reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
w ogóle to nam się laptop zepsuł, tzn. dysk jest uszkodzony i będziemy musieli go oddać do serwisu. Dlatego musimy gdzieś wszystko pozgrywać co na nim mamy i licytuję w tej chwili dysk zewnętrzny 250 GB. Trzymajcie kciuki ;-)

Dzień dobry poniedziałkowo
:-Doj Blizniaki Ty nasza zakręcona mamuśko ale się z Ciebie usmiałam bo u nas dopiero czwartek:tak:

witam z kawką i zakatarzonym synkiem:-(
maly zakatarzony i trohe kaszle ale w nocy spal spokojnie ide z nim dzis do lekarza no i ja do detysty:baffled:
Zdróweczka dla Kacperka:tak:

100 latek dla Inanki, Jaska i Zosi
STO LATEK KOCHANI

aaaa, zapomniałabym, dostałam na maila gazetkę z tesco, obejrzyjcie sobie zabawki, są fajne promocje, my się chyba wybierzemy Gazetki Tesco - Tesco (Polska) Sp. z o.o.
ja dostaję gazetki na początku tygodnia i dzisiaj mam zamiar odwiedzic tesco w wiadomym celu:tak:

właśnie odkryłam że wyszedł nam szósty ząbek :tak::tak:
gratulacje

A tak wogóle to witamy się czwartkowo. Właśnie uspałam Groszka a mąż z Tusię reperują łóżko bo znowu się połamało i tym razem wcale nie znaszej winy tylko Tusi bo sobie trampolinę zrobiła.
Czekam właśnie na mamę i zostawiamy dziewczynki z babcią i ruszamy na zakupy korzystając z okazji że Marcin musi zwolnienie zawiezc do pracy

dzięki :tak:

od połowy sierpnia były cały czas dwa i jak się w paździrniku zaczęły sypać to jeden za drugim.
No a u nas chyba wybija sie lewa dwójka. Mały mi spi w nocy źle :-(, popłakuje i jęczy, wkłada wszystko do buźki i płacze przy tym jak posmaruje mi zelem to chwila spokoju jest , nie chce nic jeść, wczoraj był o jednej butelce mleka tylko :-(

Kanuś jeszzce tylko słówko do Ciebie. Mój mąż we wtorek zrobił to samo co Twój. Pojechał po pracy do swojego brata w jakimś interesie i tak coś załawiali że się spił i spał u mamy. No tylko, że ja o tym wiedziałam, a na drugi dzien nie miał odwagi do mnie zadzwonic a dochodził do siebie po tym zalatwianiu interesów do godz 13:00 :rofl2:, dobrze mu tak :rofl2:

kochane matki polki, prosze was o pomoc!!!!!!!!!
czy to zdanie jest poprawne?????????bo jakos mi sie nie podoba:-(
wylazic z krzakow, bo mamusia potrzebuje pomocy:-)

"Słuchacz nie jest zainteresowany jakimś konkretnym słownictwem, preferuje uczyć się nowych słów, które spotka w ćwiczeniach."

100 latek dla Inanki, Jaska i Zosi
STO LAT

właśnie odkryłam że wyszedł nam szósty ząbek :tak::tak:

od połowy sierpnia były cały czas dwa i jak się w paździrniku zaczęły sypać to jeden za drugim.
Gratuluję, ząbki wychodzą Wam jak grzybki po deszczu;-)

:-Doj Blizniaki Ty nasza zakręcona mamuśko ale się z Ciebie usmiałam bo u nas dopiero czwartek:tak:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, serio myślałam że poniedziałek, bo wczoraj było wolne i dzisiaj w pracy odpaliłam kompa i witam się poniedziałkowo:zawstydzona/y:
A Ty już kochana na dziewczyny nie zganiaj, naruszyliście konstrukcję łózka, to sie znów zepsuła, przez Was:-D:szok::-D

Kanuś jeszzce tylko słówko do Ciebie. Mój mąż we wtorek zrobił to samo co Twój. Pojechał po pracy do swojego brata w jakimś interesie i tak coś załawiali że się spił i spał u mamy. No tylko, że ja o tym wiedziałam, a na drugi dzien nie miał odwagi do mnie zadzwonic a dochodził do siebie po tym zalatwianiu interesów do godz 13:00 :rofl2:, dobrze mu tak :rofl2:
Nawet bardzo dobrze, kara musi byc
Dla Matiego apetytu i szybkiego wyłażenia ząbków.
a moze spytaj pediatrę o jakiś preparat witaminowy na apetyt

"Słuchacz nie jest zainteresowany jakimś konkretnym słownictwem, preferuje uczyć się nowych słów, które spotka w ćwiczeniach."
Wydaje mi sie ale nie jestem pewna:
Słuchacz nie jest zainteresowany jakimś konketnym słownictwem, preferuje naukę nowych sów, które spotka w cwiczeniach.

mąż z Tusię reperują łóżko bo znowu się połamało i tym razem wcale nie znaszej winy tylko Tusi bo sobie trampolinę zrobiła.

dobra, dobra :-D na biedne dziecko winę zwalają :-D:-p:-p

Mamusia, a może tak ?

"Słuchacz nie jest zainteresowany konkretnym słownictwem, interesuje go poszerzenie zasobu słów o napotkane w ćwiczeniach"

reklama

a nie ładniej by było "uczenie się nowych słów napotkanych w cwiczeniach"?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry