reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam z kawką i zakatarzonym synkiem:-(

Witam mamuski

u mnie dzisiaj nocka do du....y, mala budzi sie co dwie godziny w nocy, juz przestalam wierzyc ze te zeby kiedys wyjda:wściekła/y::no:, mam dosc, dzisiaj w nocy pierwszy raz na nia krzyklam, teraz mnie to meczy ze mi nerwy puscily:zawstydzona/y:, az sie boje kolejnych nocy:no:
kochanie kazdemu czasem puszczaja nerwy :zawstydzona/y: no i niestety musimy przetrwac pobudki a zeby kiedys wkoncu wyjda:sorry:
Hej i ja się witam:tak: dawno sie nie odzywałam gdyż w weekend nie bylo nas w domu teraz mężuś miał wolne więc tylko podczytywałam hehehhe:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kurde kobity tak czytam o Waszych dzisiejszych wyjściach bez dzidzi to i ja się pochwale że w sobotę poszliśmy sami bez filipka wieczorem do kawiarnio-pubu :-D kolega A. otworzył knajpe i zaszaleliśmy Fifi został z teściami a My wróciliśmy dopiero o 24 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p ale tak było fajnie i tak sie odstresowałam:-p:-p:-p co do obiecanego dla mężusia tortu to oczywiście upiekłam sama !!!!!!!!! może to nie był taki typowy tort ale w tortownicy hehhe i przełozony kremem budyniowym i masą tofi:tak::tak:
Z nowości jeszcze Fiifi mi sie smarka , cały czas leci z noska ech ......... wlaśnie wróciłąm z apteki i kupiłam olbas i pulmex więc dzis zrobie kapiel z olejkiem i wysmaruje mascią na noc mam nadzieje ze pomorze :-(:-(:-( chcialam troszke olejku wkroplic do nawilzacza ale mam w mieszkaniu zbyt dużą wilgotność i nie mogę go używać:eek: wygrzebałąm z pudeł taki kominek do aromatoterapi ( jeny jakie trudne słowo:eek:) i teraz wdychamy to paskudztwo:confused2::confused2: kurcze za nic nie da sobie noska frida wyczyścić:-(:-(
nie wiem co napisać ............... może mi się później cosik przypomni. AAAAAAAAA wiem!!!!! strasznie chce też obejrzec 2012 ale do kina nie idziemy wiec robimy w piatek ze znajomymi u nas wieczor kinowy heheh:-)
super ze moglas sie troche zrelaksowac:tak:mezus napewno ucieszyl sie z tortu;-) no i udanego wieczoru a 2012 bardzo polecam świetny film:tak:
cześć mamuśki
pamiętacie mnie jeszcze??? przepraszam ze ostatnio tak zadko do was zaglądam:-( posypało mi się troszkę... mimo tego ze nie juz nie pracuję problemów z była szefową siąg dalszy... a i jakoś czasu na wszystko mi brakuje... powoli szykuje się do roczku Nusi, ząbków na razie więcej nie ma, malutka zaczęła w końcu ładnie przybierać na wadze z czego bardzo się ciesze bo oznacza to ze zwalcza anemie :tak:
gorące buziaki dla wszystkich
super ze mala przybrala na wadze no i przykro mi z powodu problemow z szefowa:-(
hey

Wróciliśmy od moich rodziców.:-)
Byliśmy też na obiedzie u dziadków M.
Teraz M. wykapał Młoda , ubiera ją i zaraz będzie jej czytał na Dobranoc.
A ja byłam dzisiaj na USG Tarczycy i chyba jest ok ale jeszcze nie wiem.
Musze poczytac w necie.

sawka a co się dzieje??

mam nadzieje ze wyniki dobre:tak:

a my wrocilismy wczraj dopiero o 23.30 pierwszy raz tak pozno od kiedy maly sie urodzil:szok::zawstydzona/y: ale wiedzialam ze spi dlatego tak sobie pozwolilismy:tak:

maly zakatarzony i trohe kaszle ale w nocy spal spokojnie ide z nim dzis do lekarza no i ja do detysty:baffled:

reklama
Zdrówka dla wszystkich chorujących maluszków, oby katarki, kaszelki i inne takie poszły szybko precz.

U nas nocka trochę lepsza, były może 3 pobudki, takie chwilkowe. No a pobudka o 7 niestety, obudził nas budzik mężusia. Dzisiaj ma egzamin przed urzędem górniczym.

aaaa, zapomniałabym, dostałam na maila gazetkę z tesco, obejrzyjcie sobie zabawki, są fajne promocje, my się chyba wybierzemy http://www1.tesco.pl/promocje/gazetki/wyprz-37_31645769/index.php

Ostatnia edycja:
olcia powodzenia dla meza na egzaminie:tak:

Kacper ma limo kolo oka:sorry: wczoraj stal przy ławie nogi mu sie rozjechaly i walnal w kant ale byl ryk terazmi sie przypomnialo bo znowu przy lawie kombinuje ide u dzis kupic buciki jakies do domu bo juz ladnie chodzi za jedna roczke to kupie mu te usztywniane bo ja mam wszedzie albo panele albo gumolit i wtey mu te nogi sie rozchodza i szpagaty robi:-D

a gazetke juz widzialam tego misia chcemy malemu kupic i ta kolejke drewniana czy co to tam jest mezowy juz od dana mi o tym mowil a ja nigdy takiego czegos nie widzialam w na wspolnej mieli taka :)

reklama
aaaa, zapomniałabym, dostałam na maila gazetkę z tesco, obejrzyjcie sobie zabawki, są fajne promocje, my się chyba wybierzemy Gazetki Tesco - Tesco (Polska) Sp. z o.o.

Olcia to prawda część zabawek jest naprawdę tańsza, a w tesco jeszcze zawsze przed Mikolajem i Gwiazdka jest akcja zabawki sa tansze o 20% (chyba z tego co pamietam)tylko na zakupy trzeba przyjechac w nocy:-D:-D:-D:-Djesli macie tesco 24H czynne

Witajcie, my dalej kurujemy sie...Pawel pojechal na konsultacje z kolanem i zobaczymy co dalej, teraz musi zaszczepic sie na zoltaczke bo bez tego operacji na pewno nie zrobią:-(:-(:-(

Znikam bo Jula wyrywa mi klawiature....

Buziaczki dla dzisiaj świętujących!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry