reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja ostatnio tez nie bralam, bo wydawalo mi sie ze gardlo Jula przeziębi ale jak widze jaka ona spragniona wraca ze spaceru(z reszta ja tez) to musze jej cos brac, przetestuje termoopakowanie na najblizszym spacerku:tak::tak::tak::tak:tylko nie wiem czy kubeczek z uszkami mi sie zmiesci:eek::eek::eek::eek::eek:

Ja ostatnio tez nie bralam, bo wydawalo mi sie ze gardlo Jula przeziębi ale jak widze jaka ona spragniona wraca ze spaceru(z reszta ja tez) to musze jej cos brac, przetestuje termoopakowanie na najblizszym spacerku:tak::tak::tak::tak:tylko nie wiem czy kubeczek z uszkami mi sie zmiesci:eek::eek::eek::eek::eek:

Oj, chyba nie :no::no::sorry:, zależy jakie masz duże mi napewno by nie wszedł bidon z uchwytami, i zawsze je ściągam :tak: i jest sama butelka ;-)

Super GRATULACJE!
Kokusia ja też bym pomogła mu się popsuć.
Kana jaki kupiliście jeśli mogę wiedzieć?

My już po spacerku:-D
Zapominajko kochana przperasza,ze dopiero teraz odp ,ale nie zauważyłam Twojego pytania.......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tak mi głupio...
My mamy taki:
SKLEP SAMSUNG LE 32B652 [LE32B652] MAXIMEDIA.PL
Witajcie, ja własnie wrocilam z pazurków i zaraz zmykam na spinning

Mega buziaczki dla dzisiaj świętujących!!!!

Mariczko Skarbie rośnij zdrowo!!!!
97302750.gif

Dziękujemy za zyczonka :tak::tak::tak::-)
hey Kochane

Ale miłam dzisiaj wspaniały dzień.
Rano skoczyłyśmy z Pysia na zakupy dla niej i dla mnie a wieczorem M. zostawił Młoda u moich rodziców i porwał mie do Ostrowca na kolejne zakupy a to wszystko z okazji moich imienin , które mam w przyszłym tyg.
Dostałam boską pidżamke różową i do tego takie fajne milutkie ciapki rózowe.
Sama kupiłam sobie kozaczki i płaszczyk.
Młoda dostała buciki, skarpetki, rajstopki, czapencje , body kolorowe i zabawkę taki starodawny telefon do ciągnięcia po Ziemi.
No mówie Wam dawno tak nie miałam.

A teraz lece Was podczytać.

Buziaczki:-)
wspaniale....:-)
Mój mąż średnio co pare miesięcy odczuwa potrzebę wymiany naszego tv. :-D
Wczoraj wymyslił, ze chwilkę poczekamy aż ta nowa technologia led będzie trochę tańsza :tak:
A dopiero co wymienił sobie laptopa na kompa stacjonarnego i nagle stwierdził, że MUSI sobie kupić takiego malutkiego laptopa. Oszaleć z tym chłopem można :-)
Myszka jak chcecie się pozbyc starego to mozecie mi przesłac:p hahaah :-p:-pżartuje....a tak serio to nasz nastepny zakup bedzie dotycznył własnie laptopa,bo kurde z moim durnym bratem nigdy sie nie dogadam odnosnie kompa......masakra.....:zawstydzona/y::wściekła/y:
muszę się również pochwalić że Bartek też już sam chodzi :tak::tak::tak:
gratulacje;*
Dziewczyny Mateusz zasuwa jak perszing ... nie wierze, że on zaczął chodzić :szok:
równieżgratulacje;*

zazdroszczę....Mari za rączke chodzi,ale inaczej nie cche.......szkoda.....myślałam,ze na roczek będzie biegać,ale chyba raczej nie bardzo:zawstydzona/y::-(
GRATULACJE!!!!!!

My wlasnie wrocilysmy ze spacerku...i trzeba wziac sie za jakies porzadki:sorry::sorry::sorry:

Czy Wy bierzecie jakieś picie maluchom na spacer???:eek::eek::eek:
Madziu ja biorę Mari herbatkę ciepła....bo jak juz wracamy i wrzeszczy to chociaz tym sie zatka na chwile:p hahhahah :-D:-D:-D

Nio my juz po zakupkach i teraz Mari szaleje.....dzisiaj okolo 3-4 w nocy sasiedzi znowu mieli koncert w wykonaniu Mari......ja nie wiem co my juz zle robimy, gdzie popełniłam błąd....nie mam pojecia...czemu to jest taka złośnica :-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo ona po prostu wreszczy ze złosci.....

Wszystkiego naj najsłodszego dla Bartusia.....
1000-ce buziackzów kochaniutki:*

mediumjuxurt47932409c67b9.jpg

Kokusia - w pamietniku jest tak jak we filmie ?
Tak samo ale książka jest trochę okrojona w porównaniu do filmu.Ale i tak polecam:tak:

Czy Wy bierzecie jakieś picie maluchom na spacer???:eek::eek::eek:
My nie bierzemy żadnego picia ale z tej tylko prostej przyczyny że zawsze jesteśmy koło domu i jak widzę że małej chce się pic to starczy wejśc do domu po kubek. Za to mój telefon z ulubioną muzyka Natalki musi byc obowiązkowo bo inaczej jest ciągłe marudzenie.

Kurcze dziewczyny tak czytam o tych chodzących maluchach a Natalka chodzic nie chce. Ona nawet stania bez trzymanki jeszcze nie opanowała:no:Za to uwielbia chodzic na ręczniku i krzyczec "ide":tak::-D Narazie nie zamierzam się martwic tym niechodzeniem bo Martyna na roczek też sama jeszcze nie weszła a jak miała 14 miesięcy to już całkowicie zrezygnowała z raczkowania( bo u nas był okres takiego mieszanego chodzenia). Ale trochę Wam zazdroszczę że młodsze od nas bąble już chodzą a my jeszcze nie:-(:zawstydzona/y:

reklama
my dzisiaj wyprawiamy roczek:tak: Na 17 mamy gości:tak:

udanej impezy ja juz nie moge sie doczekac naszego roczku:tak:

kokusia ja tez troche zazdroszcze :zawstydzona/y: ale coc zrobic nie przyspieszymy tego:-D

a ja czekam na mezowego bo pojechal po nalesniki a juz jestemokropnie glodna:crazy: a maly marudny sie zrobil chyba spiacy ale cos spac nie chce:eek: i chyba widzialam ze dolna dwujeczka idzie ale nie jestem pewna bo dziecko ni chcialo wspolpracowac:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry