edee24
Mama Alanka :-)
Ale teraz jak jest tak chlodno to bierzecie w termoopakowaniu czy bez??![]()
Do tej pory zabierałam bez... (dziś jest słonko i cieplutko) ale napewno jak bedzie zimniej, to będę zabierać

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tylko nie wiem czy kubeczek z uszkami mi sie zmiesci

Ja ostatnio tez nie bralam, bo wydawalo mi sie ze gardlo Jula przeziębi ale jak widze jaka ona spragniona wraca ze spaceru(z reszta ja tez) to musze jej cos brac, przetestuje termoopakowanie na najblizszym spacerkutylko nie wiem czy kubeczek z uszkami mi sie zmiesci
![]()

, zależy jakie masz duże mi napewno by nie wszedł bidon z uchwytami, i zawsze je ściągam
i jest sama butelka ;-)Zapominajko kochana przperasza,ze dopiero teraz odp ,ale nie zauważyłam Twojego pytania.......Super GRATULACJE!
Kokusia ja też bym pomogła mu się popsuć.
Kana jaki kupiliście jeśli mogę wiedzieć?
My już po spacerku![]()

tak mi głupio...Dziękujemy za zyczonkaWitajcie, ja własnie wrocilam z pazurków i zaraz zmykam na spinning
Mega buziaczki dla dzisiaj świętujących!!!!
Mariczko Skarbie rośnij zdrowo!!!!
![]()

:-)wspaniale....:-)hey Kochane
Ale miłam dzisiaj wspaniały dzień.
Rano skoczyłyśmy z Pysia na zakupy dla niej i dla mnie a wieczorem M. zostawił Młoda u moich rodziców i porwał mie do Ostrowca na kolejne zakupy a to wszystko z okazji moich imienin , które mam w przyszłym tyg.
Dostałam boską pidżamke różową i do tego takie fajne milutkie ciapki rózowe.
Sama kupiłam sobie kozaczki i płaszczyk.
Młoda dostała buciki, skarpetki, rajstopki, czapencje , body kolorowe i zabawkę taki starodawny telefon do ciągnięcia po Ziemi.
No mówie Wam dawno tak nie miałam.
A teraz lece Was podczytać.
Buziaczki:-)
Myszka jak chcecie się pozbyc starego to mozecie mi przesłacMój mąż średnio co pare miesięcy odczuwa potrzebę wymiany naszego tv.
Wczoraj wymyslił, ze chwilkę poczekamy aż ta nowa technologia led będzie trochę tańsza![]()
A dopiero co wymienił sobie laptopa na kompa stacjonarnego i nagle stwierdził, że MUSI sobie kupić takiego malutkiego laptopa. Oszaleć z tym chłopem można :-)

żartuje....a tak serio to nasz nastepny zakup bedzie dotycznył własnie laptopa,bo kurde z moim durnym bratem nigdy sie nie dogadam odnosnie kompa......masakra.....

gratulacje;*muszę się również pochwalić że Bartek też już sam chodzi![]()
równieżgratulacje;*Dziewczyny Mateusz zasuwa jak perszing ... nie wierze, że on zaczął chodzić![]()
:-(Madziu ja biorę Mari herbatkę ciepła....bo jak juz wracamy i wrzeszczy to chociaz tym sie zatka na chwileGRATULACJE!!!!!!
My wlasnie wrocilysmy ze spacerku...i trzeba wziac sie za jakies porzadki
Czy Wy bierzecie jakieś picie maluchom na spacer???![]()

bo ona po prostu wreszczy ze złosci.....
Wszystkiego naj najsłodszego dla Bartusia.....
1000-ce buziackzów kochaniutki:*
![]()

Tak samo ale książka jest trochę okrojona w porównaniu do filmu.Ale i tak polecamKokusia - w pamietniku jest tak jak we filmie ?

My nie bierzemy żadnego picia ale z tej tylko prostej przyczyny że zawsze jesteśmy koło domu i jak widzę że małej chce się pic to starczy wejśc do domu po kubek. Za to mój telefon z ulubioną muzyka Natalki musi byc obowiązkowo bo inaczej jest ciągłe marudzenie.Czy Wy bierzecie jakieś picie maluchom na spacer???![]()
Za to uwielbia chodzic na ręczniku i krzyczec "ide"
Narazie nie zamierzam się martwic tym niechodzeniem bo Martyna na roczek też sama jeszcze nie weszła a jak miała 14 miesięcy to już całkowicie zrezygnowała z raczkowania( bo u nas był okres takiego mieszanego chodzenia). Ale trochę Wam zazdroszczę że młodsze od nas bąble już chodzą a my jeszcze nie:-
Na 17 mamy gości
my dzisiaj wyprawiamy roczekNa 17 mamy gości
![]()

ale coc zrobic nie przyspieszymy tego
a maly marudny sie zrobil chyba spiacy ale cos spac nie chce
i chyba widzialam ze dolna dwujeczka idzie ale nie jestem pewna bo dziecko ni chcialo wspolpracowac