• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Najserdeczniejsze życzenia dla dzisiejszej Jubilatki Natalci
diddlmania077.gif

Natalko wszystkiego najlepszego!!!
DZIĘKUJEMY:tak:

reklama
Fifi chodzi jak lunatyk:-D:-Didzie i ma tak wyciagniete raczki do przodu jakby lunatykował:-D:-D:-D
Noooo u nas tak samo :-D
a mi chodzący Bartek kojarzy się z pingwinkiem :-D
:-D:-D:-D

100 latek dla kochanej Natalki z okazji 1 roczku życia

rośnij zdrowo
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Natalko 100 latek !!!! :-)

Kaja powidziam :-D

Mati marudny za dwóch :zawstydzona/y:
Dzisiaj juz nie było miejsca do lekarza :szok: 30 osób juz było zarejestrowanych :szok:
Jutro pójdziemy. Jak bedzie gorzej jutro z tym katarkiem to pójde odmówić msze a jak bez zmian to pójdziemy :zawstydzona/y:

Dzisiaj juz nie było miejsca do lekarza :szok: 30 osób juz było zarejestrowanych :szok:
Jutro pójdziemy. Jak bedzie gorzej jutro z tym katarkiem to pójde odmówić msze a jak bez zmian to pójdziemy :zawstydzona/y:
Oj Agaciu u nas to samo:no: lekarz pediatra przyjmuje od 8 do 19 i ma jednago pacjenta na 20 minut i wszystkie terminy sa zajete 2 dni do przodu!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok: oczywiscie jak dziecko ma temperaturke to jest przyjete mimo braku zapisu i dlatego jest taki tlok u lekarza w poczekalni bo nadprogramowo przyjmuje dzieci:-( jak bylam w piatek mialm wizyte na 13 20 a dopiero weszlam do gabimetu po godzinie:-( a wszystko sie przeciąga przez matki przychodzące bez zapisu ale ja akurat je rozumiem bo co maja zrobic jak dziecko nagle chore???? moze i mi kiedys sie tak zady ze bede w potrzebie

Oj Agaciu u nas to samo:no: lekarz pediatra przyjmuje od 8 do 19 i ma jednago pacjenta na 20 minut i wszystkie terminy sa zajete 2 dni do przodu!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok: oczywiscie jak dziecko ma temperaturke to jest przyjete mimo braku zapisu i dlatego jest taki tlok u lekarza w poczekalni bo nadprogramowo przyjmuje dzieci:-( jak bylam w piatek mialm wizyte na 13 20 a dopiero weszlam do gabimetu po godzinie:-( a wszystko sie przeciąga przez matki przychodzące bez zapisu ale ja akurat je rozumiem bo co maja zrobic jak dziecko nagle chore???? moze i mi kiedys sie tak zady ze bede w potrzebie
Pytali mi się czy nagły wypadek, powiedziałam, że nie ... mały ma stan podgoraczkowy i katarek ... ale jak sobie wyobraziłam w tej małej poczekalni 30 osób zasmarkanych i moje dziecko tam to powiedziałam ze jutro przyjdę rano

Napisalam posta i nie wyslalo go:szok::szok::no::no:

Tygrysku
my tez pilysmy Zinnat i nam szybko pomogl, mam nadzieje ze u Was tez tak bedzie...

Agacia
matiemu tez zdroweczka zyczymy...
Mati bawi sie juz krzeselkiem, czy schowane czekana urodziny??

Napisalam posta i nie wyslalo go:szok::szok::no::no:

Tygrysku my tez pilysmy Zinnat i nam szybko pomogl, mam nadzieje ze u Was tez tak bedzie...

Agacia matiemu tez zdroweczka zyczymy...
Mati bawi sie juz krzeselkiem, czy schowane czekana urodziny??
Już dostał krzesełko :tak:. Powiem Wam , że jest świetne - bardzo dobry zakup - Mati fajnie sie przy nim bawi. Oczywiście nie usiądzie na min, chyba nie lubi siedzieć :-D, ale wciska lampeczkę, przewraca strony w książeczce , no i podejrzał, że my kładziemy ręke na krzesełku zeby spiewało, no i robi to samo, nie musi siadać, tylko przytrzymuje rączką :-D

Już dostał krzesełko :tak:. Powiem Wam , że jest świetne - bardzo dobry zakup - Mati fajnie sie przy nim bawi. Oczywiście nie usiądzie na min, chyba nie lubi siedzieć :-D, ale wciska lampeczkę, przewraca strony w książeczce , no i podejrzał, że my kładziemy ręke na krzesełku zeby spiewało, no i robi to samo, nie musi siadać, tylko przytrzymuje rączką :-D
A powiedzcie mi raz jeszcze co to krzeselko robi?????

A powiedzcie mi raz jeszcze co to krzeselko robi?????
Więc tak jest tego duuuuzooo :-D
Jest wersja uczaca i śpiewana. Ucząca : ksiązeczka - jak przewraca strony to jest np. piesek i mówi głos: piesek chau chau :-D, kotek, kaczuszka, żabka.
Lampeczka: Naciska sie i krzesełko mówi jaki koler w danym momencie się pali i kiedy lampeczka nie swieci. Po przekręceniu wskazówek zegara, krzesełko liczy. Jak usiadzie to mówi abecadło.
Tryb spiewany to śpiewa różne piosenki.

reklama

Agacia u nas to samo...my jestesmy bardzo zadowoleni...jak ja posadzimy to posiedzi chwilke, a tak siedzi obok naciska siedzonko i bawi sie lampeczka, książeczką i zegarkiem:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry