dzień dobry

nie no całe szczęście w domu,się napaliłam jak szczerbaty na suchary

Mały znowu dziś dał popalić...budził się 5...8...11 razy,straciłam w sumie to już rachube,ale dużo tego bylo.chodze jak pijana,jakaś zombie i nie mam zielonego pojęcia czemu tak kiepsko śpi,kiedyś to raz na 2 tyg. nie przespał nocki a teraz..raz na dwa tyg. albo i rzadziej przesypia
Kana,obawiam się że i nie ostatni,trzeba uważać i być bardzo zapobiegawczym,ważne że nic poważnego się nie stało,a sztuke przewracania będzie jeszcze ćwiczyć przy chodzeniu

/quote]
Mari śpi teraz identycznie i nie bardzo wiem o co chodzi......j tlumacze zabkami,ale czy dobrze trafiłam????? dzisiaj tez budziła sie chyba z 6 razy......al jakos zyje;;;;
a nóż ktoś wpadnie na taki super pomysł i bedziesz miała rame pod choinką

hahaah

nio i zdróweczka dla Fifiego.....
nio widzisz jak ładnie.....zdolny synek pieknej mamusi:-) nio i równeiż zycze zdrówka dla Matiego!!!
jejku same chorutkie dzieciaczki....zdrówka i dla meżowego też.....

Kajaczku podziwiam,ze dajesz rade, ja nie moge mojego diabełka ogarnąc....
NIO I dziękuje wszystkim za wsparcie po tym nieszczęsnym upadku.....ale wyrzuty i tak mam i bo pewnie jeszcze beda przez jakis czas....
Ja Was tak szybko nadrabiam,bo pewnie zaraz Mari sie obudzi i lipa z pisania....
U nas tez pogoda sliczna tylko zimno,ale spacerek zaliczymy pozniej....
A nio i jeszcze życzonka dla solenizantów konczacych 11 miesiecy:
Wszystkiego najbardziej kolorowego, najbardziej zabawnego i najbardziej wesołego dla naszej prześlicznej i przeuroczej Marysi:*:*:8
buziaczków tysiące....
oraz dla Hanusi słodziutkiej,
Oskarka małego przystojniaczka ,
Zosienki i Alicji.....:*
mła buziaczki:*