tygrysek82
Fanka BB :)
]
Czy Wy bierzecie jakieś picie maluchom na spacer???![]()
Madziu My bierzemy cieplutką herbatkę w termoopakowaniu TT tym samym co Ty maszAle teraz jak jest tak chlodno to bierzecie w termoopakowaniu czy bez??![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
]
Czy Wy bierzecie jakieś picie maluchom na spacer???![]()
Madziu My bierzemy cieplutką herbatkę w termoopakowaniu TT tym samym co Ty maszAle teraz jak jest tak chlodno to bierzecie w termoopakowaniu czy bez??![]()

muszę się również pochwalić że Bartek też już sam chodzi![]()
Dziewczyny Mateusz zasuwa jak perszing ... nie wierze, że on zaczął chodzić![]()
Ale teraz jak jest tak chlodno to bierzecie w termoopakowaniu czy bez??![]()
my dzisiaj wyprawiamy roczekNa 17 mamy gości
![]()

O to widzę że Kacperek dzielnie goni Natalkę bo nam już się przebiła dolna lewa dwójeczka a chyba idzie następna bo powróciły niespokojne noce.i chyba widzialam ze dolna dwujeczka idzie ale nie jestem pewna bo dziecko ni chcialo wspolpracowac
![]()
A nie da się tego jakoś odkręcic?dziewczyny, ale jestem wkurzona!!!! Byłam wczoraj w Tesco i kupiłam kilka zabawek. Strasznie się spieszyłam, więc nie sprawdziłam paragonu-dzisiaj patrzę, a tam naliczony garnuszek na klocuszek podwójnie. Czyli jestem w plecy 80 zł.

chociaz szczerze to watpi:-(
i mialam placic 75 a ta mi wyskakuje ze 15 troszke sie zdziwilam ale siedzialam cicho
wkoncu to nie moja wina ze jej nie nabilo a sama sie nie skapnela
a dzis kupilam malemu husteczki huggisa bo dostala kupon zniszkowy z clubcard bo normalnie to ich nie kupuje
a ja ostatnio zaoszczzedzilam 60 zl wlasnie w tesco bo mi babka nie policzyla dwoch produktow jenego za 50 drugieoza 10i mialam placic 75 a ta mi wyskakuje ze 15 troszke sie zdziwilam ale siedzialam cicho
wkoncu to nie moja wina ze jej nie nabilo a sama sie nie skapnela
a dzis kupilam malemu husteczki huggisa bo dostala kupon zniszkowy z clubcard bo normalnie to ich nie kupuje
![]()
zawsze tak robię, jakoś nie potrafię inaczej, bo wyobrażam sobie że jakbym była na miejscu tej kobiety i zdarzyłaby mi się pomyłka też bym chciała żeby klient się przyznał, a tak to ona musi ze swoich pieniążków oddać, a może też ma dzieci i w ogóle...
a teraz uciekam dokończyć oglądac brzydule ;-)a ja chyba jestem głupia, bo bym się przyznała że nie nabiłazawsze tak robię, jakoś nie potrafię inaczej, bo wyobrażam sobie że jakbym była na miejscu tej kobiety i zdarzyłaby mi się pomyłka też bym chciała żeby klient się przyznał, a tak to ona musi ze swoich pieniążków oddać, a może też ma dzieci i w ogóle...