reklama

Grudniowe mamusie 2008

A co do zwrotów, to ja kiedyś znalazłam taką torebkę/saszetkę męską. Szczęście lub nie, że w środku był dowód. Skontaktowałam się i facet potraktował mnie jak złodzieja. Nie oczekiwałam nie wiadomo jakiej wdzięczności, ale "dziękuję" byłoby miło usłyszeć.
Dodam że w środku było 2500 zł. I po tym jak się ten gbur zachował byłam na siebie zła, że mu oddałam

co za dupek :no:

reklama
A ja znowu sama ...:-( tym razem z winkiem ... alan przed chwilą zjadł kaszę i chyba już nyna, bo cisza ...

Sto lat dla dzisiejszych solenizantów :-) Cyprysiowa i jak po pierwszym roczku Ksawerka :-) czekamy na fotki z balangi ;-):-p:-D:-D:-)

Hey :-)
Tak jak mówiłam piętaszek wstał o 5.20 i czekała aż wezmę go do siebie :sorry::eek:, ale teraz w takiej sytuacji kiedy jestem sama, nawet mi to zbytnio nie przeszkadza ...tulimy się za to do siebie bez opamiętania :tak::tak:
No i o 7 zjedliśmy mleczko, a teraz mały próbuje okupić mi klawiaturę :szok::crazy::-p:-D:-D

Hej :-)

O to widzę że Kacperek dzielnie goni Natalkę bo nam już się przebiła dolna lewa dwójeczka a chyba idzie następna bo powróciły niespokojne noce.

A nie da się tego jakoś odkręcic?

Dzisiaj idę, ale czuję, że nic z tego. Chyba że mają monitoring nad kasami, co się raczej nie zdaża....

a ja chyba jestem głupia, bo bym się przyznała że nie nabiła :-D zawsze tak robię, jakoś nie potrafię inaczej, bo wyobrażam sobie że jakbym była na miejscu tej kobiety i zdarzyłaby mi się pomyłka też bym chciała żeby klient się przyznał, a tak to ona musi ze swoich pieniążków oddać, a może też ma dzieci i w ogóle...

Ja też zawsze oddaję,tym bardziej jest mi przykro, że ktoś mnie oszukał.

reklama
Kochany Fabianku, z okazji Twojego roczku, życzymy Ci z Olusiem, abyś po prostu był szczęśliwy. Ciesz się każdym nowym dniem, każdym kroczkiem i każdą nową umiejętnością.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry