• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Aj kobitki Tygrys albo jeszcze odsypia urodziny meza.....bo to teraz chyba jakos miały yc nie?????

aj mamusiu ja się w sumie domyślałam,ze może za dużo sobie popili i do mamy poszedł ,ale myślałam,ze da chociaż znać... zabije go jak przyjdzie to jest pewne....albo raczej jak ja wrócę...

reklama
my z mezowym tez dzis jedziemy do kina na 2012:tak: ale sie ciesze :tak: chcialam jechac ale zle wyczytalam i myslalam e jest tylko nocny seans albo tylko taka informacje podali na poczatku a dzissie okazalo ze znajomi mojego brata ktorzy mieli jechac z nimi sie poklocili a maja juz rezerwacje to mozemy jechac za nich;-)

moj inteligentny brat zostawil na noc samochod przed domem OTWARTY to jest jednak glupek dobrze jeszcze ze nie z kluczykami :-D boze co za idiota zawsze z czyms wyskoczy co chwile gubi klucze i wszyscy musza szukac a on sobie siedzi przed kompem bo przeciez tatus ma do samochodu zapasowe z pracy od szafki zgubil wzial zapasowe potemznalaz tamte ale zapasowych nie oddal i jak zgubi to wszystkie :-D
Jakbym czytała o moim bracie:-D, też robi takie numery, tylko że jemu auto pociągnęli stało przed domkiem otwarte, a rano juz nie było, ale to juz było z 7-8 lat temu, wiec się do tej pory z tym pogodził. i nic a nic się nie zmienił:wściekła/y:, on gubi nie tylko klucze, ale też dokumenty, kiedys posiał prawko i dowód, zgłosił, że zgubił wyrobił nowe, tamte sie nalazły i miał 2 szt, aż zgubił znowu:wściekła/y::no:

Kanusia, przeceniasz mnie, jakos nie mam dzisiaj głowy i chyba nic ciekawego nie wymyśle dzieciakom,trudno musi im dzis wystarczyc spacerek z mamusią i spagetti, które uwielbiają
Tego swojego Gamo nakpo też ode mnie, biedna Kanusia sama z dzieckiem, a on sie odstresowauje po pracy:wściekła/y:

Kokusia, wszystkiego najlepszego dla M i udanego oboadku imieninkowego.

Dagulka, w takim razie Wam też życzę udanego seansu

Jakbym czytała o moim bracie:-D, też robi takie numery, tylko że jemu auto pociągnęli stało przed domkiem otwarte, a rano juz nie było, ale to juz było z 7-8 lat temu, wiec się do tej pory z tym pogodził. i nic a nic się nie zmienił:wściekła/y:, on gubi nie tylko klucze, ale też dokumenty, kiedys posiał prawko i dowód, zgłosił, że zgubił wyrobił nowe, tamte sie nalazły i miał 2 szt, aż zgubił znowu:wściekła/y::no:

Kanusia, przeceniasz mnie, jakos nie mam dzisiaj głowy i chyba nic ciekawego nie wymyśle dzieciakom,trudno musi im dzis wystarczyc spacerek z mamusią i spagetti, które uwielbiają
Tego swojego Gamo nakpo też ode mnie, biedna Kanusia sama z dzieckiem, a on sie odstresowauje po pracy:wściekła/y:

Dagulka, w takim razie Wam też życzę udanego seansu
dziekuje:tak:

oj dokumenty to tez lubi gubic zapomnialam potem jezdzi bez jeszcze mandatu nie dostal ale jakby dostal to by byla obraza na caly swiat ostatni sie stuknal lusterkami z kims bo jehalismy przez wies taka waska ulica i ani on nie zjechal ani tamten samochod to oczywiscie niebyla jego ina wg niego a prawda taka ze obydwoje byli winni ale juz wole czasem przemilczec niz mam podem wysluchiwac:wściekła/y:

