reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzień dobry :) nie no całe szczęście w domu,się napaliłam jak szczerbaty na suchary :P
Mały znowu dziś dał popalić...budził się 5...8...11 razy,straciłam w sumie to już rachube,ale dużo tego bylo.chodze jak pijana,jakaś zombie i nie mam zielonego pojęcia czemu tak kiepsko śpi,kiedyś to raz na 2 tyg. nie przespał nocki a teraz..raz na dwa tyg. albo i rzadziej przesypia :D
a co do zakupków to ja jestem Pani wyprzedaż haha ostatnio wychaczyłam z Diversie dla D sweterek przeceniony ze 129 na 39 :) i dla mnie spodnie w housie ze 149 na 49,cena jak w bezcłowym a fajne ciuszki i dobra jakość :) a d jak zobaczył starą cene na swetrze,to zdębiał i mówi:mam nadzieje że ta wyprzedaż była duuża" :))
a dla wszystkich świętujących krasnoludków sto lat sto lat :)

edit:
Kana,obawiam się że i nie ostatni,trzeba uważać i być bardzo zapobiegawczym,ważne że nic poważnego się nie stało,a sztuke przewracania będzie jeszcze ćwiczyć przy chodzeniu :)

aaa i mój jaśnie hrabia od kilku dni spi już tylko raz dzxiennie 2h,jak wstanie o 6-7 to zasypia dopiero ok 14 :O a teraz bawi się lampkami choinkowymi :))

Ostatnia edycja:
reklama
Witam poniedziałkowo

najlepsze życzenia dla 11-miesieczniaków naszych kochanych: Oskarka, Marysi, Hani, Zosi i Alicji

STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM, A KTO?
KOCHANA ROCZNIACZKA NATALKA, BĄDŹ ZDROWA, SZCZĘŚLIWA I USMIECHNIĘTA

KANUŚ, nie martw się, wiem że to żadne pocieszenie, ale zdarzy sie tak jeszcze wiele razy i czasem jak barzdo byśmy ne pilnowały, to i tak cos sie wydarza, więc nie miej wyrzutów, ważne ze nic poważnego sie nie stało

Kanus uszy do góry Mariczce nic się nie stało całe szczęście a upadki niestetu sa wliczone w życie maluchów;-)
Agaciu zdrówka dla Mateuszka!!!!! My tez chorzy :-pFilipkowi juz katarek i kaszelek przechodzil kiedy to nagle w piatek dostal temperaturki i znow katar jak z kranu sie pojawil:-(okazalo sie ze gardelko zawalone i osluchowo tez niezaczysto ech skonczylo sie antybiotykiem a ja gardlo tez zawalone echhhhhhh i znow kisimy sie w domu:-(

Marzycielko fajnie ze moglas sie wybrac na takie zakupy:tak: mnie to zawsze relaksuje i odstresowuje:-D:-D wczoraj pojechalam sama na zakupki i obkupilam sie w pierdoly dla domu :-Dsamemu jednak mozna fajnie pochodzic po sklepie :zawstydzona/y:kupilam mnustwo świec ozdobnych takich grubych hehh mąż sie pyta czy zamierzaja nam prad odłączyć:sorry::sorry::-p i ozdoby na choinkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:w trakcie chodzenia wpadlam na pomysl zeby zamowic taka duza pozłacaną ramę do obrazu aby zawiesic na scianie ale koszt samej ramy to 200 zl wiec musialam sie wstrzymac na po świetach:confused2: moze ktos z rodziny mi zasponsoruje:-D

ide was nadrabiac na inne wątki:tak:

Witajcie
Mały ma wielki katar a w nocy kaszelek :-(. Męczy się w nocy i jak się obudził o 5:40 na butelkę to juz nie mógł zasnąć . Myslałam ze jak go polulam to zasnie a on jak tylko próbowałam go odłozyc do łózeczka to płacz i tak sobie siedziałam i lulałam go do 7:00 :sorry:
POjdziemy dzisiaj do lekarza. Jutro mamy msze roczkową i jak zawsze mam dylemat. Jechac czy nie. Mati jest chory na kazdą impreze rodzinną :-(.
A tak po za tym chodzenie juz mu idzie coraz lepiej, oczywiscie nadal chodzi jak mały pijaczek, ale juz pokonuje pięknie bez upadku progi w drzwiach :tak:

dzień dobry :-)

Kana, wiem że się zamartwiasz, ale uwierz mi że nie jesteś pierwsza ani ostatnia. Niestety, nawet najbardziej uważający rodzice muszą liczyć się z tym że nasze ruchliwe dzieciaczki coś narobią.

Zdrówka dla Filipka i Mateuszka.

U mnie mąż się rozłożył :confused2: w sobotę zaczął się źle czuć, a wczoraj to już była masakra. Dziś nie jest lepiej :no: ma gorączkę i wygląda fatalnie, zaraz idzie do lekarza.
A najgorsze że Bartek ma dziś podwyższoną temperaturę, mam nadzieję że się nie zaraził :-(:-(:-(

Siemanizacja laleczki.Kope lat....
Kanka,uszy do gory,zostaw sobie nerwy na czas jak Mari pojdzie na studia;-)...
A nas znow trzy,czasami mysle ze zwariowalam...ile te ludki maja energii:eek::eek:..
I dziekujemy za zyczenia kochane cioteczki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry