reklama

Grudniowe mamusie 2008

A my wyskoczyłyśmy do Biedronki i kupiłam Młodej taką krówkę samochodzik dzwiękową i świecącą a do tego 12 naklejek Kubusia Puchutka świecących w nocy.

Teraz czytam co napisałyście ale cosik mnie głowa zaczyna boleć.
Jak M. wróci to jedziemy do pediatry z Młodej buzią.

reklama
właśnie odkryłam że wyszedł nam szósty ząbek :tak::tak:

gratulujemy:tak:
i niestety to koniec mojego nadrabiania bo to mialam jeszcze zaznaczone przed wyjsciem:zawstydzona/y:

my juz po ekarzu naszczescie wszystko oki osluchowo i gartelko czyste dziewczyny kojarze ze wy tez uzywacie nasivin:sorry: czy wasze dobrze psikaja bo moj nie zawsze i nieslychac wlasciwie tego i nie mam pewnosci czy malemu do noska psika:eek:

dentystka jeszcze jeden zab znalazla:wściekła/y: a bolalo jak cho...:crazy:
no i to tyle bo zaraz mam goscia i niebardzo moge nawet was poczytac:-(

gratulujemy:tak:
i niestety to koniec mojego nadrabiania bo to mialam jeszcze zaznaczone przed wyjsciem:zawstydzona/y:

my juz po ekarzu naszczescie wszystko oki osluchowo i gartelko czyste dziewczyny kojarze ze wy tez uzywacie nasivin:sorry: czy wasze dobrze psikaja bo moj nie zawsze i nieslychac wlasciwie tego i nie mam pewnosci czy malemu do noska psika:eek:

dentystka jeszcze jeden zab znalazla:wściekła/y: a bolalo jak cho...:crazy:
no i to tyle bo zaraz mam goscia i niebardzo moge nawet was poczytac:-(
A Kacperek ma sam kaszelek czy tez temperaturke??? i co wam przepisala pediatra???? mi nasivin chodzi bezdziekowo ale kropelka ladnie jedna zawsze wylatuje:tak:

Kacper ma katar taki cieknacy jak z kranu:sorry: kaszelek wlasciwie ma tylko jak wciagnie ten katarek tak to nie ma i goraczki tez nie ma mamy brac nasivin przez 3 dni 4 razy dziennie po tych 3 niach przez 5 dni euphorbium to jest tez na katar 5-6 razy dziennie i wapno 3-4 dni 3 razy dziennie lyzeczke;-)

Kacper ma katar taki cieknacy jak z kranu:sorry: kaszelek wlasciwie ma tylko jak wciagnie ten katarek tak to nie ma i goraczki tez nie ma mamy brac nasivin przez 3 dni 4 razy dziennie po tych 3 niach przez 5 dni euphorbium to jest tez na katar 5-6 razy dziennie i wapno 3-4 dni 3 razy dziennie lyzeczke;-)
No u nas tez cieknie jak z karnu i temperaturke ma juz po odjeciu 37 :-(:-(

to tak jak u nas mega katar, ja obstawiam zabki, bo teraz nam ida lawinowo :tak::tak::tak:

No u nas tez cieknie jak z karnu i temperaturke ma juz po odjeciu 37 :-(:-(

oj to biedny z ta temperaturka moj naszczescie nie ma a Fifi marudny jest czy nie Kacprowi akurat ten katar zbytni nie przeszkadza i apetyt tez ma ale wczoraj byl marudny to dalam mu panadol i bylo oki:tak:

jednak goscia mam jutro malego chrzestna chce odemnie wszystkie zdjecia malego nie wiem co ona znowu wymyslila:-D tak sobie mysle ze chyba prezentacje jakas chce zrobic na roczek bo niewiem o innego:sorry: ale nie pytam :-)

reklama
oj to biedny z ta temperaturka moj naszczescie nie ma a Fifi marudny jest czy nie Kacprowi akurat ten katar zbytni nie przeszkadza i apetyt tez ma ale wczoraj byl marudny to dalam mu panadol i bylo oki:tak:

jednak goscia mam jutro malego chrzestna chce odemnie wszystkie zdjecia malego nie wiem co ona znowu wymyslila:-D tak sobie mysle ze chyba prezentacje jakas chce zrobic na roczek bo niewiem o innego:sorry: ale nie pytam :-)
nie no marudny to tak tylko ociupinke jest i apetyt tez ma , kurde nie chce isc do lekarza bo tam dopiero sa wirusy :-(:-( poczekam jeszcze do jutra jak do jutra sie nie poprawi to zamowie wizyte:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry