kana161
Mama "terrorystek" :P
Aj kobitki Tygrys albo jeszcze odsypia urodziny meza.....bo to teraz chyba jakos miały yc nie?????
aj mamusiu ja się w sumie domyślałam,ze może za dużo sobie popili i do mamy poszedł ,ale myślałam,ze da chociaż znać... zabije go jak przyjdzie to jest pewne....albo raczej jak ja wrócę...
aj mamusiu ja się w sumie domyślałam,ze może za dużo sobie popili i do mamy poszedł ,ale myślałam,ze da chociaż znać... zabije go jak przyjdzie to jest pewne....albo raczej jak ja wrócę...
ale sie ciesze
boze co za idiota zawsze z czyms wyskoczy co chwile gubi klucze i wszyscy musza szukac a on sobie siedzi przed kompem bo przeciez tatus ma do samochodu zapasowe z pracy od szafki zgubil wzial zapasowe potemznalaz tamte ale zapasowych nie oddal i jak zgubi to wszystkie
, on gubi nie tylko klucze, ale też dokumenty, kiedys posiał prawko i dowód, zgłosił, że zgubił wyrobił nowe, tamte sie nalazły i miał 2 szt, aż zgubił znowu
tzn wiesz, bo my normalnie z trójprzepływowego jemy kaszkę na tej największej dziurce, a mleko dałam mu na najmniejszej, ale i tak za szybko mu leciało i nie nadążał łykać, w końcu się wkurzył i połowę zostawił

ale bo jeszcze na jakies jedzonko a pozatym ja jade do bydgoszczy to niecala godzina drogi ale moi rodzice sie zgodzili niewiem tylko jak maly wytrzyma bez cycka pewnie im nie zasnie no ale zobaczymy najwyzej zrezygnujemy z jedzonka albo ezmiemy na wynos
, az sie boje kolejnych nocy
wygrzebałąm z pudeł taki kominek do aromatoterapi ( jeny jakie trudne słowo