reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Olcia, o tym samym pomyślałam jak przeczytałam post Agaci, pora na rodzeństwo, ale już Cię skrzyczała to sie nie odzywam:zawstydzona/y:
e e e ... ino mi tutaj bez takich :crazy::-D

Lecimy na spacerek ... super pogoda jest :tak:, przy okazji zobacze buciki dla małego, bo narazie chodziw takich ocieplanych wysokich bodkach jesiennych a przydałyby sie jeszcze kozaczki bardziej ocieplane :tak:

Agacia zazdroszcze pogody, u nas szaro, buro, mglisto, deszczowo i nosa wystawic nie chce sie:sorry::sorry::sorry::sorry:

Moj mezowy wrocil od lekarza...zaczynamy od szczepienia na zoltaczke i jak wszystko dobrze pojdzie to 14 grudnia operacja:confused2::confused2::confused2:chociaz wolalabym zeby byla po nowym roku...bo tak to zawsze swieta razem a tak to nie wiadomo:sorry::sorry::sorry::sorry:

Agacia zazdroszcze pogody, u nas szaro, buro, mglisto, deszczowo i nosa wystawic nie chce sie:sorry::sorry::sorry::sorry:

Moj mezowy wrocil od lekarza...zaczynamy od szczepienia na zoltaczke i jak wszystko dobrze pojdzie to 14 grudnia operacja:confused2::confused2::confused2:chociaz wolalabym zeby byla po nowym roku...bo tak to zawsze swieta razem a tak to nie wiadomo:sorry::sorry::sorry::sorry:
to super wiesci ze uda sie operacja na NFZ

reklama
Madzienka, dobre wieści i fajnie że nie ma długich terminów :tak:

U nas też brzydko, ale jak Bartek wstanie wybierzemy się na malutki spacerek rodzinny, bo blisko nas jest hurtownia zabawek i chcemy zobaczyć co i jak. Wcześniej wszyscy nam mówili że tam tylko hurtowo można kupować ale ostatnio znajomy powiedział że on zawsze tam dla synka kupuje, tylko trzeba powyżej 100zł kupić... więc już sama nie wiem jak jest. Dlatego zobaczymy, może faktycznie się da w detalu i ceny konkretne będą... byłoby super :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry