kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Najserdeczniejsze życzenia dla dzisiejszej Jubilatki Natalci![]()
DZIĘKUJEMYNatalko wszystkiego najlepszego!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Najserdeczniejsze życzenia dla dzisiejszej Jubilatki Natalci![]()
DZIĘKUJEMYNatalko wszystkiego najlepszego!!!

Dzisiaj jadlam sniadanie,to jedna siedziala w hustawce a druga w ....wannie...Cobym mogla dwie rece miec dla siebie samej...
![]()

Noooo u nas tak samoFifi chodzi jak lunatykidzie i ma tak wyciagniete raczki do przodu jakby lunatykował
![]()

a mi chodzący Bartek kojarzy się z pingwinkiem![]()

Natalko 100 latek !!!! :-)100 latek dla kochanej Natalki z okazji 1 roczku życia
rośnij zdrowo

30 osób juz było zarejestrowanych 

Oj Agaciu u nas to samoDzisiaj juz nie było miejsca do lekarza30 osób juz było zarejestrowanych
Jutro pójdziemy. Jak bedzie gorzej jutro z tym katarkiem to pójde odmówić msze a jak bez zmian to pójdziemy![]()
lekarz pediatra przyjmuje od 8 do 19 i ma jednago pacjenta na 20 minut i wszystkie terminy sa zajete 2 dni do przodu!!!!!!!!!!!!!!!!!
oczywiscie jak dziecko ma temperaturke to jest przyjete mimo braku zapisu i dlatego jest taki tlok u lekarza w poczekalni bo nadprogramowo przyjmuje dzieci:-( jak bylam w piatek mialm wizyte na 13 20 a dopiero weszlam do gabimetu po godzinie:-( a wszystko sie przeciąga przez matki przychodzące bez zapisu ale ja akurat je rozumiem bo co maja zrobic jak dziecko nagle chore???? moze i mi kiedys sie tak zady ze bede w potrzebiePytali mi się czy nagły wypadek, powiedziałam, że nie ... mały ma stan podgoraczkowy i katarek ... ale jak sobie wyobraziłam w tej małej poczekalni 30 osób zasmarkanych i moje dziecko tam to powiedziałam ze jutro przyjdę ranoOj Agaciu u nas to samolekarz pediatra przyjmuje od 8 do 19 i ma jednago pacjenta na 20 minut i wszystkie terminy sa zajete 2 dni do przodu!!!!!!!!!!!!!!!!!
oczywiscie jak dziecko ma temperaturke to jest przyjete mimo braku zapisu i dlatego jest taki tlok u lekarza w poczekalni bo nadprogramowo przyjmuje dzieci:-( jak bylam w piatek mialm wizyte na 13 20 a dopiero weszlam do gabimetu po godzinie:-( a wszystko sie przeciąga przez matki przychodzące bez zapisu ale ja akurat je rozumiem bo co maja zrobic jak dziecko nagle chore???? moze i mi kiedys sie tak zady ze bede w potrzebie
Już dostał krzesełkoNapisalam posta i nie wyslalo go
Tygrysku my tez pilysmy Zinnat i nam szybko pomogl, mam nadzieje ze u Was tez tak bedzie...
Agacia matiemu tez zdroweczka zyczymy...
Mati bawi sie juz krzeselkiem, czy schowane czekana urodziny??
. Powiem Wam , że jest świetne - bardzo dobry zakup - Mati fajnie sie przy nim bawi. Oczywiście nie usiądzie na min, chyba nie lubi siedzieć
, ale wciska lampeczkę, przewraca strony w książeczce , no i podejrzał, że my kładziemy ręke na krzesełku zeby spiewało, no i robi to samo, nie musi siadać, tylko przytrzymuje rączką 
A powiedzcie mi raz jeszcze co to krzeselko robi?????Już dostał krzesełko. Powiem Wam , że jest świetne - bardzo dobry zakup - Mati fajnie sie przy nim bawi. Oczywiście nie usiądzie na min, chyba nie lubi siedzieć
, ale wciska lampeczkę, przewraca strony w książeczce , no i podejrzał, że my kładziemy ręke na krzesełku zeby spiewało, no i robi to samo, nie musi siadać, tylko przytrzymuje rączką
![]()
Więc tak jest tego duuuuzoooA powiedzcie mi raz jeszcze co to krzeselko robi?????

, kotek, kaczuszka, żabka.Już dostał krzesełko. Powiem Wam , że jest świetne - bardzo dobry zakup - Mati fajnie sie przy nim bawi. Oczywiście nie usiądzie na min, chyba nie lubi siedzieć
![]()