reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam wszystkich niedzielnie.
Przede wszystkim - FABIANKU - wszystkiego najlepszego z okazji Twoich pierwszych urodzin! Aby Twoje życie było zawsze pełnie radości, beztroski i satysfakcji!

Gatulacje dla kolejnych chodzących maluszków!

My dziś po pierwszej "turze" roczkowego świętowania. Mieliśmy dziś mszę z błogosławieństwem i imprezkę dla chrzestnych. Wszystko pięknie się udało i było bardzo miło. Za tydzień impreza dla rodzinki, razem z 35 urodzinami mojego mężusia :-)

Cześć dziewczynki:-)

Wpadałam tylko bardzo Wam podziękować za wszystkie piękne życzonka:tak: Bardzo,bardzo dziękuję w imieniu Fabianka:tak:

Mieliśmy imprezkę w domku tylko dla najbliższej rodzinki i było bardzo miło.Tyle,ze Fabianek chorutki:-( Charczy strasznie i bardzo się męczy w nocy...

No nic uciekam do męża dalej świętować:-p Robimy sobie wyżerkę:-p

Fabianku Słońce , 100 latek Ci Życzę, Radości z Życia i Wiele Wielu Prezentów:-):-)

A ja dzisiaj znowu na zakupach bo 2 babcia dała mi kaskę na imieninkii.
Kupiłam sobie czarne biodrówki, czarną bluzeczkę i czarną spódniczkę.
Uwielbiam czerń a, że do mnie pasuje to nie mogę się oprzeć;-)
Młoda zostawała od pialu codziennie z jednymi i drugimi dziadkami a my zakupkowaliśmy i wczoraj ze znajomymi pizze zżeraliśmy:-D

Buziaki dla Was

Marzycielko ja też uwielbiam czerń :-D mam tyle czarnych rzeczyu ze czasami znalezienie tej bluzki którą chce założyć danego dnia sprawia mi problem bo wszysto czarne :-p
ja wpadłam wam tylko powiedzieć że właśnie obejrzeliśmy film Brudno..a raczej jego hmm1/3 jest do duu^& totalna porażka,pierwsze 10minut fajny reszta klapa,ale to totalna i jeszcze motyw że zamienił ipoda na małe dziecko(jakos jestem przewrażliwiona jeżeli chodzi o takie rzeczy) glupi,ale w pewnym momencie robi się wręcz debilny :no:

Witam wieczorkiem
Bartusiu, Mateuszku, gratuluję samodzielnych kroczków i życzę wytrwałosci w dalszym trenowaniu.

Bartusiu, spóźnione, ale szczere zyczonka z okazji wczorajszego święta.

FABIANKU, z okazji Twoich Pierwszych urodzinek życzymy Ci abyś był zawsze uśmiechniety, radosny i przede wszystkim zdrowy.

Pytia, Cyprysiowa i ania, fajnie ze imprezki udane.
My świętujemy za tydzień;-)

Patrysiu, może uda sie z tym garnuszkiem odkręcic, bo szkoda jednak to prawie stówka:-(:-(

Zapominjako, na niezłego czubka trafiłaś:wściekła/y:, nie dośc że oddałaś mu kasę, to nawet dzieki nie uslyszłaś:wściekła/y:, chamstwo.
Mój mąż kiedyś jadąc ciężarówą zobaczył na drodze porozwalane plecaki, było ich ze 4, zatrzymal sie i zabrał do auta, od razu zawiózł na policję, a tam patrzą na niego jak na głupka i co oni mają z tym robić. Na szczęście znaleźli tam jakieś namiary i zadzwonili, ludzie byli wdzieczni, bo jak sie okazało bagaze wyleciały z autobusu, którym ludzie jechali na wczasy nad morze i byli by bez ubran i innych rzeczy:rofl2:

reklama
Fabianku Słońce , 100 latek Ci Życzę, Radości z Życia i Wiele Wielu Prezentów:-):-)

A ja dzisiaj znowu na zakupach bo 2 babcia dała mi kaskę na imieninkii.
Kupiłam sobie czarne biodrówki, czarną bluzeczkę i czarną spódniczkę.
Uwielbiam czerń a, że do mnie pasuje to nie mogę się oprzeć;-)
Młoda zostawała od pialu codziennie z jednymi i drugimi dziadkami a my zakupkowaliśmy i wczoraj ze znajomymi pizze zżeraliśmy:-D

Buziaki dla Was
Marzycielko ekstra,ze zakupki tak Ci sie udały i że taka szczęsliwa....oby już zawsze :-):tak::tak::tak:
Aniu dużo zdrówka dla Fabianka i świętujcie:-D
podpisuje się rękoma i nogami:p
Marzycielko ja też uwielbiam czerń :-D mam tyle czarnych rzeczyu ze czasami znalezienie tej bluzki którą chce założyć danego dnia sprawia mi problem bo wszysto czarne :-p
ja wpadłam wam tylko powiedzieć że właśnie obejrzeliśmy film Brudno..a raczej jego hmm1/3 jest do duu^& totalna porażka,pierwsze 10minut fajny reszta klapa,ale to totalna i jeszcze motyw że zamienił ipoda na małe dziecko(jakos jestem przewrażliwiona jeżeli chodzi o takie rzeczy) glupi,ale w pewnym momencie robi się wręcz debilny :no:
oj Olciu to fatalnie wybraliście....na Wasze nieszczęscie....a kino czy w domku byliscie?

Mariczka juz spi.....kurcze po tych dzisiejszych dwóch drzemkach w ciągu dnia była o wiele spokojniejsza....zobaczymy jak nocka.....oby lepiej troszkę,bo sama jestem.... a tak w ogole to jestem straszna matka.....mała mi dzisiaj spadła z kanapy...myslałam,ze oszaleje....najgosze,ze byłam dosłownie krok od niej i nie zdarzyłam....:zawstydzona/y::-(:-(:-( ma na kosci policzkowiej taki czerwony ślad zbite delikatnie chyba.... myslałam,ze mi sie to nie przytrafi.....:zawstydzona/y::-(:-(:-(:-(uwazałam zawsze, i dzisiaj tez...tak mi sie wydawało....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry