Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Eduś spróbuj Send UK SMS Text Messages albo Free SMS-Send SMS messages free to the UK nie wiem czy działa czy nie,ale może ;-)

:-)
Bardzo,bardzo dziękuję w imieniu Fabianka
Robimy sobie wyżerkę

mam tyle czarnych rzeczyu ze czasami znalezienie tej bluzki którą chce założyć danego dnia sprawia mi problem bo wszysto czarne 

, nie dośc że oddałaś mu kasę, to nawet dzieki nie uslyszłaś
, chamstwo.
Marzycielko ekstra,ze zakupki tak Ci sie udały i że taka szczęsliwa....oby już zawsze :-)Fabianku Słońce , 100 latek Ci Życzę, Radości z Życia i Wiele Wielu Prezentów:-):-)
A ja dzisiaj znowu na zakupach bo 2 babcia dała mi kaskę na imieninkii.
Kupiłam sobie czarne biodrówki, czarną bluzeczkę i czarną spódniczkę.
Uwielbiam czerń a, że do mnie pasuje to nie mogę się oprzeć;-)
Młoda zostawała od pialu codziennie z jednymi i drugimi dziadkami a my zakupkowaliśmy i wczoraj ze znajomymi pizze zżeraliśmy
Buziaki dla Was

podpisuje się rękoma i nogamiAniu dużo zdrówka dla Fabianka i świętujcie![]()
oj Olciu to fatalnie wybraliście....na Wasze nieszczęscie....a kino czy w domku byliscie?Marzycielko ja też uwielbiam czerńmam tyle czarnych rzeczyu ze czasami znalezienie tej bluzki którą chce założyć danego dnia sprawia mi problem bo wszysto czarne
ja wpadłam wam tylko powiedzieć że właśnie obejrzeliśmy film Brudno..a raczej jego hmm1/3 jest do duu^& totalna porażka,pierwsze 10minut fajny reszta klapa,ale to totalna i jeszcze motyw że zamienił ipoda na małe dziecko(jakos jestem przewrażliwiona jeżeli chodzi o takie rzeczy) glupi,ale w pewnym momencie robi się wręcz debilny![]()
:-
:-