Dzien dobry dziewczynki:-) Ale u nas pogoda pasukdna. Leje i wieje, normalnie koniec swiata. A moj malzoenk ambitny w taka pogode pojechal cos na budowe dzialac z kumplem. Taki z niego patriota, zeby w swieto niepodleglosci pracowac;-)
U nas nocka calkiem calkiem. W zasadzie tylko 2 pobudki zaliczylismy, 1 na 5 sekund na smoczka, a 2 juz troszke dluzsza no i 6.30 juz moj szatan maly wyspany:tak: Godzinke mamusia z nim posiedziala, a pozniej sprzedalismy go tesciowej, wiec nie powiem nawet sie dzisiaj wyspalam:tak: Jednak jakies plusy mieszkania z tesciowa sa:-D
Cześć :-)
U nas nocka to prawdziwy koszmar, Bartek budził się co chwilę z płaczem :-( sama nie wiem dlaczego :no: może te cholrne zęby?

nie bardzo :sorry: tzn wiesz, bo my normalnie z trójprzepływowego jemy kaszkę na tej największej dziurce, a mleko dałam mu na najmniejszej, ale i tak za szybko mu leciało i nie nadążał łykać, w końcu się wkurzył i połowę zostawił :sorry:
a dzisiaj chyba też nigdzie tego smoczna nie dostaniemy bo jest święto :confused2:
A ja myslalam, ze 4 z Aventu ma wieksza dziurke niz trojprzeplywowy. Tak mi szwagierka mowila ostatnio. My mamy trojprzeplyowy, ale Filip pije z niego od 3 miesiaca i nie zuwazylam, zeby za szybko mu lecialo;-)
I oczywiscie wspolczuje nocki. Niestety taki juz nas los:-(
my dzisiaj do kina idziemy z mężusiem, a Bartek zostaje u moich rodziców :tak:
my z mezowym tez dzis jedziemy do kina na 2012:tak: ale sie ciesze :tak: chcialam jechac ale zle wyczytalam i myslalam e jest tylko nocny seans albo tylko taka informacje podali na poczatku a dzissie okazalo ze znajomi mojego brata ktorzy mieli jechac z nimi sie poklocili a maja juz rezerwacje to mozemy jechac za nich;-)
Ale Wam fajnie. Udanego wieczorku dziewczynki:tak:
My odkad wrocilismy z wrocka na stare smieci rzadko w kinie bywamy, bo najblizsze mamy w opolu 50km stad i jakos nie chce nam sie taki kawal jezdzic:no:
Ja słyszałam,ze to nawet najlepiej dziecka moczem schodzi.....mojej kolezanki córeczka ma teraz 6 miesiecy i tez miała i jak mała sie zsiusiała do nocniczka to ona jej pielsuzke moczyła w tym moczu i na jezyczek.....seszło szybciej niz po jakis specyfikach.....:tak::tak::tak:

A ja wkurzona jakby to była ostatnio nowosc....wyobraźcie sobie ,ze moj GAMOŃ!!!!!!!!!! wczoraj po pracy koncyzł o 22 pojechał z kumplami na piwko ok jeszcze to przezyłam.....ale...... wracajac stwierdził,ze nie bedzie budził małej i poszedł spac do mamusi.....no i do teraz go nie ma......no kuźwa.....zrobił sobie wolne od obowiązków....pewnie spi w najlepsze..... a jeszcze lepsze to to,ze mi o tym nie napisała budze sie o 4 jego nie ma.....o 8 dzwoni tesciowa, ze Kamil jest u niej...bo pewnie sie martwie...:wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::crazy::crazy::crazy: przeciez go zjade jak psa.....udusze i zamkne na balkonie.......
Ja tez slyszlam o tym moczu, ze najlepszy na plesniawki:tak: Tylko kurcze jakos bym sie nie odwazyla smarowac moczem jezyczka, fuuuj:sorry:
Co do mezulka Kanusia rozumiem, ze wsciekla jestes. Ja tez pewnie bym byla. Ale co zrobic kochana. Mezczyzni to takie gatunki, czasem niemyslace, musimy sie z tym pogodzic. Szkoda nerwow. Walnij focha na chwile, zebym zrozumial swoj blad, ale nie kloccie sie za dlugo, bo i po co;-)
oj Dagula......dobrze,ze moj brat nie ma auta,bo pownie zostawilby gdzies i nie wiedzial gdzie.....
Kiedys wrzucil klucze do smietnika...razem ze smieciami....i wyobraz sobie,ze wchodzil po nie....ale nie znalazl....a ja sikalam serio stalam i sikalam,ze smiechu.....:-D:-D:-D:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ooo, fajnie :-) to miłego seansu :tak: my za pół godziny już jedziemy, wybraliśmy taki seans żeby przed 19 już być w domu i wykąpać małego o czasie :tak:

ooo, fajnie :-) to miłego seansu :tak: my za pół godziny już jedziemy, wybraliśmy taki seans żeby przed 19 już być w domu i wykąpać małego o czasie :tak:

dziekuje i wzajemnie:tak: my mamy na 17.40 a w domu bedzie gdzies na 22:cool2: ale bo jeszcze na jakies jedzonko a pozatym ja jade do bydgoszczy to niecala godzina drogi ale moi rodzice sie zgodzili niewiem tylko jak maly wytrzyma bez cycka pewnie im nie zasnie no ale zobaczymy najwyzej zrezygnujemy z jedzonka albo ezmiemy na wynos:tak:

Witam mamuski

u mnie dzisiaj nocka do du....y, mala budzi sie co dwie godziny w nocy, juz przestalam wierzyc ze te zeby kiedys wyjda:wściekła/y::no:, mam dosc, dzisiaj w nocy pierwszy raz na nia krzyklam, teraz mnie to meczy ze mi nerwy puscily:zawstydzona/y:, az sie boje kolejnych nocy:no:

kokusia wszystkiego najlepszego dla mezulka:tak::tak:

Podpinam sie pod zyczonka...
Dziękuję w imieniu mężulka:tak:

oj Dagula......dobrze,ze moj brat nie ma auta,bo pownie zostawilby gdzies i nie wiedzial gdzie.....
Kiedys wrzucil klucze do smietnika...razem ze smieciami....i wyobraz sobie,ze wchodzil po nie....ale nie znalazl....a ja sikalam serio stalam i sikalam,ze smiechu.....:-D:-D:-D:-p
:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D

100 latek dla mezulka kokusi
:tak::tak::tak::tak:
Tobie to już sam podziękował;-) ale jeszcze raz dzięki:tak:

Udanego wieczoru

Dziękuję:tak:

A my własnie zrobiliśmy sobie seans filmowy w domu i tak patriotycznie oglądaliśmy Pana Tadeusza( skoro się nigdy nie przeczytało to chociaż obejrzec wypada;-):tak:)

reklama
Hej i ja się witam:tak: dawno sie nie odzywałam gdyż w weekend nie bylo nas w domu teraz mężuś miał wolne więc tylko podczytywałam hehehhe:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kurde kobity tak czytam o Waszych dzisiejszych wyjściach bez dzidzi to i ja się pochwale że w sobotę poszliśmy sami bez filipka wieczorem do kawiarnio-pubu :-D kolega A. otworzył knajpe i zaszaleliśmy Fifi został z teściami a My wróciliśmy dopiero o 24 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p ale tak było fajnie i tak sie odstresowałam:-p:-p:-p co do obiecanego dla mężusia tortu to oczywiście upiekłam sama !!!!!!!!! może to nie był taki typowy tort ale w tortownicy hehhe i przełozony kremem budyniowym i masą tofi:tak::tak:
Z nowości jeszcze Fiifi mi sie smarka , cały czas leci z noska ech ......... wlaśnie wróciłąm z apteki i kupiłam olbas i pulmex więc dzis zrobie kapiel z olejkiem i wysmaruje mascią na noc mam nadzieje ze pomorze :-(:-(:-( chcialam troszke olejku wkroplic do nawilzacza ale mam w mieszkaniu zbyt dużą wilgotność i nie mogę go używać:eek: wygrzebałąm z pudeł taki kominek do aromatoterapi ( jeny jakie trudne słowo:eek:) i teraz wdychamy to paskudztwo:confused2::confused2: kurcze za nic nie da sobie noska frida wyczyścić:-(:-(
nie wiem co napisać ............... może mi się później cosik przypomni. AAAAAAAAA wiem!!!!! strasznie chce też obejrzec 2012 ale do kina nie idziemy wiec robimy w piatek ze znajomymi u nas wieczor kinowy heheh:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry