reklama

Grudniowe mamusie 2008

Aj kobitki Tygrys albo jeszcze odsypia urodziny meza.....bo to teraz chyba jakos miały yc nie?????

aj mamusiu ja się w sumie domyślałam,ze może za dużo sobie popili i do mamy poszedł ,ale myślałam,ze da chociaż znać... zabije go jak przyjdzie to jest pewne....albo raczej jak ja wrócę...

reklama
my z mezowym tez dzis jedziemy do kina na 2012:tak: ale sie ciesze :tak: chcialam jechac ale zle wyczytalam i myslalam e jest tylko nocny seans albo tylko taka informacje podali na poczatku a dzissie okazalo ze znajomi mojego brata ktorzy mieli jechac z nimi sie poklocili a maja juz rezerwacje to mozemy jechac za nich;-)

moj inteligentny brat zostawil na noc samochod przed domem OTWARTY to jest jednak glupek dobrze jeszcze ze nie z kluczykami :-D boze co za idiota zawsze z czyms wyskoczy co chwile gubi klucze i wszyscy musza szukac a on sobie siedzi przed kompem bo przeciez tatus ma do samochodu zapasowe z pracy od szafki zgubil wzial zapasowe potemznalaz tamte ale zapasowych nie oddal i jak zgubi to wszystkie :-D
Jakbym czytała o moim bracie:-D, też robi takie numery, tylko że jemu auto pociągnęli stało przed domkiem otwarte, a rano juz nie było, ale to juz było z 7-8 lat temu, wiec się do tej pory z tym pogodził. i nic a nic się nie zmienił:wściekła/y:, on gubi nie tylko klucze, ale też dokumenty, kiedys posiał prawko i dowód, zgłosił, że zgubił wyrobił nowe, tamte sie nalazły i miał 2 szt, aż zgubił znowu:wściekła/y::no:

Kanusia, przeceniasz mnie, jakos nie mam dzisiaj głowy i chyba nic ciekawego nie wymyśle dzieciakom,trudno musi im dzis wystarczyc spacerek z mamusią i spagetti, które uwielbiają
Tego swojego Gamo nakpo też ode mnie, biedna Kanusia sama z dzieckiem, a on sie odstresowauje po pracy:wściekła/y:

Kokusia, wszystkiego najlepszego dla M i udanego oboadku imieninkowego.

Dagulka, w takim razie Wam też życzę udanego seansu

Jakbym czytała o moim bracie:-D, też robi takie numery, tylko że jemu auto pociągnęli stało przed domkiem otwarte, a rano juz nie było, ale to juz było z 7-8 lat temu, wiec się do tej pory z tym pogodził. i nic a nic się nie zmienił:wściekła/y:, on gubi nie tylko klucze, ale też dokumenty, kiedys posiał prawko i dowód, zgłosił, że zgubił wyrobił nowe, tamte sie nalazły i miał 2 szt, aż zgubił znowu:wściekła/y::no:

Kanusia, przeceniasz mnie, jakos nie mam dzisiaj głowy i chyba nic ciekawego nie wymyśle dzieciakom,trudno musi im dzis wystarczyc spacerek z mamusią i spagetti, które uwielbiają
Tego swojego Gamo nakpo też ode mnie, biedna Kanusia sama z dzieckiem, a on sie odstresowauje po pracy:wściekła/y:

Dagulka, w takim razie Wam też życzę udanego seansu
dziekuje:tak:

oj dokumenty to tez lubi gubic zapomnialam potem jezdzi bez jeszcze mandatu nie dostal ale jakby dostal to by byla obraza na caly swiat ostatni sie stuknal lusterkami z kims bo jehalismy przez wies taka waska ulica i ani on nie zjechal ani tamten samochod to oczywiscie niebyla jego ina wg niego a prawda taka ze obydwoje byli winni ale juz wole czasem przemilczec niz mam podem wysluchiwac:wściekła/y:

Dzien dobry dziewczynki:-) Ale u nas pogoda pasukdna. Leje i wieje, normalnie koniec swiata. A moj malzoenk ambitny w taka pogode pojechal cos na budowe dzialac z kumplem. Taki z niego patriota, zeby w swieto niepodleglosci pracowac;-)
U nas nocka calkiem calkiem. W zasadzie tylko 2 pobudki zaliczylismy, 1 na 5 sekund na smoczka, a 2 juz troszke dluzsza no i 6.30 juz moj szatan maly wyspany:tak: Godzinke mamusia z nim posiedziala, a pozniej sprzedalismy go tesciowej, wiec nie powiem nawet sie dzisiaj wyspalam:tak: Jednak jakies plusy mieszkania z tesciowa sa:-D
Cześć :-)
U nas nocka to prawdziwy koszmar, Bartek budził się co chwilę z płaczem :-( sama nie wiem dlaczego :no: może te cholrne zęby?

nie bardzo :sorry: tzn wiesz, bo my normalnie z trójprzepływowego jemy kaszkę na tej największej dziurce, a mleko dałam mu na najmniejszej, ale i tak za szybko mu leciało i nie nadążał łykać, w końcu się wkurzył i połowę zostawił :sorry:
a dzisiaj chyba też nigdzie tego smoczna nie dostaniemy bo jest święto :confused2:
A ja myslalam, ze 4 z Aventu ma wieksza dziurke niz trojprzeplywowy. Tak mi szwagierka mowila ostatnio. My mamy trojprzeplyowy, ale Filip pije z niego od 3 miesiaca i nie zuwazylam, zeby za szybko mu lecialo;-)
I oczywiscie wspolczuje nocki. Niestety taki juz nas los:-(
my dzisiaj do kina idziemy z mężusiem, a Bartek zostaje u moich rodziców :tak:
my z mezowym tez dzis jedziemy do kina na 2012:tak: ale sie ciesze :tak: chcialam jechac ale zle wyczytalam i myslalam e jest tylko nocny seans albo tylko taka informacje podali na poczatku a dzissie okazalo ze znajomi mojego brata ktorzy mieli jechac z nimi sie poklocili a maja juz rezerwacje to mozemy jechac za nich;-)
Ale Wam fajnie. Udanego wieczorku dziewczynki:tak:
My odkad wrocilismy z wrocka na stare smieci rzadko w kinie bywamy, bo najblizsze mamy w opolu 50km stad i jakos nie chce nam sie taki kawal jezdzic:no:
Ja słyszałam,ze to nawet najlepiej dziecka moczem schodzi.....mojej kolezanki córeczka ma teraz 6 miesiecy i tez miała i jak mała sie zsiusiała do nocniczka to ona jej pielsuzke moczyła w tym moczu i na jezyczek.....seszło szybciej niz po jakis specyfikach.....:tak::tak::tak:

A ja wkurzona jakby to była ostatnio nowosc....wyobraźcie sobie ,ze moj GAMOŃ!!!!!!!!!! wczoraj po pracy koncyzł o 22 pojechał z kumplami na piwko ok jeszcze to przezyłam.....ale...... wracajac stwierdził,ze nie bedzie budził małej i poszedł spac do mamusi.....no i do teraz go nie ma......no kuźwa.....zrobił sobie wolne od obowiązków....pewnie spi w najlepsze..... a jeszcze lepsze to to,ze mi o tym nie napisała budze sie o 4 jego nie ma.....o 8 dzwoni tesciowa, ze Kamil jest u niej...bo pewnie sie martwie...:wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::crazy::crazy::crazy: przeciez go zjade jak psa.....udusze i zamkne na balkonie.......
Ja tez slyszlam o tym moczu, ze najlepszy na plesniawki:tak: Tylko kurcze jakos bym sie nie odwazyla smarowac moczem jezyczka, fuuuj:sorry:
Co do mezulka Kanusia rozumiem, ze wsciekla jestes. Ja tez pewnie bym byla. Ale co zrobic kochana. Mezczyzni to takie gatunki, czasem niemyslace, musimy sie z tym pogodzic. Szkoda nerwow. Walnij focha na chwile, zebym zrozumial swoj blad, ale nie kloccie sie za dlugo, bo i po co;-)
oj Dagula......dobrze,ze moj brat nie ma auta,bo pownie zostawilby gdzies i nie wiedzial gdzie.....
Kiedys wrzucil klucze do smietnika...razem ze smieciami....i wyobraz sobie,ze wchodzil po nie....ale nie znalazl....a ja sikalam serio stalam i sikalam,ze smiechu.....:-D:-D:-D:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ooo, fajnie :-) to miłego seansu :tak: my za pół godziny już jedziemy, wybraliśmy taki seans żeby przed 19 już być w domu i wykąpać małego o czasie :tak:

