sie nie odzywałam gdyż w weekend nie bylo nas w domu teraz mężuś miał wolne więc tylko podczytywałam hehehhe
kurde kobity tak czytam o Waszych dzisiejszych wyjściach bez dzidzi to i ja się pochwale że w sobotę poszliśmy sami bez filipka wieczorem do kawiarnio-pubu
kolega A. otworzył knajpe i zaszaleliśmy Fifi został z teściami a My wróciliśmy dopiero o 24
ale tak było fajnie i tak sie odstresowałam
co do obiecanego dla mężusia tortu to oczywiście upiekłam sama !!!!!!!!! może to nie był taki typowy tort ale w tortownicy hehhe i przełozony kremem budyniowym i masą tofi
![]()
Z nowości jeszcze Fiifi mi sie smarka , cały czas leci z noska ech ......... wlaśnie wróciłąm z apteki i kupiłam olbas i pulmex więc dzis zrobie kapiel z olejkiem i wysmaruje mascią na noc mam nadzieje ze pomorze :--
-( chcialam troszke olejku wkroplic do nawilzacza ale mam w mieszkaniu zbyt dużą wilgotność i nie mogę go używać
wygrzebałąm z pudeł taki kominek do aromatoterapi ( jeny jakie trudne słowo
) i teraz wdychamy to paskudztwo
kurcze za nic nie da sobie noska frida wyczyścić:-
-(
nie wiem co napisać ............... może mi się później cosik przypomni. AAAAAAAAA wiem!!!!! strasznie chce też obejrzec 2012 ale do kina nie idziemy wiec robimy w piatek ze znajomymi u nas wieczor kinowy heheh:-)
mezus napewno ucieszyl sie z tortu;-) no i udanego wieczoru a 2012 bardzo polecam świetny film
super ze mala przybrala na wadze no i przykro mi z powodu problemow z szefowa:-(cześć mamuśki
pamiętacie mnie jeszcze??? przepraszam ze ostatnio tak zadko do was zaglądam:-( posypało mi się troszkę... mimo tego ze nie juz nie pracuję problemów z była szefową siąg dalszy... a i jakoś czasu na wszystko mi brakuje... powoli szykuje się do roczku Nusi, ząbków na razie więcej nie ma, malutka zaczęła w końcu ładnie przybierać na wadze z czego bardzo się ciesze bo oznacza to ze zwalcza anemie
gorące buziaki dla wszystkich
hey
Wróciliśmy od moich rodziców.:-)
Byliśmy też na obiedzie u dziadków M.
Teraz M. wykapał Młoda , ubiera ją i zaraz będzie jej czytał na Dobranoc.
A ja byłam dzisiaj na USG Tarczycy i chyba jest ok ale jeszcze nie wiem.
Musze poczytac w necie.
sawka a co się dzieje??
mam nadzieje ze wyniki dobre

a my wrocilismy wczraj dopiero o 23.30 pierwszy raz tak pozno od kiedy maly sie urodzil

ale wiedzialam ze spi dlatego tak sobie pozwolilismy
maly zakatarzony i trohe kaszle ale w nocy spal spokojnie ide z nim dzis do lekarza no i ja do detysty

, mam dosc, dzisiaj w nocy pierwszy raz na nia krzyklam, teraz mnie to meczy ze mi nerwy puscily
kolega A. otworzył knajpe i zaszaleliśmy Fifi został z teściami a My wróciliśmy dopiero o 24 
wygrzebałąm z pudeł taki kominek do aromatoterapi ( jeny jakie trudne słowo