Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratulacjewłaśnie odkryłam że wyszedł nam szósty ząbek![]()

Dzień dobry poniedziałkowo
oj Blizniaki Ty nasza zakręcona mamuśko ale się z Ciebie usmiałam bo u nas dopiero czwartek
Zdróweczka dla Kacperkawitam z kawką i zakatarzonym synkiem:-(
maly zakatarzony i trohe kaszle ale w nocy spal spokojnie ide z nim dzis do lekarza no i ja do detysty![]()

STO LATEK KOCHANI100 latek dla Inanki, Jaska i Zosi
ja dostaję gazetki na początku tygodnia i dzisiaj mam zamiar odwiedzic tesco w wiadomym celuaaaa, zapomniałabym, dostałam na maila gazetkę z tesco, obejrzyjcie sobie zabawki, są fajne promocje, my się chyba wybierzemy Gazetki Tesco - Tesco (Polska) Sp. z o.o.

gratulacjewłaśnie odkryłam że wyszedł nam szósty ząbek![]()
No a u nas chyba wybija sie lewa dwójka. Mały mi spi w nocy źle :-(, popłakuje i jęczy, wkłada wszystko do buźki i płacze przy tym jak posmaruje mi zelem to chwila spokoju jest , nie chce nic jeść, wczoraj był o jednej butelce mleka tylko :-(dzięki
od połowy sierpnia były cały czas dwa i jak się w paździrniku zaczęły sypać to jeden za drugim.
, dobrze mu tak 
STO LAT100 latek dla Inanki, Jaska i Zosi
właśnie odkryłam że wyszedł nam szósty ząbek![]()
Gratuluję, ząbki wychodzą Wam jak grzybki po deszczu;-)od połowy sierpnia były cały czas dwa i jak się w paździrniku zaczęły sypać to jeden za drugim.
oj Blizniaki Ty nasza zakręcona mamuśko ale się z Ciebie usmiałam bo u nas dopiero czwartek
![]()

, serio myślałam że poniedziałek, bo wczoraj było wolne i dzisiaj w pracy odpaliłam kompa i witam się poniedziałkowo

Nawet bardzo dobrze, kara musi bycKanuś jeszzce tylko słówko do Ciebie. Mój mąż we wtorek zrobił to samo co Twój. Pojechał po pracy do swojego brata w jakimś interesie i tak coś załawiali że się spił i spał u mamy. No tylko, że ja o tym wiedziałam, a na drugi dzien nie miał odwagi do mnie zadzwonic a dochodził do siebie po tym zalatwianiu interesów do godz 13:00, dobrze mu tak
![]()
Wydaje mi sie ale nie jestem pewna:"Słuchacz nie jest zainteresowany jakimś konkretnym słownictwem, preferuje uczyć się nowych słów, które spotka w ćwiczeniach."
mąż z Tusię reperują łóżko bo znowu się połamało i tym razem wcale nie znaszej winy tylko Tusi bo sobie trampolinę zrobiła.
na biedne dziecko winę zwalają 

kochane matki polki, prosze was o pomoc!!!!!!!!!
czy to zdanie jest poprawne?????????bo jakos mi sie nie podoba:-(
wylazic z krzakow, bo mamusia potrzebuje pomocy:-)
"Słuchacz nie jest zainteresowany jakimś konkretnym słownictwem, preferuje uczyć się nowych słów, które spotka w ćwiczeniach."
a nie ładniej by było "uczenie się nowych słów napotkanych w cwiczeniach"?kochane matki polki, prosze was o pomoc!!!!!!!!!
czy to zdanie jest poprawne?????????bo jakos mi sie nie podoba:-(
wylazic z krzakow, bo mamusia potrzebuje pomocy:-)
"Słuchacz nie jest zainteresowany jakimś konkretnym słownictwem, preferuje uczyć się nowych słów, które spotka w ćwiczeniach."