ooo, fajnie :-) to miłego seansu :tak: my za pół godziny już jedziemy, wybraliśmy taki seans żeby przed 19 już być w domu i wykąpać małego o czasie :tak:

dziekuje i wzajemnie:tak: my mamy na 17.40 a w domu bedzie gdzies na 22:cool2: ale bo jeszcze na jakies jedzonko a pozatym ja jade do bydgoszczy to niecala godzina drogi ale moi rodzice sie zgodzili niewiem tylko jak maly wytrzyma bez cycka pewnie im nie zasnie no ale zobaczymy najwyzej zrezygnujemy z jedzonka albo ezmiemy na wynos:tak:

Witam mamuski

u mnie dzisiaj nocka do du....y, mala budzi sie co dwie godziny w nocy, juz przestalam wierzyc ze te zeby kiedys wyjda:wściekła/y::no:, mam dosc, dzisiaj w nocy pierwszy raz na nia krzyklam, teraz mnie to meczy ze mi nerwy puscily:zawstydzona/y:, az sie boje kolejnych nocy:no:

kokusia wszystkiego najlepszego dla mezulka:tak::tak:

Podpinam sie pod zyczonka...
Dziękuję w imieniu mężulka:tak:

oj Dagula......dobrze,ze moj brat nie ma auta,bo pownie zostawilby gdzies i nie wiedzial gdzie.....
Kiedys wrzucil klucze do smietnika...razem ze smieciami....i wyobraz sobie,ze wchodzil po nie....ale nie znalazl....a ja sikalam serio stalam i sikalam,ze smiechu.....:-D:-D:-D:-p
:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D

100 latek dla mezulka kokusi
:tak::tak::tak::tak:
Tobie to już sam podziękował;-) ale jeszcze raz dzięki:tak:

Udanego wieczoru

Dziękuję:tak:

A my własnie zrobiliśmy sobie seans filmowy w domu i tak patriotycznie oglądaliśmy Pana Tadeusza( skoro się nigdy nie przeczytało to chociaż obejrzec wypada;-):tak:)

reklama
Hej i ja się witam:tak: dawno sie nie odzywałam gdyż w weekend nie bylo nas w domu teraz mężuś miał wolne więc tylko podczytywałam hehehhe:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kurde kobity tak czytam o Waszych dzisiejszych wyjściach bez dzidzi to i ja się pochwale że w sobotę poszliśmy sami bez filipka wieczorem do kawiarnio-pubu :-D kolega A. otworzył knajpe i zaszaleliśmy Fifi został z teściami a My wróciliśmy dopiero o 24 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p ale tak było fajnie i tak sie odstresowałam:-p:-p:-p co do obiecanego dla mężusia tortu to oczywiście upiekłam sama !!!!!!!!! może to nie był taki typowy tort ale w tortownicy hehhe i przełozony kremem budyniowym i masą tofi:tak::tak:
Z nowości jeszcze Fiifi mi sie smarka , cały czas leci z noska ech ......... wlaśnie wróciłąm z apteki i kupiłam olbas i pulmex więc dzis zrobie kapiel z olejkiem i wysmaruje mascią na noc mam nadzieje ze pomorze :-(:-(:-( chcialam troszke olejku wkroplic do nawilzacza ale mam w mieszkaniu zbyt dużą wilgotność i nie mogę go używać:eek: wygrzebałąm z pudeł taki kominek do aromatoterapi ( jeny jakie trudne słowo:eek:) i teraz wdychamy to paskudztwo:confused2::confused2: kurcze za nic nie da sobie noska frida wyczyścić:-(:-(
nie wiem co napisać ............... może mi się później cosik przypomni. AAAAAAAAA wiem!!!!! strasznie chce też obejrzec 2012 ale do kina nie idziemy wiec robimy w piatek ze znajomymi u nas wieczor kinowy heheh:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry