reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć dziewczyny.

najlepsze życzenia dla 11-miesieczniaków naszych kochanych: Oskarka, Marysi, Hani, Zosi i Alicji

Sto latek kochane dzieciaczki :-)

I oczywiście wszystkiego najlepszego dla Natalki.

Kanus uszy do góry Mariczce nic się nie stało całe szczęście a upadki niestetu sa wliczone w życie maluchów;-)
Agaciu zdrówka dla Mateuszka!!!!! My tez chorzy :-pFilipkowi juz katarek i kaszelek przechodzil kiedy to nagle w piatek dostal temperaturki i znow katar jak z kranu sie pojawil:-(okazalo sie ze gardelko zawalone i osluchowo tez niezaczysto ech skonczylo sie antybiotykiem a ja gardlo tez zawalone echhhhhhh i znow kisimy sie w domu:-(

Marzycielko fajnie ze moglas sie wybrac na takie zakupy:tak: mnie to zawsze relaksuje i odstresowuje:-D:-D wczoraj pojechalam sama na zakupki i obkupilam sie w pierdoly dla domu :-Dsamemu jednak mozna fajnie pochodzic po sklepie :zawstydzona/y:kupilam mnustwo świec ozdobnych takich grubych hehh mąż sie pyta czy zamierzaja nam prad odłączyć:sorry::sorry::-p i ozdoby na choinkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:w trakcie chodzenia wpadlam na pomysl zeby zamowic taka duza pozłacaną ramę do obrazu aby zawiesic na scianie ale koszt samej ramy to 200 zl wiec musialam sie wstrzymac na po świetach:confused2: moze ktos z rodziny mi zasponsoruje:-D

ide was nadrabiac na inne wątki:tak:

tyrysku, my też troszke chorujemy. Ja od piątku a Olek od wczoraj-ma katar tylko na szczęście.

A ja pojechałam w końcu wcoraj do tego Tesco i dzisiaj mieli do mnie zadzwonić, po sprawzdeniu w nocy kamer. I rzeczywiście ktoś dzwonił, ale miałam wyciszony telefon-mam nadzieje, że jeszcze zadzwonią.
Kupiłam wczoraj Olkowi garnitur i koszulę z muszką w HM-mówię Wam śliczne :-):-) Normalnie nie mogłam się oprzeć.

Acha, wczoraj byłam na drugiej części Zmierzchu-jęsli ktoś wie, o co chodzi, to polecam, ja tam lubię takie historie o wampirkach:-D

Kochana Natalko!

Zyczymy Ci mnostwa usmiechu,wspanialych zabawek, najlepszych przyjaciol,samych pysznosci w to swieto.Zycze Ci zeby caly swiat byl dla Ciebie zyczliwy i zeby nigdy nie zabraklo w nim ciepla, milosci i usmiechu.

a dla wszystkich świętujących krasnoludków sto lat sto lat :)

sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam, a kto?
kochana roczniaczka natalka, bądź zdrowa, szczęśliwa i usmiechnięta

100 latek dla kochanej natalki z okazji 1 roczku życia

rośnij zdrowo
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

i oczywiście wszystkiego najlepszego dla natalki.

kochana natalko!

zyczymy ci mnostwa usmiechu,wspanialych zabawek, najlepszych przyjaciol,samych pysznosci w to swieto.zycze ci zeby caly swiat byl dla ciebie zyczliwy i zeby nigdy nie zabraklo w nim ciepla, milosci i usmiechu.
natalka dziękuje wszystkim kochanym cioteczkom za pamięc i za piękne życzonka

no i oczywiście sto latek wszystkim o miesiąc młodszym współświętującym

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Natalko dziś wielki dzień Twojego święta
i ciocia i Mariczka o Tobie pamięta...
więc z okazji 1 urodzin składamy Ci moc życzeń :
mnóstwa prezentów i gości,
przyjaźni wielkich i małych,
wielu przygód niebywałych
i uśmiechu wesołego
oraz wszystkiego, wszystkiego najlepszego!

