Ola2in1
Mama Maksia
dzień dobry
nie no całe szczęście w domu,się napaliłam jak szczerbaty na suchary 
Mały znowu dziś dał popalić...budził się 5...8...11 razy,straciłam w sumie to już rachube,ale dużo tego bylo.chodze jak pijana,jakaś zombie i nie mam zielonego pojęcia czemu tak kiepsko śpi,kiedyś to raz na 2 tyg. nie przespał nocki a teraz..raz na dwa tyg. albo i rzadziej przesypia
a co do zakupków to ja jestem Pani wyprzedaż haha ostatnio wychaczyłam z Diversie dla D sweterek przeceniony ze 129 na 39
i dla mnie spodnie w housie ze 149 na 49,cena jak w bezcłowym a fajne ciuszki i dobra jakość
a d jak zobaczył starą cene na swetrze,to zdębiał i mówi:mam nadzieje że ta wyprzedaż była duuża"
)
a dla wszystkich świętujących krasnoludków sto lat sto lat
edit:
Kana,obawiam się że i nie ostatni,trzeba uważać i być bardzo zapobiegawczym,ważne że nic poważnego się nie stało,a sztuke przewracania będzie jeszcze ćwiczyć przy chodzeniu
aaa i mój jaśnie hrabia od kilku dni spi już tylko raz dzxiennie 2h,jak wstanie o 6-7 to zasypia dopiero ok 14 :O a teraz bawi się lampkami choinkowymi
)
Mały znowu dziś dał popalić...budził się 5...8...11 razy,straciłam w sumie to już rachube,ale dużo tego bylo.chodze jak pijana,jakaś zombie i nie mam zielonego pojęcia czemu tak kiepsko śpi,kiedyś to raz na 2 tyg. nie przespał nocki a teraz..raz na dwa tyg. albo i rzadziej przesypia
a co do zakupków to ja jestem Pani wyprzedaż haha ostatnio wychaczyłam z Diversie dla D sweterek przeceniony ze 129 na 39
a dla wszystkich świętujących krasnoludków sto lat sto lat
edit:
Kana,obawiam się że i nie ostatni,trzeba uważać i być bardzo zapobiegawczym,ważne że nic poważnego się nie stało,a sztuke przewracania będzie jeszcze ćwiczyć przy chodzeniu
aaa i mój jaśnie hrabia od kilku dni spi już tylko raz dzxiennie 2h,jak wstanie o 6-7 to zasypia dopiero ok 14 :O a teraz bawi się lampkami choinkowymi
Ostatnia edycja:
Filipkowi juz katarek i kaszelek przechodzil kiedy to nagle w piatek dostal temperaturki i znow katar jak z kranu sie pojawil:-(okazalo sie ze gardelko zawalone i osluchowo tez niezaczysto ech skonczylo sie antybiotykiem a ja gardlo tez zawalone echhhhhhh i znow kisimy sie w domu:-(
mnie to zawsze relaksuje i odstresowuje
kupilam mnustwo świec ozdobnych takich grubych hehh mąż sie pyta czy zamierzaja nam prad odłączyć
moze ktos z rodziny mi zasponsoruje
ma gorączkę i wygląda fatalnie, zaraz idzie do lekarza.