Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmm, to nic tylko trzeba się o drugiego maluszka postaraćbędzie Mati miał towarzystwo
![]()

Na którym to jest programie ?Jula wlasnie oglada rock your babynagralam jej dzisiaj bo o tej godzinie co jest w tv to ona spi
![]()
vh1 o 8 ranona którym to jest programie ?
e e e ... ino mi tutaj bez takichOlcia, o tym samym pomyślałam jak przeczytałam post Agaci, pora na rodzeństwo, ale już Cię skrzyczała to sie nie odzywam![]()

, przy okazji zobacze buciki dla małego, bo narazie chodziw takich ocieplanych wysokich bodkach jesiennych a przydałyby sie jeszcze kozaczki bardziej ocieplane 
aaaaa dziękuję bardzovh1 o 8 rano

chociaz wolalabym zeby byla po nowym roku...bo tak to zawsze swieta razem a tak to nie wiadomo

to super wiesci ze uda sie operacja na NFZAgacia zazdroszcze pogody, u nas szaro, buro, mglisto, deszczowo i nosa wystawic nie chce sie
Moj mezowy wrocil od lekarza...zaczynamy od szczepienia na zoltaczke i jak wszystko dobrze pojdzie to 14 grudnia operacjachociaz wolalabym zeby byla po nowym roku...bo tak to zawsze swieta razem a tak to nie wiadomo
![]()
to super wiesci ze uda sie operacja na NFZ