1st_Birthday_Plates_21504.jpg

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
http://zyczenia.town-art.com/idz_1291--michasia-dzis-wielki-dzien-twojego-swieta-i-ciocia.html

KANUŚ, nie martw się, wiem że to żadne pocieszenie, ale zdarzy sie tak jeszcze wiele razy i czasem jak barzdo byśmy ne pilnowały, to i tak cos sie wydarza, więc nie miej wyrzutów, ważne ze nic poważnego sie nie stało
nio na szczęście nie.....aj ale ja juz taka panikara jestem.....:(

dzień dobry :) nie no całe szczęście w domu,się napaliłam jak szczerbaty na suchary :P
Mały znowu dziś dał popalić...budził się 5...8...11 razy,straciłam w sumie to już rachube,ale dużo tego bylo.chodze jak pijana,jakaś zombie i nie mam zielonego pojęcia czemu tak kiepsko śpi,kiedyś to raz na 2 tyg. nie przespał nocki a teraz..raz na dwa tyg. albo i rzadziej przesypia :D

Kana,obawiam się że i nie ostatni,trzeba uważać i być bardzo zapobiegawczym,ważne że nic poważnego się nie stało,a sztuke przewracania będzie jeszcze ćwiczyć przy chodzeniu :)
/quote]
Mari śpi teraz identycznie i nie bardzo wiem o co chodzi......j tlumacze zabkami,ale czy dobrze trafiłam????? dzisiaj tez budziła sie chyba z 6 razy......al jakos zyje;;;;
Kanus uszy do góry Mariczce nic się nie stało całe szczęście a upadki niestetu sa wliczone w życie maluchów;-)
Agaciu zdrówka dla Mateuszka!!!!! My tez chorzy :-pFilipkowi juz katarek i kaszelek przechodzil kiedy to nagle w piatek dostal temperaturki i znow katar jak z kranu sie pojawil:-(okazalo sie ze gardelko zawalone i osluchowo tez niezaczysto ech skonczylo sie antybiotykiem a ja gardlo tez zawalone echhhhhhh i znow kisimy sie w domu:-(

Marzycielko fajnie ze moglas sie wybrac na takie zakupy:tak: mnie to zawsze relaksuje i odstresowuje:-D:-D wczoraj pojechalam sama na zakupki i obkupilam sie w pierdoly dla domu :-Dsamemu jednak mozna fajnie pochodzic po sklepie :zawstydzona/y:kupilam mnustwo świec ozdobnych takich grubych hehh mąż sie pyta czy zamierzaja nam prad odłączyć:sorry::sorry::-p i ozdoby na choinkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:w trakcie chodzenia wpadlam na pomysl zeby zamowic taka duza pozłacaną ramę do obrazu aby zawiesic na scianie ale koszt samej ramy to 200 zl wiec musialam sie wstrzymac na po świetach:confused2: moze ktos z rodziny mi zasponsoruje:-D

ide was nadrabiac na inne wątki:tak:
a nóż ktoś wpadnie na taki super pomysł i bedziesz miała rame pod choinką:p hahaah:tak::tak:nio i zdróweczka dla Fifiego.....:tak:
Witajcie
Mały ma wielki katar a w nocy kaszelek :-(. Męczy się w nocy i jak się obudził o 5:40 na butelkę to juz nie mógł zasnąć . Myslałam ze jak go polulam to zasnie a on jak tylko próbowałam go odłozyc do łózeczka to płacz i tak sobie siedziałam i lulałam go do 7:00 :sorry:
POjdziemy dzisiaj do lekarza. Jutro mamy msze roczkową i jak zawsze mam dylemat. Jechac czy nie. Mati jest chory na kazdą impreze rodzinną :-(.
A tak po za tym chodzenie juz mu idzie coraz lepiej, oczywiscie nadal chodzi jak mały pijaczek, ale juz pokonuje pięknie bez upadku progi w drzwiach :tak:
nio widzisz jak ładnie.....zdolny synek pieknej mamusi:-) nio i równeiż zycze zdrówka dla Matiego!!!:tak:
dzień dobry :-)

Kana, wiem że się zamartwiasz, ale uwierz mi że nie jesteś pierwsza ani ostatnia. Niestety, nawet najbardziej uważający rodzice muszą liczyć się z tym że nasze ruchliwe dzieciaczki coś narobią.

Zdrówka dla Filipka i Mateuszka.

U mnie mąż się rozłożył :confused2: w sobotę zaczął się źle czuć, a wczoraj to już była masakra. Dziś nie jest lepiej :no: ma gorączkę i wygląda fatalnie, zaraz idzie do lekarza.
A najgorsze że Bartek ma dziś podwyższoną temperaturę, mam nadzieję że się nie zaraził :-(:-(:-(
jejku same chorutkie dzieciaczki....zdrówka i dla meżowego też.....:tak::tak:
Siemanizacja laleczki.Kope lat....
Kanka,uszy do gory,zostaw sobie nerwy na czas jak Mari pojdzie na studia;-)...
A nas znow trzy,czasami mysle ze zwariowalam...ile te ludki maja energii:eek::eek:..
I dziekujemy za zyczenia kochane cioteczki:-)

Kajaczku podziwiam,ze dajesz rade, ja nie moge mojego diabełka ogarnąc....:sorry:

NIO I dziękuje wszystkim za wsparcie po tym nieszczęsnym upadku.....ale wyrzuty i tak mam i bo pewnie jeszcze beda przez jakis czas....
Ja Was tak szybko nadrabiam,bo pewnie zaraz Mari sie obudzi i lipa z pisania....
U nas tez pogoda sliczna tylko zimno,ale spacerek zaliczymy pozniej....

A nio i jeszcze życzonka dla solenizantów konczacych 11 miesiecy:

Wszystkiego najbardziej kolorowego, najbardziej zabawnego i najbardziej wesołego dla naszej prześlicznej i przeuroczej Marysi:*:*:8
buziaczków tysiące....
oraz dla Hanusi słodziutkiej,
Oskarka
małego przystojniaczka ,
Zosienki i Alicji.....:*
mła buziaczki:*

236.jpg

Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc:tak:

Wszystkiego najlepszego dla mojej kochanej synowej całuski od Kacperka:tak:

oraz wszystkiego najlepszego dla reszty solenizantów;-)

ps.przepraszam ze nie kolorowe ale brat mi formatował komputer i cos niechca mi wskoczyc kolorowe literki:sorry:

reklama
Witamy poniedziałkowo:-)
My dziś po pierwszej "turze" roczkowego świętowania. Mieliśmy dziś mszę z błogosławieństwem i imprezkę dla chrzestnych. Wszystko pięknie się udało i było bardzo miło. Za tydzień impreza dla rodzinki, razem z 35 urodzinami mojego mężusia :-)
Pytia super że imprezka sie udała i miłego świętowania rónież za tydzień:tak:
A ja dzisiaj znowu na zakupach bo 2 babcia dała mi kaskę na imieninkii.
Kupiłam sobie czarne biodrówki, czarną bluzeczkę i czarną spódniczkę.
Uwielbiam czerń a, że do mnie pasuje to nie mogę się oprzeć;-)
Młoda zostawała od pialu codziennie z jednymi i drugimi dziadkami a my zakupkowaliśmy i wczoraj ze znajomymi pizze zżeraliśmy:-D
Marzycielko fajnie że miałaś udany dzień. Widac że coraz częściej jesteś uśmiechnięta i szczęśliwa i tak trzymac:tak:

Mariczka juz spi.....kurcze po tych dzisiejszych dwóch drzemkach w ciągu dnia była o wiele spokojniejsza....zobaczymy jak nocka.....oby lepiej troszkę,bo sama jestem.... a tak w ogole to jestem straszna matka.....mała mi dzisiaj spadła z kanapy...myslałam,ze oszaleje....najgosze,ze byłam dosłownie krok od niej i nie zdarzyłam....:zawstydzona/y::-(:-(:-( ma na kosci policzkowiej taki czerwony ślad zbite delikatnie chyba.... myslałam,ze mi sie to nie przytrafi.....:zawstydzona/y::-(:-(:-(:-(uwazałam zawsze, i dzisiaj tez...tak mi sie wydawało....
Kanusia główka do góry wypadki się zdarzają. A może naucz Mariczkę jak się schodzi z kanapy. U nas to pomogło i już się nie muszę martwic że spadnie jak sama na łóżku zostaje
w trakcie chodzenia wpadlam na pomysl zeby zamowic taka duza pozłacaną ramę do obrazu aby zawiesic na scianie ale koszt samej ramy to 200 zl wiec musialam sie wstrzymac na po świetach:confused2: moze ktos z rodziny mi zasponsoruje:-D
Tygrysku to może powinnaś napisac list do św Mikołaja;-):-D

A ja pojechałam w końcu wcoraj do tego Tesco i dzisiaj mieli do mnie zadzwonić, po sprawzdeniu w nocy kamer. I rzeczywiście ktoś dzwonił, ale miałam wyciszony telefon-mam nadzieje, że jeszcze zadzwonią.
Kupiłam wczoraj Olkowi garnitur i koszulę z muszką w HM-mówię Wam śliczne :-):-) Normalnie nie mogłam się oprzeć.
Mam nadzieję że oddadzą Ci kaskę:tak:
No to Oluś będzie małym elegancikiem:-)

A do mnie dziś przychodzi po pracy mama na noc :tak::tak:, ale super, już się doczekać nie mogę, bo tak to ciągle sama :zawstydzona/y::-(
Super wkońcu się trochę rozerwiesz:tak:

Nam po wczorajszej imprezce pozostały już tylko wspomnienia, wyżerka i sprzątanie:-D Ale było naprawdę fajnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry